И на мен нещо не ми хареса Елица днес . Криси, никак не преувеличаваш, а съвсем правилно разсъждаваш. Ще помогнем с храни за децата, дрехи, ремонт на "жилището", но пари НЕ ! Как може да ни каже днес, че няма една стотинка, че не е извадила лична карта на най-голямата си дъщеря, защото няма 10 лева, а да пушат и тя , и мъжът й ? Знаете добре, че най-малко 2 лв. е вече пакета български цигари ! Т.е. минимум с тати дават 4 лева на ден за цигари. Към 20:00 часа се "изтърсих" с печката у тях и какво мислите стана ? Не ни пусна да влезем вътре, а извика мъжа си , да излезе навън. И двамата бяха с цигара в ръка ! А аз "милосърдната" им занесах още храна за децата, понеже няма какво да ядат ! Елица определено иска пари , не бива да поемаме сметките й, защото кой знае от колко човека или фирми иска . На моята приятелка й направи впечатление, че нито тя, нито таткото изглеждат, като хора които системно не си дояждат. Аз си помислих същото днес, като видях децата : здрави, румени, засмени, но сякаш инструктирани да казват, каквото трябва. Та затова и се "изтърсих" вечерта , да видя как стоят нещата, когато не ни очакват. Да, ама не. Колкото вие видяхте, толкова и аз !
работата смърди