"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 565
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета,нека тези,които имат склодирано бебешко да  ми приготвят всички възможни лигавници  Praynig
При мен има 2 чувала с бебешко, но няма нито един лигавник.Аз обаче мога да дам няколко от нашите ако е толкова спешно  newsm78

# 361
и нашите лигавници заминаха за Перник, дайте плат да измислим и мамите шивачки ще ги ушият набързо newsm78 newsm78

# 362
  • София
Ама никой не казва за колко лигавника иде реч и за кога трябват  Crossing Arms #2gunfire

# 363
  • sofia
Ама никой не казва за колко лигавника иде реч и за кога трябват  Crossing Arms #2gunfire

30-40 ,за Перник,когато им ги занесем.Трябват спешно Praynig

я да питам аз и тука newsm78

някой да знае кой е носил в петък 900 пампаерса в дом Св.Параскева.Някой наш познат от наше име Thinking
ние не сме и агитката от Райфайзенбанк не са newsm78Междудругото от там са събрали и купили 4 700 памперса и ще ги разнесат идните дни из София,Перник и Медвен  bouquetЗа това и малко изтеглихме назад акцията на Вики Wink

Последна редакция: ср, 03 май 2006, 23:09 от lavender

# 364
  bouquet  bouquet  bouquet

Здравейте Hug Hug Hug,аз също "отсъствах",заради нет-(а и аз като Маритка бях сватбарка Laughing -3 дни празнувах сватбата на приятелка от у-ще), опитвам се с подръчни средства да си оправя кабелите,но май плачат за нови  Mr. Green За тая вечер съм закрепила положението  Wink

Много се радвам за Дани от Радомир и родителите му  Wink Дрешките,които му взех могат да отидат за друго дете на 12-18м.,ако вече си има достатъчно Wink

Лигавничета,нямам Embarassed

Зари,хайде да помислим за проект за по-големите деца Heart Eyes,
Мама Стела-прощавай но заради ужасния нет,сватбата и празниците не съм превела нищо от "събития" от сайта на ДБМ.

Криси,пиши какво остава "липсващо" от списъка за Дани newsm78

# 365
На Илиянци сигурно има при китайците ! Предполагам, че ще струват стотинки !

# 366
Аз мога да дам 6 лигавника - леко употребявани, без следи от това  Mr. Green

# 367
  • sofia
Аз мога да дам 6 лигавника - леко употребявани, без следи от това  Mr. Green
явно трябва да се видим с тебе newsm78да си менкаме туй-онуй Laughing

# 368
  • София
Аз ще купя също 5-6 и ще добавя до 10 от нашите, ама как да ти ги дам  newsm78
Ей пренебрегваш ме ти, ама  #2gunfire

# 369
  • sofia
ей на,линчувай ме Flutter
що бе,сега квоооооооооооооо newsm78

# 370
  • София
Не мога утре, но вдруги ден ще ги дам на Владо в Торакс.Ако може Ефи пак да иде да ги вземе  Embarassed  - щом е спешно.
А инак това за плата е идея.Има една мама дето може да ушие някой и друг.
Инак по -скоро от тогава не мога.Не върви да карам мъж ми да тича в обедната почивка да купува лигавници  hahaha hahaha

# 371
не и обръщай внимание - свиквай и - поне не се сърди на досадници hahaha hahaha
на Илинеци 12 лигавника са 6 лв - тоест по 50 стотинки, много готини, ползвам ги за Вики, освен да купим - от менедин пакет ама на заплата Wink

# 372
И аз ще взема утре тогава !

# 373
  • София
И аз ще взема утре тогава !
Ефи, не каза ще минеш ли в петък да ги вземеш от Торакс  Embarassed
Ух, изтормозихме те значи , ето  smile3525

# 374
Като съм я подкарала .........имам и плат - хавлиено трико - давам го за шиенето на лигавници, но ми се струва че при таз цена на Илиенци е безпредметно някой да се мъчи да шие, но вие кажете де  - от мен трикото  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт