"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 624
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 405
  • sofia
Стига да не вали там съм  Hug
Искам да питам, мога ли чувалите да ги дам на Криси???С нея май се виждате по-често  Wink

всичко може Hug

# 406
ВАЖНО!!!
Има ли някъде нужда от столчета за хранене?! (така ли се казваха newsm78) Майката на мойто Софи Мофи ни предлага...къде да ги наместим?! Аз си мислех за 6 детната майка в Надежда, но нещо не мога да го впиша това "оборудване" в тясната им колибка?! Rolling Eyes

# 407
  • София
Зависи какво е столчето. На многодетната майка наистина мястото в къщата е малко. Пък и могат да го изпушат.
Питай Ивет. За нейните момичета е по-добре да ти кажа.

# 408
Танче, права си! Hug

Ивет, питам те...на "твоите" момичета ще им трябва ли столче за хранене?! Praynig

# 409
Да го закараме на Хелиана !  Hug

# 410
Сега гледах памперсите долу и на някои пише петица, на други нищо не пише, но горе долу са този размер. С две думи - няма малки р-ри при мен.

# 411
Ако Хелиана си няма, закарайте й го. То и тя се оказа "мое" момиче  Wink . Ако видите темата, специално за нея, се оказва че се познават много добре с моята Веска, която в момента е в САЩ. Не познавам Хелиана лично, но имам картички с нейни рисунки, както и с на Веска и Марио - все деца, които са били в дома в Горна баня.
Веска се връща началото на юни от Щатите и се разбрахме да посетим Хелиана, тя много иска да я види и да й помогне с каквото може.
Ефи, ето как започва да се оформя идеята да им помогнем с ремонт, може да привлечем този път Веска и Марио - той също иска да ни помага, а всички заедно се познават от дома и от курса по рисуване. Те са едни от най-добрите художници там, и тримата. Марио също го познавам от 97 г. от Слатино, после беше в Горна баня, сега идва на курса ми по английски. Той искаше да помага за ремонта в Роман, но тогава нямаше място, пък и тогава ни помагаха познатите на Мария.

# 412
  • София
Вики модката ми иска си купи от сувенирите от базара. Тя идва на коледния в НДК. Днес са е регнала във форума, ама бързала за бачкане и не си е дочакала акт. код.
Аз хубаво ще й дам линк към снимките, ама как отбелязваш тез дет са си ги заплюли мамите от форума?
Поли иска да пусне линка със снимките и във форума на Арена. Да видим как ша го измислим.
Напраи си няк'в мейл и там да ти пишат?!?! Simple Smile

# 413
Чудесно !  Peace
Този път се надявам, лично да помогна и азл Хелиана много ми хареса, а за "пъпеша" да не говорим !  Praynig
Ако не бях хремава, щях да го нагушкам яко   Hug .
Ивет, може ли аз да посещавам курсовете ти ?  newsm78
Мерак голям имам, пари малко !   Party

# 414
Ефи, ще помислим заедно сериозно как да помогнем на Хели. Засега само събираме идеи. Ще пишем в нейната тема, ако искаш. То и Радомир е сравнително близо, така че може да се осъществят повече идеи, не е като с Роман, дето е на 2 ч. път.
Относно английския - имаш ли някакво ниво, учила ли си досега?
То аз в момента съм в отпуск 2-3 седмици, защото уикендите все пътувам. А пък за лятото още не съм решила как да процедирам, дали въобще ще има курс, защото искам да пътувам. Та съм в процес на мислене  newsm78 и ще ти кажа по-късно как ще се развият нещата. Иначе си добре дошла.  Hug

# 415
Thank You !

# 416
Таня иам мейл - i_krisi@abv.bg. всички запазени до сега сувенири съм ги отбелязала - срещу снимката и постоянно ги обновявам
Ефросинче моляте в неделя ми звънни - тук ще съм , да ти дам един сувенир близо до там където живееш да го остави
другото което е - имам нужда от идея как да си получат мамите сувенирите - освен на акцията за памперсите да ги взема с мен ии да дойдат да си ги вземат, че иначе за всеки сувенир да слизам до София - по евтинои ще ми е сама да си купя всичките сувенири. и някой от вас ще ходи ли към Пазарджик, Бургас, Варна - за там имам запазени от скъпите сувенири - как да ги пратя обаче newsm78

# 417
Днес си отидоха гостите ми от Варна, Криси.
Да го беше написала снощи това....

# 418
  • sofia
Таня иам мейл - i_krisi@abv.bg. всички запазени до сега сувенири съм ги отбелязала - срещу снимката и постоянно ги обновявам
Ефросинче моляте в неделя ми звънни - тук ще съм , да ти дам един сувенир близо до там където живееш да го остави
другото което е - имам нужда от идея как да си получат мамите сувенирите - освен на акцията за памперсите да ги взема с мен ии да дойдат да си ги вземат, че иначе за всеки сувенир да слизам до София - по евтинои ще ми е сама да си купя всичките сувенири. и някой от вас ще ходи ли към Пазарджик, Бургас, Варна - за там имам запазени от скъпите сувенири - как да ги пратя обаче newsm78

кофти е товас провинцията Sad
освен за тяхна сметка Wink

# 419
Ивет, и аз искам да се запиша на курсове при теб! Party

Общи условия

Активация на акаунт