"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 519
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хладилника работи  Party Party Party.Не го чках да замръзне, но като го включих забръмча.Нямам идея в какво състояние е вътре - най-вероятно е за почистване, но е затрупан с разни неща на балкона Rolling Eyes Embarassed
Ще се включа и с други неща - само да видя точно какво трябва.
Веси, може би ще е по обяд, но довечера ще звънна на Ефросина да се координираме и с нея  Hug

# 271
получих снимките Hug
благодаря, Миленка  bouquet

# 272
момичета само Вики да заспи и ще напиша списък но в темата за Даниел , нали си е само за него, там и ще ви доразкажа по подробно Hug

# 273
  • Там където е семейството ми
Здравейте.
Момичета имам една молба към вас.
Бихте ли ми казали от къде мога да си изтегля филма "Нежната Лавина"който наскоро се излъчи по BTV репортерите?
Акой някой от вас го има записан и има някакъв начин да си го изтегля ще съм много благодарна.
Съпругът ми имаше голямо желание да го гледа но за съжаление пътуваше. Sad
Предварително ви благодаря.

# 274
Здравейте.
Бихте ли ми казали от къде мога да си изтегля филма "Нежната Лавина"който наскоро се излъчи по BTV репортерите?
Акой някой от вас го има записан и има някакъв начин да си го изтегля ще съм много благодарна.

Имаше линк към темата в Клюкарника, за он-лаин гледане! Мисля, че и той ще ти свърши работа...само трябва да го изровим! Blush

# 275
  • Там където е семейството ми
Здравейте.

Имаше линк към темата в Клюкарника, за он-лаин гледане! Мисля, че и той ще ти свърши работа...само трябва да го изровим! Blush
Ако става въпрос за "Нетера" май няма да стане.
Има други три предавания но не и това. Sad Cry
Уффф трябваше да го запиша.

# 276
  viki1, имам някои дрешки за мамата и за детето, маратонки за нея, яке и една фурна "Раховец" (щото не й работят котлоните), но трябва пак да я преслушам.

# 277
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=83895.msg1684212#msg1684212
ето мили момичета
списъка е дълъг
моля помагайте
да знаем какво можем да подисгурим и да мислимкак да го караме и тн
Евка пиша печката че ще е от теб, но ако сиакш първо я "преслушай" Hug

# 278
  Моля ви не ме бийте пак, обаче в краен случай ако не намерим пералня може да постъпим така - 14 мами да дадем по 10 лева. Аз и майка ми сме сигурни, така че остават още 12.
  Ето какво ми се върти из кухарката: http://911.bg/a2/offers.asp?parent=3102&cost=0&tocost=20 … mp;ord=3&m=80

# 279
  Моля ви не ме бийте пак, обаче в краен случай ако не намерим пералня може да постъпим така - 14 мами да дадем по 10 лева. Аз и майка ми сме сигурни, така че остават още 12.
  Ето какво ми се върти из кухарката: http://911.bg/a2/offers.asp?parent=3102&cost=0&tocost=20 … mp;ord=3&m=80
как ще те бием - медал за заслуги мисля да ти дадем - това е супер идейно, дори нещо по евтино може да намерим във втора употреба, и така ще стане Hug

# 280
  Уха, отървах тупалките. Печката ще я преслушваме чак в сряда. Пердетата какви размери трябва да бъдат? Мога да помоля за едно свеки, ако дотогава не се е развела с мен.

# 281
Момичета,имате ли идея колко,аджеба,пясък трябва,за да се напълни пясъчника на малките слънчовци от ''Св.Параскева''? EmbarassedНе ми се смейте,ама аз съм много скарана с мерките и теглилките.Пита ме мъжа ми:колко пясък ви трябва,а аз  - ми два метра ooooh!.Скъса ме бъзик hahaha Joy

# 282
  • София
Ева, за пералнята съм навита Simple Smile че даже и за печка, едно микро.

bianka смяташ обем. Колко е голям тоз пясъчник?
Да речем 2мХ2мХ50см...хм, 2 кубика ли излиза? Simple Smile Туй примерно, че 50см ди е дълбочко.

# 283
Пишете ме и мен за пералнята Peace

# 284
  • София
Момичета, не знам дали тук му е мястото и дали има смисъл, но преди малко видях лепната на входа на Фантастико обяви, че наемат камериерки, общи кухненски работници и продавачки.
Та дали тези бъдещи абитуренти не е добре да подадат по едни документи newsm78 Или пък нали има тук в Люлин на общежитие разни млади социално слаби семейства.
Аз не съм много наясно те кога завършват училище и кави дипломи имат. Но ако направим някакъв образец по който да си напишат автобиографии, молби и примерни мотивационни писма, се наемам да набера и разпечатам документи на всеки един от тях.
За съжаление тук срока е до 8-ми май, а гледам че сте затрупани с куп други неща. Но и за по-късно ако е необходимо се наемам.

Общи условия

Активация на акаунт