"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 550
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 255
Веси, говорих с Роси вчера и разбрах, че багажа е много за у нас, но се разбрахме да го взема от теб с колата и да го закараме у Ефросина.С нея се разбрахме на лични  Hug
Та ще ти звънна утре да се разберем в колко часа  Peace
Чудя се обаче дали ще можем да ги натъпкаме за един курс, за да не се връщам 2 пъти  newsm78 Как мислиш???

Да, мисля, че ще можем на един курс...сега го гледах багажа, няма 10 чувалчета!
Имаш ли ми домашния, за да не ми звъниш на мобилния?! Hug

# 256
Момичета, току що ми се обади секретарката на Неофарма...покани ме на среща във вторник от 10 часа. Тогава имам много важна лекция, но ще я пропусна, защото за пръв път ме канят на подобна среща (по тяхно желание)...аз все се бутам насам, натам, ама хората бЕгат! ooooh! Twisted Evil
Още не ми е ясно с какъв план да влезна при онзи господин, но ще го измисля...имам време! В крайна сметка знам какво искаме! Peace
Ох, много се радвам! Party

# 257
И ние искаме да се кандидатираме за тайнственото 1-юнско тържество с 2 бр. зверчета, ако може Wink
Зайчето, получи ли снимките newsm78

# 258
И ние искаме да се кандидатираме за тайнственото 1-юнско тържество с 2 бр. зверчета, ако може Wink

Има някаква мистерия....някой свети сбатерия....
Където и да е, когато и да е - пишете ни и нас - 2 броя 55

# 259

Явно аз нещо изобставам...за какво тайнствено тържество става дума...при това с кандидатстване?! newsm78

# 260
ето ме и мен, прибрахме се от Радомир току що - ще пиша тук че другата тема не я четете Close
Хелиана и бебе Даниел са едни огромни сладури, особенно той, изключително сладкоо дете е, а тя изглежда много свястна, за съжаление не бих могла да кажа същото за условията в които го отглежда - КАТАСТРОФАЛНИ СА за съжаление, а те не го заслужвата,
нямат бойлер, нямат печка, нямат хладилник, нямат нищо нямат, нямат одеала, чеаршафи, покривки, четки за зъби, пелени и одеалца за малкия, обучки за него и з а тях, нови дрехи никога не му е купувала, има само две шишета, ако видите в каква люлка е спал до сега лошо ще ви стане - висят от тавана 4 въжета, за тях закрепено едно подобие на шезлонгите за коли за новородени - но подобие казвам и детето е спало в него, а виси защото това е единствения начин да го предпази от хлебарките, мухъл, влага и течове предтсавлява целия апартамен, но пък е чисто доколкото може да се изчисти това нещо.
Хелиана е още дете но полога големи грижи за малкия, и мисля че е добра майка, говори много възпитано, и постоянно се извинява за състоянието им, за това че им помагаме - абе сладурка, хареса ми - повярвайте умея да преценявам хората.
изключително много се зарадва на леглото, дрехите играчките и храната която купих за малкия, той имаше сополи - че от два дни си има първо зъбче та тичах до аптеката да купувам капки, физ разтвори и тн че тя нямаше пари............ох много е, а аз след малко пътувам за Клисура, става ли довечера да ви доразкажа, но ще се върна късно
само да ви кажа че Хелиана е невероятен художник, подари ми кон нарисуван от нея в който аз съм влюбена, и вече обмислям как да и съдействаме да си продава картините за да имат парички, а докато ме няма сладки мои джудженца почвайте да търсите цялостна покъщнина - Хелисана и Даниел заслужават нашата помощ и подкрепа, повярвайте ми Hug Hug Hug

# 261
 newsm78 май мога да предложа ютия и дъска за гладене, която с малко рамонт ще е идеална  - има ли нужда.
За дрехите - кой какъв размер е  Flutter

# 262
От мен има двойка котлони (чистак нови) Peace

# 263
newsm78 май мога да предложа ютия и дъска за гладене, която с малко рамонт ще е идеална  - има ли нужда.
За дрехите - кой какъв размер е  Flutter
да има нужда. момичета имат нужда от ВСИЧКО - ама наистина от всичко,ще се опитам да направя по подробен списък ама сега напалвам да си карам племенниците на село.
а като размер са................Хелиана е колкото Дуци - който я е виждал - джобно гадже, а мъжа и не го видях,н о каза че и той е дребен и кльощав newsm78

# 264
Значи ша трябва дрехи от ранната ми младост  Crazy . Май ще искам от сестра ми - тя по отговаря на описанието  Mr. Green

# 265
  • София
Леле, Криси, много ми стана мъчно като четох.Направи когато ти е възможно списък и да се отмята нещата едно по едно за да не се получава така разхвърляно.Аз още не съм, но само да заспи малчо и отивам да проверя хладилника дали бачка и го давам веднага.
Ще събера и други неща.Само да видя списъка.   bouquet
Веси, нямам стационарен телефон, но ще ти се обадя на мъжО от телефона - той е със служебен. Hug

# 266
Чакаме списък! Peace А къде ще се събират нещата?

# 267
Добре Иве, ще те очаквам утре! Hug Само, ако можеш да е до преди следобед (16-17 часа), че вечерта съм на рожден ден, а още не съм купила подарък!  Embarassed
Криси, най-удачно наистина ще е да се направи един списък и по него да работим! Peace

# 268
  • sofia
пиша на бързо,че нямах нет цял ден, а сега излизам Crazy
ще ви светна по всички неща после или утре......... Hug
поддържам напрежението hahaha

# 269
Viki1, значи ще й станат дрешките, които дадох за Хелиана...за панталона може малко да е широк ама,незнаех размера newsm78
А знаеш ли кой номер обувки носи, че имам 2 чифта  летни чехли? За малкия ще имам още дрешки ,мойта приятелка ми даде една торба от нейните калпазани и сега ги сортирам Peace
Да, най-добре като направиш подробен списък може и с други неща да се включа  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт