"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 521
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Към Дамаянти и Иренка!

Имате ли още желание да помогнете с някакви консумативи на онази жена от Надежда, с 6-те деца...за която говорихме миналата седмица?!
Защото смятам да ходя в четвъртък или по-скоро петък?! Ако някой има желание...нека заповяда! Peace Hug

Аз имам желание.Само да не е в петък след 17ч.,че съм на родителска среща.Мога да взема някои неща от които имат нужда.И да попитам-те в Надежда, или Триъгълника живеят?Аз съм в Триъгълника,ама не съм чувала или  засичала такова семейство  newsm78

# 346
пиша специално с молба към Вики,Ивет и Юлето Praynig

Говорихме преди време за отделна тема за Соц.слабите сем.,самотниге майки и др.
Нека оформим една отделна с пълни подробмости зо всяко семейство-деца,възраст,нужди...........

Нека всяка от вас да си направи описанието на това с което се занимава и знае за тези хора и  го подавайте в тази тема,която ще пуснете.Снимки,дарения,всичко.......

Аз също ще пускам ,но ми трябва основата информация, а тя е във вас Wink

newsm10

# 347
Ивет имам дрехи за големи, малко по-официални и т.н.

Ще го имам предвид! Имам вече разхвърляни дрехи и при Ефросина, в офиса на мъжа ми..... Ще трябва да ги посъбера и занеса.

Аз малко си дадох емоционална почивка, момичета. Напоследък страшно много ми се събра и сдадох багажа. Спешно трябваше да реанимирам, ходих и до морето за няколко дни със семейството. Все още почивам, щото емоционалния ми багаж слезе дълбоко под нулата. Предстоят ми и два рождени дни - на двата ми дзвера - каката ми е на 5.05 (става на 10), а малкия е на 14.05. (става на 2). Тва е са, кат съм ги раждала в един месец.... С малкия няма да правим някакви големи галимации, но каката си иска купона, пък и юбилейна година навършва..... Та ще се завърна на бойното поле след 14-ти предполагам. Поне така си мисля......

Мария с Кико от Роман трябва да са на преглед във Враца на 5-ти при д-р Алексиев от Горна баня, та предполагам, че тогава може да получим някакви новини относно състоянието на бебчо. Ще ви държа в течение.

# 348
  • sofia
Ивет имам дрехи за големи, малко по-официални и т.н.

Ще го имам предвид! Имам вече разхвърляни дрехи и при Ефросина, в офиса на мъжа ми..... Ще трябва да ги посъбера и занеса.

Аз малко си дадох емоционална почивка, момичета. Напоследък страшно много ми се събра и сдадох багажа. Спешно трябваше да реанимирам, ходих и до морето за няколко дни със семейството. Все още почивам, щото емоционалния ми багаж слезе дълбоко под нулата. Предстоят ми и два рождени дни - на двата ми дзвера - каката ми е на 5.05 (става на 10), а малкия е на 14.05. (става на 2). Тва е са, кат съм ги раждала в един месец.... С малкия няма да правим някакви големи галимации, но каката си иска купона, пък и юбилейна година навършва..... Та ще се завърна на бойното поле след 14-ти предполагам. Поне така си мисля......

Мария с Кико от Роман трябва да са на преглед във Враца на 5-ти при д-р Алексиев от Горна баня, та предполагам, че тогава може да получим някакви новини относно състоянието на бебчо. Ще ви държа в течение.

е,поне едно емоционално ЗДРАСТИ наминавай да кажеш  bouquet

# 349
Ивет, направи на какта голямо парти !  Party
Недей забравя своите деца, те също имат нужда от теб !  Heart Eyes
Живот и здраве , след 15.05. може да спретнем един ремонт у Хелиана.  newsm78
Събирай сили !  Laughing
Успех !  Hug

# 350

е,поне едно емоционално ЗДРАСТИ наминавай да кажеш  bouquet

Ей ма на, емоционално ви поздравявам, топло и сърдечно!  newsm51

# 351
Ивет, направи на какта голямо парти !  Party
Недей забравя своите деца, те също имат нужда от теб !  Heart Eyes
Живот и здраве , след 15.05. може да спретнем един ремонт у Хелиана.  newsm78
Събирай сили !  Laughing
Успех !  Hug

Ефи, те мойте са първите ми емоционални изсмукватели - то всъщност фамилната ми ситуация от доста време насам е първичен емоциален сривател. Ама ша са оправим. Иначе мойте деца са си винаги и на първо място, то се знае, и те го знаят. Ама нема да ви обяснявам повече, че тя е една тлъста дебела широка и дълга история - тази на моя живот  Crazy (отплеснах се поетично)

За ремонта - ще мислим какво може да измислим.  Само да се възстановят джедайските ми сили jedi , че в момента ги издирвам  search а никви ги нема...... Абе ше се появят по някое време, не ми е за първи път.....

# 352
  • София
И да попитам-те в Надежда, или Триъгълника живеят?Аз съм в Триъгълника,ама не съм чувала или  засичала такова семейство  newsm78
Там са. С/у ОМВто има мебелен магазин, то силно казано е мебелен магазин, нещо като малко складче. Та сем. живее по уличката отдясно на тоз магазин. В началото на уличката в дясно има някаква барака, след това е тяхната "къща". Децата съм ги засичала да тичат покрай мебелния. По мои изчисления живеят на улица "Чайка" - импровизирана карта

# 353
Роси слушам и изпълнявам - за Радомир ли аз да подготвя инфото, даже и темата мога да пусна ще опиша къде са защо са така ние какво прави и направихме до тук по въпроса. а ти мисли кога да правим акция за всички соц слаби семейства - кога да е, и Кюстендил бабата и дядото ги мисля постоянно - никой не е ходил сто години а със сигурност има нужда

# 354
  • sofia
Роси слушам и изпълнявам - за Радомир ли аз да подготвя инфото, даже и темата мога да пусна ще опиша къде са защо са така ние какво прави и направихме до тук по въпроса. а ти мисли кога да правим акция за всички соц слаби семейства - кога да е, и Кюстендил бабата и дядото ги мисля постоянно - никой не е ходил сто години а със сигурност има нужда

да,всяка да си подготви инфото и да го сложи в новата тема.Аз чакам от Център за Независим живот само до ми подадат техните семейства.

Днес говорих с Калотина,имате много поздрови от Тинчева.
Вероятно ще закриват дома,има такава вероятност , но не е сигурно.

Вики ,спокойно карайте памперсите в Перник,протокола ще го дадът след това в работен ден.Дежурният персонал ще ги приеме.

Мацки,едно съботно вечерно рандеву как ще ви се отрази newsm78

# 355
Аз не мога на рожден ден съм (отново), сори! Hug  bouquet

# 356
Мили момичета,
искам от името на директорката на Св.Параскева да изкажа огромната й благодарност и възхищение от всички мами, които отделиха внимание на малките душички и им дариха мъничко любов, защото това са НАШИТЕ ДЕЦА Heart Eyes
Иска да знаете, че винаги сме добре дошли и можем да си помагаме взаимно. Помощта ни се е усетила и от персонала /тъй като е в намален състав/ и всички ни поздравяват Grinning
За 1-ви юни сме поканени и ще ни чакат с нетърпение...а може и преди това, ако има нетърпеливи мами, които са се затъжили за малчовците. Евентуално ако е хубаво времето и тържеството им е на двора ще имат нужда от помощ за украсата и пренасянето на столчетата и пейките Wink
Каза, че в домът имат свободни раб.места за детегледачка и мед. сестри. Така че ако някой има познати в тази област или си търси работа да каже.
Дамаянти спомена че е говорила с теб и ще държите връзка!!!
От мен една голяяяма  Hug  bouquet Heart Eyes за вас!!!

# 357
  • София
А за да не се чувствам прелъстена и изоставена дайте и на мен някакви задачки деее  Crossing Arms
По повод работата в дома.Бих работила с удоволствие там заради децата, но като разбрах какви заплати получават ми се дорева  Rolling Eyes Сестрите не взимат и 300 лева.Като попитах една от работещите при бебетата "Взимате ли 300 лева", тя се изсмя и каза "Не, по-малко"
Та в тази насока е кофти.Все пак и аз две деца имам и сме на квартира.
Мога да ходя да помагам когато имам време, но за работа и дума не може да става.
Жалко е, защото искам да ви кажа, че никак не е лесно да се работи с бебета и деца.В Либия работех с бебета 3 години - над 19 000 са ми минали през ръцете, и е много тежко  Sad - но там изкарвах ПЪТИ повече от тукашните заплати - пак казвам - за съжаление!
Исках и друго да ви разкажа.Все се сещам за Либия когато стане дума за деца!Там децата са ГОЛЯМ преоритет. 1 кутия НАН струва 1, 50 наши пари, памперсите , както и дрешките (бебешките) са жълти стотинки, а лекарствата са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!!!
Реве ми се като си помисля за нашите деца в милата ни родина.
Дано успеем поне малко нещо да променим!Ето за това съм с вас!   bouquet

# 358
А за да не се чувствам прелъстена и изоставена дайте и на мен някакви задачки деее  Crossing Arms
По повод работата в дома.Бих работила с удоволствие там заради децата, но като разбрах какви заплати получават ми се дорева  Rolling Eyes Сестрите не взимат и 300 лева.Като попитах една от работещите при бебетата "Взимате ли 300 лева", тя се изсмя и каза "Не, по-малко"
Та в тази насока е кофти.Все пак и аз две деца имам и сме на квартира.
Мога да ходя да помагам когато имам време, но за работа и дума не може да става.
Жалко е, защото искам да ви кажа, че никак не е лесно да се работи с бебета и деца.В Либия работех с бебета 3 години - над 19 000 са ми минали през ръцете, и е много тежко  Sad - но там изкарвах ПЪТИ повече от тукашните заплати - пак казвам - за съжаление!
Исках и друго да ви разкажа.Все се сещам за Либия когато стане дума за деца!Там децата са ГОЛЯМ преоритет. 1 кутия НАН струва 1, 50 наши пари, памперсите , както и дрешките (бебешките) са жълти стотинки, а лекарствата са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!!!
Реве ми се като си помисля за нашите деца в милата ни родина.
Дано успеем поне малко нещо да променим!Ето за това съм с вас!   bouquet

Спомена теб в смисъл, не ти да работиш там а ,че си в тези среди и може да имаш някой впредвид Wink За жалост и жената това каза, че лелките работят за минимална раб.заплата на 12ч.раб.ден Shocked А мед.работници май на 24ч. newsm78 и дежурства...абе ти знаеш как е
Ох ,и на мен ми се реве Иве, но и аз вярвам че щом сме се събрали толкова мами нещата не са толкова отчайващи...Егати оптимиста, а Joy

# 359
  • sofia
Момичета,нека тези,които имат склодирано бебешко да  ми приготвят всички възможни лигавници  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт