"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 586
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 135
точно за това мисля да отида днес лично

Ети, предполагам имаш предвид, че двете ще отидем?! newsm78
А относно работата...нали ти казах, че се ослушват като им предложих, трябва да експериметираме дали ще се ослушва и ако й предложим да й платим сметките?!

Иренка, нали затова ходим по няколко човека...да не ни размекват сърцата! Задръж маслко с продуктите...и аз ще нося днес нещата, които купих вчера, но забравих вкъщи! Embarassed

Зари, стига дърпала дявола за опашката...имам си 3 бебенца задочно и едно голямо бебе baby_neutral - засега повече не искам! Stop Mr. Green

# 136
  • София
Аз до петък съм вързана вкъщи, няма мърдане. Ама Дияна май има подобрение.

# 137
Христос Возкресе!!!
Бъдете здрави, много много щастливи и винаги така всеотдайни!!! Hug  bouquet

Мили момичета тези дни планираме ходене до Св.Параскева.Сряда или четвъртък преди обед.
Трябва да си взема едни забравени свид.за дарение и ще занесем някой неща. Blush
Ако някой иска да нагушка и намачка  сладки ,малки бебоци да си казва. Преди обед ще е по-удобно,защото след това малките ще папкат и спинкат. Може да ги изведем на двора на разходка ...дано е хубаво времето. За час още не сме се уговаряли...
  bouquet

# 138
  • София
Ако намеря кой да ми гледа малчугана идвам.Само да ми кажете къде се намира и в колко часа да съм там  Hug
дано свеки е свободна  Praynig

# 139
Днес пак ходихме до Надежда - аз, Мариетка и Даниел. Занесохме им храна някаква, разни консумативи, но майката я нямаше...бяха само децата вкъщи, както и приятелката от вчера, която между другото тамън си беше измила косата!? #Crazy Вчера пък се почерпи от яйцата, които бяхме занесли! newsm78
Забелязах нещо според мен доста интересно...една кутия с процеп, подобна на касичка, и в нея имаше някакви пари...сега не знам, може и 2 лева да са били, може и 5 лева, но съм убедена, че си имаше! Надявам се децата да не просят! Praynig
Общо взето това беше! Thinking

# 140
Днес пак ходихме до Надежда - аз, Мариетка и Даниел. Занесохме им храна някаква, разни консумативи, но майката я нямаше...бяха само децата вкъщи, както и приятелката от вчера, която между другото тамън си беше измила косата!? #Crazy Вчера пък се почерпи от яйцата, които бяхме занесли! newsm78
Забелязах нещо според мен доста интересно...една кутия с процеп, подобна на касичка, и в нея имаше някакви пари...сега не знам, може и 2 лева да са били, може и 5 лева, но съм убедена, че си имаше! Надявам се децата да не просят! Praynig
Общо взето това беше! Thinking

ей писна ми да пиша по 10 реда и изведнъж да ми се изтрие-полудяваммммммммммм #Cussing out

видяхме само дечицата-поне  100% не са циганчета-ама в къщата ми се стори доста мизерно-ако тва изобщо е къща
според мен трябва да се поговори сериозно с майката как  най-ползотворно да помогнем-ок-ще занесем 2-3- пъи някакви неща ама тва няма да промени много нещата Crazy
трябва един сериозен разговор с нея- да се търси вариант децата да са на градина и тя да бачка-бащата също-днес го нямаше-надявам се да е на работа Praynig
мизерията е доста голяма ама не е чак да не ядат децата-занесох сладки неща и кисело мляко-оставих ги  и не забелязах да се нахвърлят като невидели
с дрешки със сигурност можем да помогнем-имат нужда-на простора висяха напрво дрипи-но пари в никакъв случай
по-скоро ми се ще нещо за децата-не знам дали може да се уреди примерно летен лагер за по-големите по линия на социално-слаби-нещо от тоя сорт-което да е директно за тях а не да сезлоупотребява-ох не знам-сега само ми се върти из главата ей така ooooh!
ще го мислим Stop

# 141
Марието, какви са тия цитати?! newsm29 Знаеш ли хората с по-слаб нет как отварят страницата, ааа?!  love001
Да те светна...има едно бутонче "рифреш"...кликваш на него и ти се възвръща написаното!

Утре ще ти звънна да те питам овладяла ли си това упражнение?! lovekiss lovekiss lovekiss

# 142
  • София
Искам да пиша, че имам писмо от хазайката си.Ще го копна тук за да го видите и да мислим по въпроса, а за хладилника по-късно ще пробвам дали работи, че и аз не знам  Embarassed
Цитат
Natalia Smit-Popilieva

Здрасти Ива,
и на вас всички най-добри пожелания за Великден.
По въпроса за хладилника - нямам нищо против само провери дали работи, защото стои с години на този балкон. За дрехи и книги сега, веднага не мога да ти кажа, но имах една друга идея. Тук имаме приятел, зъболекар, който си смени цялото оборудване с ново и му останаха неупотребявани консумативи и материали от /по-старото/ предишните. Аз се опитвах да се свържа с младежкия червен кръст - без резултат. Там явно никой не чете електронната поща. Та, ако имаш идея за някой детски дом или сиропиталище, че са им нужни тези материали, аз мога да ти изпратя подробен списък и снимки. Помисли моля те.
Целувки на твоите мъже,
Наталия+Роб+Влади

Тя е в Холандия - забравих да пише одеве.

Последна редакция: вт, 25 апр 2006, 19:41 от Дамаянти

# 143
не съм толкова глупава колкото изглеждам Crazy Joy
при мен не се получава-направо изчезва-ай стига с тоз спам пфуууууу Mr. Green

# 144
  • София
Ако просеха по Надежда не може да не съм ги забелязала. Видяхме ги 1-2 пъти докато тичаха около магазина за мебели.
А, че си е мизерия, мизерия си е. Идеята за ремонт - изсипване на пусто в празно.
Съвсем сериозен разговор с Елица.

# 145
  • София
Понеже таз седмица са мразя, че съм жена...
Та се сетих девойките от домовете правят ли им някаква консултация с гинеколози и т.н. Статийки и разяснения на тема противозачатъчни?

# 146
Танче, това е нашата неосъществена идея (на мен и Ети), за Доганово специално! Там си имат докторка за всичко, но не мисля, че им е от кой знае каква полза! С Дани специално си говорим на подобни теми, гледам поне нейния мозък да промия, че ми каза едно неща, дето не ми харесаха особено! #2gunfire

А относно децата в Надежда...кутията ми заприлича на касичка, ама Дани и Ети ме разколебаха, че нямало какво да ядат, а пари спестяват! Sick

# 147
девойки мили сладки, на кой му се ходи до Перник и Радомир в Петък, щото ако съм сама ще ходя с брат ми само с пикапа - ако ли не - да се съберем една кола народ да гушкаме бебета, и никой ли н ечете темната за Даниел - питах някой иска ли нещо да им праща - пак само Роси ми отговаря, то бива бременни сте, неомъжение некои от вас - ама я се хванете на работа малко а, само миткате по цел ден - и оффове напълнихте и тая тема - оназ забебената дето ми е примъчняло за нея уж не дава - пък тя най много спами темата  bouquet  bouquet

# 148
  • sofia
Дамянти,ще разпитам за такава техника и аксесоари,но аз поне не знам дом в който има зъбарски кабинет Wink

В четвъртък ще се ходи в Св.Параскева около 10.30ч. а аз от там се мятам в парка за да взема нещата за абитурентите.Няма да стоя повече от 30-40 мин.в дома за да успея с всичко.
В петък планувам да отида до у-щето да занеса събраното за да си гледат децата и харесват.От Надежда още нямаме списък ,така че  и за там също ще трябват тоалети и аксесоари Wink
Ако има желаещи с мен- Hug

Вики,може и да комбинираме нещо в петък.
Само се моля с трафика в София нещата да са наред иначе ще го отложа за понеделник SadВсъщност още се чудя newsm78

мен ме е срам Весе,но съм забравила за сексуалното образование и т.н.Ще ти пусна един тел. да звъннеш и да го организираш ако искаш и можеш WinkОбещаха на първо четене доста неща плюс лекари Wink

# 149
Естествено, че мога...вече от нищо не ме е срам, нали е за децата!
Пък и Ети ми нанесе егати обидата...не искала бебето й да се роди мойта зодия, защото сме били много развратни! Crossing Arms
Давай тел-а като можеш, че в петък вечерта отивам на вила! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт