"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 570
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 375
Роси да каже за кога й трябват, ако е за петък ще е късно. Утре трябва да се вземат.

# 376
И аз ще взема утре тогава !
Ефи, не каза ще минеш ли в петък да ги вземеш от Торакс  Embarassed
Ух, изтормозихме те значи , ето  smile3525

Ако е Торакс на Стамболийски на мен ми е по-близо и мога да ги взема утре, и после за къде и как да ги давам?

# 377
Роси се потопи дълбоко ! Не отговаря нито на лични, нито на СМС , ще чакаме инструкции !

# 378
Роси се потопи дълбоко ! Не отговаря нито на лични, нито на СМС , ще чакаме инструкции !

Ми щото е омъжена с деца! Crazy hahaha
Виж ме мен...когато и да ми звъннеш, все съм на линия! Peace

Иначе сериозно...често си спира тел-а, заради малкия...като гледам часа, най-вероятно ще влезне тук чак утре сутрин - към 7.30-8-9! Peace

# 379
Като съм я подкарала .........имам и плат - хавлиено трико - давам го за шиенето на лигавници, но ми се струва че при таз цена на Илиенци е безпредметно някой да се мъчи да шие, но вие кажете де  - от мен трикото  Crazy
виж сега и трябват спешно за перник, но трябват и за другите домове, нека ако някой иска да се ангажира със шиенето, ако ли не аз ще помоля мойта приятелка да ги навие - професионален шивач е и скоро излиза в болничен преди раждане - едва ли ще има против, така че приготви ми го плата заедно с другите неща и ще ти звънна кога ще мина през теб Hug

# 380
Става  Вики - ще чакам обаждане Hug сега и аз ще помириша възгалвницата, че и моя малък още се буди нощем да цока  Crazy , а утре ще се разровя и ще взема още куп полезни неща да се сетя  Crazy

# 381
уф не спим бе хора - щури глави сме
ето ви нещо интересно, пуснете го на който познавате във форума http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=97558.new#new

# 382
  • sofia

Ми щото е омъжена с деца! Crazy hahaha
Виж ме мен...когато и да ми звъннеш, все съм на линия! Peace

Иначе сериозно...често си спира тел-а, заради малкия...като гледам часа, най-вероятно ще влезне тук чак утре сутрин - към 7.30-8-9! Peace

ей,да не си легне човек преди 12.00 Twisted EvilИ как хубаво се потопих в леглото,чааааааааааааааак до сега.Малкият се успа,урааааааа Laughing

Лигавниците трябват да събота-неделя newsm78 И наистина не си струва да се шият,ще купя утре от Илиенци.
Днес отпадна Трън защото бабите вече мрънкат и вероятно остава за понеделник.На път ще оставим лигавниците в Перник.Такава ми е идеята Wink
арееее,домочадието иска да ядееееееееее Mr. Green

# 383
Ееей, оставих ви на 6-та страница-прибирам се, изписани 20.
Как сте момичета? Нощес ви сънувах. По-точно Роси, Мариета и Веси Grinning
Аз вече съм на линия, доколкото мога, защото детето ми пак е болно Close, но този път е на антибиотик Confused
Исках да ви напомня, че имам 7 пакета памперси долу и да ви кажа, че имам 7 лв за памперси(какво съвпадение Crazy).
Онзи ден имаше софийска среща в Пица Хът и това остана като ресто. Кака ви го прибра, естествено със знанието на момичетата  bouquet

# 384
  • sofia
Ееей, оставих ви на 6-та страница-прибирам се, изписани 20.
Как сте момичета? Нощес ви сънувах. По-точно Роси, Мариета и Веси Grinning
Аз вече съм на линия, доколкото мога, защото детето ми пак е болно Close, но този път е на антибиотик Confused
Исках да ви напомня, че имам 7 пакета памперси долу и да ви кажа, че имам 7 лв за памперси(какво съвпадение Crazy).
Онзи ден имаше софийска среща в Пица Хът и това остана като ресто. Кака ви го прибра, естествено със знанието на момичетата  bouquet

о,  bouquet

сети се и за нас,а #2gunfire
И кво ни сънува Joy

с тия 7 лв.що не купиш лигавчета от Илиенци и да ги дадеш на Вики Praynig

# 385
Ми не помня, глупости някакви. На Веси й бяха подарили два почти еднакви тефтера и тя се чудеше кой да подари на Ети, но видя, че и двата са надраскани и остана прецакана да купува подарък на Ети, която пък леко се подразни, че Веси е искала да мине метър hahaha
Ще купя лигавници, добре  bouquet А ти не ме посрещай с оръжие, че ще взема да избягам стресната Joy

# 386
  • sofia
Ми не помня, глупости някакви. На Веси й бяха подарили два почти еднакви тефтера и тя се чудеше кой да подари на Ети, но видя, че и двата са надраскани и остана прецакана да купува подарък на Ети, която пък леко се подразни, че Веси е искала да мине метър hahaha
Ще купя лигавници, добре  bouquet А ти не ме посрещай с оръжие, че ще взема да избягам стресната Joy

Joy Joy Joy
кво става беееее JoyМилена сънува пълни самолети с памперси CrazyЯ да си каже бързо да се посмеем всички hahaha

и къде пиле ще избягаш Hug

вземи за тия 7 лв. колкото стигнат ,пак е нещо Wink

кво му е сега на Пепи newsm78

# 387
Що всички ме бъзикат с тия тефтери...приятели, колеги, вие!? Blush newsm78

# 388
  • София
Аз не знам за кое се бъзикате и за кое не. Но наистина имам поне 10 излишни лигавника в къщи. Трябват ли ви за нещо, само ми се мотат тук.  newsm78 На Дани пратих само 2, защото така и не разбрах има ли си. Преброих ги 6 чисто нови и още толкова по-захабени, но са читави за употреба.

Последна редакция: чт, 04 май 2006, 09:45 от M_I_A

# 389
Дуциииииииииии, а мен що не ме сънува Cry
слушай можеш ли да занесеш от тези памперси които имаш на 6 членното семейство в Надежда, нека Веси ти обясни колко им е голяо бебето да му отбереш по големи близо до теб живеят - срещу OMV на ломското в началото.
ще задействаш ли нещата за онази мама за която писа, събрала съм и бебешко, утре искате ли среща на Илиенци, да купим заедно лигавници - примерно към 10 сутринта.
още една молба - дайте идея как да пращам на мамите сувенирите от базара - доста от тях вече са запазени - освен веднъж седмично да слизам до софия да им ги давам, ама на тези в провинцията как да ги пращам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт