"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 599
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 165
Весето е права - внимавайте какво пишете тук - може да е на бъзик ама все пак внимавайте.
Роси от акцията за памперсите са събрани повече от хиляда лева - това малко ли е, за мен поне е много - неможе ли това да се ползва. а къде беше Света Парскева домът - я ме просветлете да не се рова назад, дали неможем и ние с Вики утре да дойдем до него, тъкмо Роси ще ми даде  нещата за Радомир , а Роска newsm78 newsm78

# 166
  • sofia
Не мисля, че е редно точно тук да се пише за журито!!! Имайте предвид, че в тази тема може и да си пишем само ние, но в никакъв случай не четем само ние си! Stop

наясно съм с това Wink
ние си можем и без връзки Joy Joy Joy

# 167
  • sofia
Весето е права - внимавайте какво пишете тук - може да е на бъзик ама все пак внимавайте.
Роси от акцията за памперсите са събрани повече от хиляда лева - това малко ли е, за мен поне е много - неможе ли това да се ползва. а къде беше Света Парскева домът - я ме просветлете да не се рова назад, дали неможем и ние с Вики утре да дойдем до него, тъкмо Роси ще ми даде  нещата за Радомир , а Роска newsm78 newsm78

винаги внимавам,но сме хора и ние носим на майтап hahaha

ето ти линк за адреса.............ул.Порой 16 вНадежда

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=207b60c31faba48e69b888679455db … d=2736&num=16

предпочитам ако можеш да дойдеш защото при мен има промяна за утре след обяд.......А тя е свързана с лекари на малкият Sad

# 168
ок Роси, в колко в 10 ли да сме там.
какво да взема за дечицата newsm78
и до колко часа ще сте там, ако не успея точно в 10. абе ще ти звънна сутринта, ти вземи нещата за Радомир , става ли Hug

# 169
  • София
Не мисля, че е редно точно тук да се пише за журито!!! Имайте предвид, че в тази тема може и да си пишем само ние, но в никакъв случай не четем само ние си! Stop
Мила, в рамките на майтапа имам предвид, че знам член на журито, че има детенце и на него ще му е ясно какво върши фондацията и че това, което прави е наистина значимо. А движението няма нужда от "друга" помощ- резултатите и без нея  говорят Laughing

# 170
  • sofia
ок Роси, в колко в 10 ли да сме там.
какво да взема за дечицата newsm78
и до колко часа ще сте там, ако не успея точно в 10. абе ще ти звънна сутринта, ти вземи нещата за Радомир , става ли Hug

Милена ще е там в 10.00ч,аз около 10.00-10.30......

нищо не взимай,ние имаме  Wink
До 11.15 аз съм там,после в парка Wink

# 171
добро, до 11 ще дойда - ама в кой парк си после - пакне съм разбрала да му се невидело Whistling ooooh! ooooh!

# 172
  • sofia
добро, до 11 ще дойда - ама в кой парк си после - пакне съм разбрала да му се невидело Whistling ooooh! ooooh!

в южният парк ще събираме за абитурентите разни неща Winkи там мамите ще дойдат в 12.00ч.

# 173
а тази тема видяхте ли?
някой да знае нещо по въпроса???
Роси??? #Crazy #Crazy #Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=95428.new#new

НОМИНАЦИИ ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ КАТЕГОРИИ
Pantene Beauty Awards 2005

Pantene Pro-V, световният лидер при продуктите за грижа за косата, за четвърти път ще събере най-значимите хора от света на модата и шоу бизнеса, които са допринесли за развитието на индустрията през изминалата година по време на Гала церемонията на по награждаването на Pantene Beauty Awards. Тази година официалната церемония на българските оскари за красота ще се проведена 15 май 2006 и ще включва пет специални категории.

Една от тези категории е Spirit of Beauty Award

В тази категория имате възможност да номинирате личности с “благороден дух”, участвали в благотворителни прояви през 2005г.

Сред номинираните са Мария Милева и Росица Букова от Движение на българските майки.

Нека да ги подкрепим, защото те го заслужават.

Гласуването е на адрес http://www.united-partners.com/PBAwards/

# 174
  • sofia
а тази тема видяхте ли?
някой да знае нещо по въпроса???
Роси??? #Crazy #Crazy #Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=95428.new#new

НОМИНАЦИИ ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ КАТЕГОРИИ
Pantene Beauty Awards 2005

Pantene Pro-V, световният лидер при продуктите за грижа за косата, за четвърти път ще събере най-значимите хора от света на модата и шоу бизнеса, които са допринесли за развитието на индустрията през изминалата година по време на Гала церемонията на по награждаването на Pantene Beauty Awards. Тази година официалната церемония на българските оскари за красота ще се проведена 15 май 2006 и ще включва пет специални категории.

Една от тези категории е Spirit of Beauty Award

В тази категория имате възможност да номинирате личности с “благороден дух”, участвали в благотворителни прояви през 2005г.

Сред номинираните са Мария Милева и Росица Букова от Движение на българските майки.

Нека да ги подкрепим, защото те го заслужават.

Гласуването е на адрес http://www.united-partners.com/PBAwards/

е те тука ме разбиииииии,честно #Crazy

сега го виждам Twisted Evil

# 175
 smile3521 smile3501 smile3501

който и да го е направил-супер е!
таралеж е пуснала темата/ коя беше тя?
айде мацки-гласувайте-на едни номинации задминахме Бойко Борисов-не виждам тука кой ще ни се опре Wink

# 176
  • sofia
smile3521 smile3501 smile3501

който и да го е направил-супер е!
таралеж е пуснала темата/ коя беше тя?
айде мацки-гласувайте-на едни номинации задминахме Бойко Борисов-не виждам тука кой ще ни се опре Wink

идея нямам кой е  EmbarassedБързо да си казва CloseСрам ме е бе хора Embarassed
Президеншата ша съ опре CrazyТя е готина ,лично съм говорила с нея,много е готина Hug

# 177
  • София
И аз ще дойда утре при децата.Да взема ли нещо?
Ще донеса и роклите, да ти ги дам там, Роси, нали става.

Браво момичета, който и да го е направил - вие заслужавате!   bouquet

# 178
  • sofia
И аз ще дойда утре при децата.Да взема ли нещо?
Ще донеса и роклите, да ти ги дам там, Роси, нали става.

Браво момичета, който и да го е направил - вие заслужавате!   bouquet

както прецениш,всяка от нас ще носи по нещо ,въпрос на личен избор Wink
Да,донеси ги роклите там ,и без товачаках да видя дали ще идваш за да се комбинира Hug
заслужаваме ние  Sadсамо да разбера кой е #2gunfireДа беше казал поне newsm78

# 179
  • в гората
не се вписваме никъде,еле па в първото Sad

Мерси Марч  bouquet

Вписваме се,четох много задълбочено изискванията,повярвайте ми  Simple Smile

Ефросина ,не са изтекли сроковете за:
1. http://www.wcif-bg.org/index.php?page=news_view&ID=188&lang=bg
2. http://www.wcif-bg.org/index.php?page=news_view&ID=185&lang=bg

Средства са не само паричните,а  и другите материални такива Simple Smile
Нека Зари и Линда го прочетат, Фондация "Работилница за граждански инициативи се занимава именно с ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ и гражданското общество(което едва прохожда у нас).

Отделете 30 минути и ще е убедите,че критериите съвпадат с постигнатото/целеното от ДБМ Simple Smile

За първото могат да кандидатстват само проекти от 2004 и 2005 г. newsm78 Обаче ние коледния благотворителен базар го правихме през 2005та, може пък да кандидатстваме, защо не? Роси?

Иначе за второто - хвърлих един поглед, но довечера ще го прочета по-задълбочено и ще ви пиша.

Общи условия

Активация на акаунт