"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 596
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Естествено, че мога...вече от нищо не ме е срам, нали е за децата!
Пък и Ети ми нанесе егати обидата...не искала бебето й да се роди мойта зодия, защото сме били много развратни! Crossing Arms
Давай тел-а като можеш, че в петък вечерта отивам на вила! Sunglasses

що бе,ти ква зодия си Crazy
Говорено е с човека,само трябва да го подсетим и да се организираме.Това е шефа на една от фирмите за Ф.киселина,но имали и противозачатъчни Wink

# 151
Фондация "Работилница за граждански инициативи" http://www.wcif-bg.org/index.php?lang=bg :

"За да даде гласност на успешните кампании за набиране на средства, осъществени през последните няколко години, и за да популяризира добрите практики в България в благотворителността, фондация “Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ) учредява годишна награда “Заедно” за най-добра кампания за набиране на средства.
Наградата ще
бъде връчена на организации и компании, успешно набрали средства през 2004 и 2005 година"

http://www.wcif-bg.org/index.php?page=news_view&ID=188&lang=bg
СРОКЪТ ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ Е 15 МАЙОсновен критерий е " количиство събрани средства",макар да не са много времето, за което са постъпили през периода на нашите кампании е изключително кратко и това ще се вземе под внимание,има добър шанс за удпех,
а и без него трябва да се участва:
1. за да се набира опит в подобни инициативи(съдаржателно попълване на форми за участие )
2. за да може да се участва по-конкурентно догодина за същата награда
ЛИНДА,ТИ МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ МНОГО  WinkHug

Момичета,наградата е от 2000 лв и е наше задължение да опитаме
Наградата е за кампания, а не за организация и е за кампании,протекли в 2 календарни години('04 и '05),т.е. може да участваме с поне 2 кампании  Simple Smile

Основни пунктове ,по които следва да се даде съдържателен отговор според формата за участие :
" Мисия на организацията:
Дейности на организацията:

Информация за кампанията

Име на кампанията:

Организации – партньори на кампанията   

Географски обхват на кампанията: Регионален,  Национален, Международен

Цели на кампанията:

Послание на кампанията:

Дарители на кампанията:

Връзка на кампанията със стратегията на организацията:

Опишете накратко как протече кампанията:

Моля опишете накратко какви бяха основните техники, които използвахте за набиране на средства (напр. чрез sms-и, кутии за дарения, благотворителни събития и т.н.):

Опишете основните разходи, свързани с кампанията:

Резултати от кампанията (набрани средства):

Как бяха изразходвани средствата, набрани от кампанията:

Кое е уникалното във вашата кампания: "

На сайта на ФРГИ има сатия http://www.wcif-bg.org/treasury/Comparativecharity-Vesela%20Gercheva.pdf от директора на  Български донорски форум ,която трябва да се вземе под внимание,защото е в хармония с идеите на Движение на българските майки-"не" на стихийната кампанийност,"да" на системните кампании

Последна редакция: ср, 26 апр 2006, 04:25 от March

# 152
Фондация "Работилница за граждански инициативи" http://www.wcif-bg.org/index.php?lang=bg :

ИМА ТЕКУЩ КОНКУРС И ЗА : развиване на стопанска дейност на НПО до края на октомври 2006

http://www.wcif-bg.org/index.php?page=news_view&ID=185&lang=bg

Фондацията "Движение на българските майки е неправителствена организация"(НПО) и може да извършва стопанска дейност за постигане на целите  си .

Помните ли постовете за "Традиция",галерията за произведения на хора в неравностойно социално положение, финансирана от британското посолство и мненията "ех...що не можеше и ние така".

Е,скоро (най-рано 2007г.,защото още няма одобрени органицзации), може и да може, т.е.  Simple Smile да има подкрепа за децата от Домовете благодарение на работата им и произведеното от тях/нас.Продукция, която да се реалицзира целогодишно и да носи приходи.Не е задължително да става в нает за целта магазин,това е скъп вариант,произведеното може да се продова на различни места.ФРГИ работи с досто общини из страната, в които има Домове.

А началният старт на начинанието - стопанска дейност на НПО може да бъде лек,благодарение на  декларираната от ФРГИ цел:
"Да предостави консултантска и финансова подкрепа на български НПО"

ФРГИ съвместно с Първа инвестиционно банка е одобрило преди месец 7 проекта,на Домове:
ДОВДЛРГ "Асен Златаров" и ДОВДЛРГ "П. Р. Славейков", София; 3606,00лв
СНЦ "Местна инициативна група Трън"; ДОВДЛРГ, Трън; 3678,00лв
Сдружение "ОПОРА на младите хора"; ДОВДЛРГ "Райна Гатева", Русе; 3926,00лв
Организация на българските скаути; ДОВДЛРГ "Олга Скобелева", Пловдив; 3562,00лв
Клуб "Отворено общество"; ДОВДЛРГ "Българка", Ст. Загора; 3310,00лв
Сдружение "Общинско настоятелство-Габрово"; ДОВДЛР, Габрово; 3280,00лв
Сдружение "Екон-еко концепция"; ДОВДЛРГ, с. Доганово; 4000,00лв

Последна редакция: ср, 26 апр 2006, 04:58 от March

# 153
  • sofia
не се вписваме никъде,еле па в първото Sad

Мерси Марч  bouquet

# 154
Сроковете са минали, аз не видях нито един краен срок след 19 април !

# 155
  • София
Роси, ти ме забрави! Майка ми вече трябва да освободи помещението! Какво да правя нещата - поне одеялата да вземете!

# 156
  • sofia
Роси, ти ме забрави! Майка ми вече трябва да освободи помещението! Какво да правя нещата - поне одеялата да вземете!

Вени,само аз съм с кола ,а нямам къде да ги сложа.Трудно ми е да обикалям цяла София от сутрин до вечер Sad

Говорила съм с Кика да мине,но иска да мине суматохата около НАТО.Вени,адски ми е неудобно,но странспорта и склада сме зле-това е положението Cry

# 157
В четвъртък ще се ходи в Св.Параскева около 10.30ч.

идва ми се с вас Rolling Eyes
моя бебо може татето да го гледа в четвъртък, ще му оставя папо за обяд Crazy
само дето нямам транспорт Embarassed искате ли ме Embarassed

# 158
  • sofia
В четвъртък ще се ходи в Св.Параскева около 10.30ч.

идва ми се с вас Rolling Eyes
моя бебо може татето да го гледа в четвъртък, ще му оставя папо за обяд Crazy
само дето нямам транспорт Embarassed искате ли ме Embarassed

иска ме те Hug
аз тръгвам от Г.Милев през Сточна гара,Сливница и после домът........

4арлин тръгва от кьошетата....

10.00 часът да сме там Wink

# 159

Мерси Марч  bouquet

Вписваме се,четох много задълбочено изискванията,повярвайте ми  Simple Smile

Ефросина ,не са изтекли сроковете за:
1. http://www.wcif-bg.org/index.php?page=news_view&ID=188&lang=bg
2. http://www.wcif-bg.org/index.php?page=news_view&ID=185&lang=bg

Средства са не само паричните,а  и другите материални такива Simple Smile
Нека Зари и Линда го прочетат, Фондация "Работилница за граждански инициативи се занимава именно с ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ и гражданското общество(което едва прохожда у нас).

Отделете 30 минути и ще е убедите,че критериите съвпадат с постигнатото/целеното от ДБМ Simple Smile

# 160
аз съм в Зона Б5, до къде да се замъкна да ме заберете?

# 161
  • sofia

Мерси Марч  bouquet

Вписваме се,четох много задълбочено изискванията,повярвайте ми  Simple Smile

Ефросина ,не са изтекли сроковете за:
1. http://www.wcif-bg.org/index.php?page=news_view&ID=188&lang=bg
2. http://www.wcif-bg.org/index.php?page=news_view&ID=185&lang=bg

Средства са не само паричните,а  и другите материални такива Simple Smile
Нека Зари и Линда го прочетат, Фондация "Работилница за граждански инициативи се занимава именно с ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ и гражданското общество(което едва прохожда у нас).

Отделете 30 минути и ще е убедите,че критериите съвпадат с постигнатото/целеното от ДБМ Simple Smile

виж нещо.......

Наградата ще бъде връчена на организации и компании, успешно набрали средства през 2004 и 2005 година

ние средства финанс. не се набирали през това време WinkТа ние от 1година само набираме подобни и то гледаму да не са много WinkЧе ще ни изядат ако искаме пари кеш Sad
леле,кой е в журито Joy Joy Joy
да пускам ли връзките Mr. Green

второто ще го мислим с Гери......

# 162
Критериите за кампанията / кампаниите
•   Финансови резултати на кампанията;
•   Прозрачност и ефективност при разпределянето на набраните средства;
•   Въвлечени хора, подкрепящи кампанията;
•   Иновативна и креативна кампания за набиране на средства;
•   Влияние върху дарителските нагласи в страната.
По пунктове 2,3,4,5 съвпадаме с изискванията , а финансовия резултат-ами той се открива в материалните активи-дарените неща,не само в паричките,които са събрани  Simple Smile
Пускай връзките Party,че ще те номинирам аз Simple Smile ,ще стане като на Нова година,да припомня ли за наградата,която отнесе Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 163
  • София
Роска, не се ослушвай, ами се включвайте. Фондацията отговаря на критериите, а за финасовите резултати-в тях се включват не само пари, но и всички други неща.  А с останалите критерии, особено с въвлечените хора, ще ги ударите в земята, като видят броя на мамите и тетковците #Crazy
Мога да помогна с 1 от журито Peace

# 164
Не мисля, че е редно точно тук да се пише за журито!!! Имайте предвид, че в тази тема може и да си пишем само ние, но в никакъв случай не четем само ние си! Stop

Общи условия

Активация на акаунт