"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 562
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 90
Имам 7 пакета, но не знам кой размер са. Ще трябва да видя.... Ако има съвсем малки ще отделя за бебето на жената, за която писах по-рано. Може ли?

# 91
  • sofia
Имам 7 пакета, но не знам кой размер са. Ще трябва да видя.... Ако има съвсем малки ще отделя за бебето на жената, за която писах по-рано. Може ли?

не,не заделяй от тези Praynig

# 92
Момичета Христос Воскресе!!!
иска ми се този свят ден да ни донесе повече сили и вяра в това , което правим, да ни донесе повече спокойствие, повече любов и щастие - бъдетеБлагословени вие и вашите семейства Hug Hug
а ако може и с вас да споделя - моят спътник в живота има рожден ден на тоз свят ден - нека ми е жив и здрав и благословен, особенно че ме търпи и обича newsm38 newsm59

Последна редакция: нд, 23 апр 2006, 01:03 от viki1

# 93
Христос Воскресе и от мен, а на Криси - Воистина Воскресе!
Пожелавам на всички светлина в душите и нека начинанието ни бъде благословено!
Praynig

# 94
  • София
Воистина Воскресе! Бъдете здрави.

# 95
Во истина воскресе !

# 96
  • sofia
Во истина возкресе !!!!!

Криска,да ти е и жив и здрав мъжът и само щастливи мигове в семейството Heart Eyes

# 97
  Во истина возкресе! Криси Ч.Р.Д. на твоя телец, пожалавам му добра жена и кротко дЕте Grinning

# 98
Вчера в бързината не съм разбрала, че има рожденник днес...всъщност са ни двама!
Честито на мъжа на Криси - здраве, любов и късмет в начинанията!

И честит рожден ден на Краси (кики29) ... бъди здрава, щастлива и много, ама много обичана! Hug

# 99
  • София
Оня ден фризьорката от салона пак е дала една торба срехи на Джони. Ама той чак днес ми каза. Има 3 мъжки ризи и 3 панталона, не строго официални.

# 100
Момичета, утре със Зари имаме среща в 11.30 на Халите и от там взимаме трамвай 1 или 6 и директно на бензиностанцията, дано не закъснеем, защото срещата ни с хората е в 12 часа.
Зари ще носи козунаци и яйца + дешки за бебето, а аз ще купя ориз, брашно, кисело мляко и подобни неща, от първа необходимост! Също ще се разровя да видя дали по чувалите има нещо подходящо останало!
Телефонът ми е 0889 43 68 44 - Веси...........нека, който ще идва да ми пусне един смс, за да го чакаме на бензиностанцията! И все пак преценихме, че не е много удачно да се изръсим 10 човека, но като гледам то и няма толкова желаещи ... засега сме сигурни аз и Зари...очаквам Иренка и Дуци да потвърдят или откажат!
Като отида там ще направя списък от какво има нужда и ще им нося малко, по малко........със сигурност ще има нужда от АМ и памперси (за 7 месечно бебе)...но тези неща мисля да нося във вторник и след това.....пак казвам - утре само неща от първа необходимост!

До 10 часа ще имам достъп до нета, защото ще трябва да ги купувам тези неща и съответно да излезна по-рано! Така че, ако има нещо...моля до този час да бъде писано! Crazy

# 101
  • София
Аз и Ефросина също ще дойдем.

# 102
Е сега да идвам ли или да не идвам Crossing Arms
Както кажете, де. Няма да досаждаме на жената и да я притесняваме.

# 103
  • sofia
Оня ден фризьорката от салона пак е дала една торба срехи на Джони. Ама той чак днес ми каза. Има 3 мъжки ризи и 3 панталона, не строго официални.

за Ивет Wink

# 104
Аз мога да ви видя на Халите, да ви предам нещата и да не идвам. И без това не успях да си седна на г*а за минута дори.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт