"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 694
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 1 035
Дамаянти Hug,за първи път през брменността ми се допи отново кафе-с тая съблазнителна чашка-мисли му сега как ша ми го носиш Mr. Green
п.с. радвам се,че вече всичко при теб е минало и си ок-мислех да ти звъня в неделя да те питам-ама ....установих ,че ти нямам телефона Embarassed

# 1 036

уаууууууу-мацкиииии-ма вие сте неузнаваеми бе-баси яките пички Shocked Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
добре ,че не дойдох-с моите вече 7 кила отгоре....... Sick

# 1 037
  • sofia
как сте мацки? Hugсъжелявам ,че не успях да дойда снощи-естествено точно когато реа да изчезна по-рано от работа ще се намери кой да ме занимава в последният момент-приключих чак в 8.30 и ми се видя късно да се бутам натам Crazy
почивните дни обаче ще накарам Мери да минем натам с нейният дребосък и да си вземем книжки Party
Роси,знаем ли в колко часа е тържеството за 1.06 в "Св.София"?
да знаете ,че нямам домашен телефон-спряха ми го гадовете тоя път без да ме предупредят и сега на пук няма да го плащам пък #Cussing out
за 4-ти-по закона на гадостите ще се падна на работа-ма понеже е неделя мисля да избягам малко-за 2-3- часа-обаче по този начин не мога да се ангажирам да возя никой с мен-не знам кога точно ще тръгна-все пак ако някой остане на зор да свирка Whistling
  bouquet Hug Heart Eyesобичам ви еййййййййй

о,тъкмо мислех да те издирвам ,че се позагуби.
как е бъдещото майче....

Иве,след 21.00-21.30 си изкл.звъненето ипо принцип в 22.45 не вдигам телефона,особено от непознат номер.......

ще питам за 1 в Св.София и ще ти кажа.

# 1 038
Снимките са супер! Hug

А Танчето май беше септемврийка! Wink Wink

Ети, ти заради това в подписа ти ли спря цигарите...в ползата на другото?! newsm78 Бъзикам се...нали имам да ти връщам! Heart Eyes Знаеш колко те обичам, нали?! Flutter

И аз ще мина тия дни за книжка! Peace

# 1 039
  • София
Супер сте мацкииии.Пу-пу-пу  Laughing

Дамаянти Hug,за първи път през брменността ми се допи отново кафе-с тая съблазнителна чашка-мисли му сега как ша ми го носиш Mr. Green
Ако трябва ще го нарисувам заради теб  Hug

Иве,след 21.00-21.30 си изкл.звъненето ипо принцип в 22.45 не вдигам телефона,особено от непознат номер.......
Аз се извинявам още веднъж  Embarassed   bouquet Днес по-рано ще ти звънна  Hug Купи ли ми книжка  newsm78

# 1 040
Страхотни сте !

# 1 041

Добавих и другите снимки от вчерашното тържество в Двете фей.Гледайте  Hug

# 1 042
Тържеството за 1юни в Св.София ще е от 10,30ч. Wink

# 1 043

Добавих и другите снимки от вчерашното тържество в Двете фей.Гледайте  Hug

Явно е било забавно вчера, жалко че пропуснах! Аз разпознах бащата на Теодора, мъжа със синята риза и мустаците! Ей, този човек ни е семейния приятел! Peace

# 1 044
  • Там където е семейството ми
Здравейте момичета.Обикновенно не пиша във този форум но редовно го чета.Възхищавам ви се за това, което правите за всички изоставени деца, и за семейства в нужда.
Аз съм майка на едно прекрасно момченце на име Божидар.Беше на годинка,когато решихме да го осиновим.Сега нашето момченце е на 3 годинки и половина почти.Миналата година аз и съпругът ми решихме да си осиновим още едно детенце.
Не се надявах,че ще стане бързо но за наш късмет и наша радост края на месец април ни се обадиха,че сме одобрени за осиновители на една малка принцеса която е вече на шест месеца.
Много съм развалнувана защото остават броени дни докато вземем малката Преслава.
С някой от вас съвсем случайно се запознахме и много се радвам,че това стана.
С други пък се познаваме само виртуално.
Роси знае кое е нашето детенце и знам че на Пръви юни ще бъде нацелувана и намачакана много.
Благодаря ви,че ви има момичета. Hug
Поздрави от нас.

# 1 045
  • София
някой чул ли се е с момичетата от доганово след бала при президента? надявам се, че е минало добре.

разбрахте ли за Ваня - изявила е желание да се занимава с фризьорство и жената, която им направи прическите за бала (съпруга на един от мотористите) се ангажира с обучаването й. надявам се, момичето наистина да покаже постоянство и амбиция и да се възползва от тази възможност.

моята габриела пък събра една торба играчки онзи ден, докато си подреждаше стаята и ми ги донесе с думите: "тези са за доганово". в нейните представи това име е събирателно за всички деца без родители.

# 1 046
Здравейте момичета.Обикновенно не пиша във този форум но редовно го чета.Възхищавам ви се за това, което правите за всички изоставени деца, и за семейства в нужда.
Аз съм майка на едно прекрасно момченце на име Божидар.Беше на годинка,когато решихме да го осиновим.Сега нашето момченце е на 3 годинки и половина почти.Миналата година аз и съпругът ми решихме да си осиновим още едно детенце.
Не се надявах,че ще стане бързо но за наш късмет и наша радост края на месец април ни се обадиха,че сме одобрени за осиновители на една малка принцеса която е вече на шест месеца.
Много съм развалнувана защото остават броени дни докато вземем малката Преслава.
С някой от вас съвсем случайно се запознахме и много се радвам,че това стана.
С други пък се познаваме само виртуално.
Роси знае кое е нашето детенце и знам че на Пръви юни ще бъде нацелувана и намачакана много.
Благодаря ви,че ви има момичета. Hug
Поздрави от нас.

Ивка Hugаз съм от щастливките Party-засякохме се случайно в Перник-искам да ти кажа ,че много ви се радвах и на тримата-така ни заредихте с положителна енергия от тази семейна идилия-а сега  с Преслава-щастието ще е пълно-знам че съвсем скоро ще си я вземемте в къщи(дали няма да се засечем и тогава Wink) стискам палци да не усетиш как бързо ще отлетят дните до тогава  bouquet Hug

# 1 047
  • Там където е семейството ми
Не остана много.Големият ден е петък 02 юни. Simple Smile

# 1 048
някой чул ли се е с момичетата от доганово след бала при президента? надявам се, че е минало добре.

даааааа-било е много готино-Дани каза,че те двете с Ваня са били най-хубави-не ,че сме се съмнявали в това де Party Wink-доволни са децата-дано са извлекли и полза а не само купон-ама аз вярвам в тях Hug

# 1 049
Светле,как да стане до Видин бре.......Що не ни подсети по-рано.
Сега как да стане,шефа ти да идва скоро насам ,а...

..............................................................

Общи условия

Активация на акаунт