Звездни компромати - 294 част

• 105 312
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • DE
И ГеритУ и Дарето са ми крайно неприятни и като излъчване и като държание. Дарина бе симпатична в началото на фактора, но с напредването се видя, че не е чак толкова талантлива.
И двете отразяват ситуацията в БГ, пошлост, простотия, нагло държане, твърде високо самочувствие за годините си.....
Много се радвам, че дъщеря ми не е фен на нито една от двете.

# 46
Гери-Никол има много дразнещи маниери, като разпери тия къси пръстчета и дълги никти и е на път да засенчи кака си Тоца. Sick

А другата кукувица - Моника Валериева снимала гениталиите на котката си и отправила призив да му намери подходяща жена Joy
Цитат
Карел е чистокръвен бенгал с родословие,10-ет месечен некастриран!Търсим му жена,вече е готов да се влюби😍Бих се радвала да е бенгалска и тя,но ми изпращайте снимки на direct message
Скрит текст:

Тая е толкова вдлъбната в главата, че нямам думи!!!!!! 10-ет!!!! 10-ЕТ!!!!!!

Хаха, нищо не ме учудва. Идват ми поръчки и писма на пощата, от големи фирми с "2-ве бройки", с "1-но пано", "5-ет еди-какво-си"......

# 47
Ох, така като го наречете Блажко и все се сещам за нечий подпис, гласящ - Дражко папа цици от... еди колко си време  Laughing

# 48
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, така като го наречете Блажко и все се сещам за нечий подпис, гласящ - Дражко папа цици от... еди колко си време  Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ето, така:

Блажко + Жабка =  luvbed = Тигърчо

# 49
  • София
Хъш, ще имаш мускулна треска Laughing
подписът - много добър Peace

# 50
за да не се объркаме и да наречем бебето жабчо, за това.

# 51
  • Once there was a Hushpuppy...
Хъш, ще имаш мускулна треска Laughing
подписът - много добър Peace

Мерси Hug

Не мускулна треска ще ме хване от тях, ми не знам Mr. Green
Бебето, какво, то си е бебе, душичка. Да им е живо и здраво, ама тия двамата, ньее Stop

# 52
  • До морето
Песента й е слаба, а тя, подобно на ГН е с доста съмнителни певчески заложби.
Съмнителни ли? На ГеритУ въобще не са й съмнителни гласовите заложби, видимо е, че липсват. Още помня като беше в трио в X factor - правя нещо в коридора и от хола дочувям някакъв разгонен нерез да квичи. Влизам в хола и търся отчаяно дистанционното да махна тоя остъргващ мозъчната ми кора звук и виждам ГеритУ как се мъчи на сцената като прасе с прерязано гърло.
Е, ти пък сега! Понеже моите певчески заложби са също тъй съмнителни и хич не съм музикален спец не посмях да се изкажа така категорично  Laughing

# 53
  • Бургас
Майката на Гери Никол била сестра на Мето Илиенски. Ти да видиш....

# 54
Майката на Гери Никол била сестра на Мето Илиенски. Ти да видиш....

Е, то беше ясно, че има нещо такова(но си мислех, че таткото е от тези среди). Не всеки размята за подарък на 17 годишна пикла(без книжка) "Порше Кайен", а за 18ти ЧРД - яхта.  Laughing

# 55
  • Gotham City
Това, така наречено Българско Барби, не спира да ме изненадва всеки ден с тъпотията си
https://www.facebook.com/bulgaraskatabarbie/posts/1384448541570584

Бременна, ама пак чупи стойки по гол г*з ooooh!

# 56
# 57
  • Вестерос
 bouquet

# 58
  • Rock & Roll feeling ...
Понеже не всички знаят кои точно са тези новоизлюпени кифлички, та :

Гери - Никол Георгиева - The X Factor Bulgaria (09.09.2014)
Дарина Йотова - X Factor кастинг (10.09.2015)

Гери-Никол до тук има реализирани 3 песни :

Ела и си вземи ( с Криско )
Момиче като мен
I'm The Queen

Дара, една :

- К'во не чу

На визия Гери-Никол има по-красиво личице,въпреки че с уголемяването на устата не вървят нещата на добре. Дара има по-хубаво телце.  Като артист за мен Гери-Никол е много по-добра ,въпреки че не я харесвам. Но песните и са много по-изпипани и като текст и като музика и като вложени средства, абе въобще,като цялостен продукт. Дара се опитва,песничката й ми харесва,но  Гери-Никол е класа над нея.
А този вид продукция,поведение и послание каква класа са е съвсем отделен въпрос . Не харесвам Гери-Никол,но точно по същата линия не харесвам и много световни звезди .  Laughing

# 59
  • Вестерос
Дарина има някакъв дефект в гласа,а Гери-Никол музикално беше по-слаба певица от Дарина. Дарина не можеше да пее на друг език освен на бг, ужасно произношение вадеше. И двете се целят в един таргет- феновете на Иги Азалия, Ники Минаж

Общи условия

Активация на акаунт