"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 629
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 420
  • sofia
Ивет, и аз искам да се запиша на курсове при теб! Party

което ме подсеща за обещанието ти с италианският вариант на сайта ни Thinking

Търсят се две знамена-българското и на Евр.съюз
От Медвен помолиха ако можем да им намерим да си сложат на сградата Praynig

# 421
Я сега бързо си избери наказание, задето ме мислиш за забраванка! Mr. Green
Почнала съм го...върви бавно, да не говорим, че големи съчинения падат! Mr. Green
Единственият проблем е, че няма да успея да го свърша преди сесията! Rolling Eyes Sick

А българско знаме се продава пред В. Левски стадиона...ама как да стигна до там да взема...до кога трябва да е осигурено?! Thinking

# 422
  • София
Вики... за провинцията... куриери?
Примерно цената на ТипТоп е 4лв до Б-с, предполагам и Варна е толкова. Ама кой ще ги поеме тез 4лв.

# 423
И на Булпост цените са такива! Само казвам, де...няма как да ги поема, защото трябва да пращам неща към монтана! Rolling Eyes

# 424
  • sofia
Я сега бързо си избери наказание, задето ме мислиш за забраванка! Mr. Green
Почнала съм го...върви бавно, да не говорим, че големи съчинения падат! Mr. Green
Единственият проблем е, че няма да успея да го свърша преди сесията! Rolling Eyes Sick

А българско знаме се продава пред В. Левски стадиона...ама как да стигна до там да взема...до кога трябва да е осигурено?! Thinking

ми що си траеш #2gunfireказвай да помагаме със съчиненията Crazy

абе,не да се купуват брееееееееее,някой да им даде директно .Няма срок,ама поне до 1 юни да го имат Wink

# 425
  • sofia
Примерно цената на ТипТоп е 4лв до Б-с, предполагам и Варна е толкова. Ама кой ще ги поеме тез 4лв.
предложиз за чия сметка да са Thinking

# 426
Като казвам "съчинявам" имам предвид, че има неща, които няма как да си преведа (едно на ръка е, че не го знам чак супер перфектно) и тези неща ги преобразявам така, че да успея да им измисля смислен и верен превод! Mr. Green

# 427
А за лигавниците какво стана  newsm78
Вики ще ми се обаждаш ли - не смея да си мръдна от вкъщи  Flutter
В крайна сметка ми хрумна, че пътя за Перник минава близо до нас - имам предвид бул. Цар Борис III, та ако ми кажете кога ще минете можем да измислим някаква засечка  Crazy и да ви дам нещата, пък на мен да си ми дадете Кокера.

Кога ще ходите последно до Перник с лигавниците???

# 428
  • София
предложиз за чия сметка да са Thinking
Може да е с наложен платеж, т.е. мамите дават тези 4лв на куриера, но това значи да се намалят цените на сувенирите. Или се увеличава цената им, като се напише, че в тази цена се включва "транспортния разход".

# 429
Мама Стела-прощавай но заради ужасния нет,сватбата и празниците не съм превела нищо от "събития" от сайта на ДБМ.
[/quote]

Az napredvam, ama dosta bavnichko Sad Kato svarsha s novinite shte ti gi izpratia, mislia che do ponedelnik shte svarsha

# 430

Май ще имам и мамешки курс  Grinning

Както казах и на Ефи, като реша как да процедирам през лятото, ще ви кажа какво ще става с курса. Само вие ми кажете на какво на английския сте, че да не дойдете и да ви е скучно с мойта банда.  Crazy

# 431

Май ще имам и мамешки курс  Grinning

Както казах и на Ефи, като реша как да процедирам през лятото, ще ви кажа какво ще става с курса. Само вие ми кажете на какво на английския сте, че да не дойдете и да ви е скучно с мойта банда.  Crazy

Е, аз съм тамън за мамешкия курс! Mr. Green Като ниво не знам...някъде към напредалите се числя! Party

# 432
Момичета, а се намират сандалки за момченце номер 26 или по-добре 27?! Praynig
Трябват за майчето от Монтана, тамън да ги пратя с лекарствата наведнъж?! Crazy

# 433
  • София
Привет.Събрахме се аз , Дуци и Криси с дечурлигата и свършихме работа.Лигавниците са в Криси  Hug

# 434
  • sofia
Момичета, а се намират сандалки за момченце номер 26 или по-добре 27?! Praynig
Трябват за майчето от Монтана, тамън да ги пратя с лекарствата наведнъж?! Crazy

Весче,аз нямам Sad
Но ако нещо изпадне ще пратим по-късно.Ефи и тя провери ,пък ще ги пуснем като има Wink

Общи условия

Активация на акаунт