Звездни компромати - 294 част

• 105 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София

В щафетното носене на олимпийския огън по улиците на Рио, освен Лима е била и Але Амброзио, но и двете не влязоха на стадиона за директното излъчване. А Жизел беше и даже дефилира на цяло едно парче, така че несравними са нещата.

Така е,когато това е критерий  Wink
Надявам се,че сме се изписали и изказали и разбрали кой,как и какво .

Явно влагаме различен смисъл в определенията.  Wink
Не, това не е критерий, това е факт, а този факт е осъществен и предварително определен според статуса на тези модели.

Джо, това видео наистина показва абсолютно съвършенство. Благодаря, че го припомни!  bouquet
Много обичам гимнастиката и аз. Утре започват и жените отборно.

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 04:42 от Leya

# 661
  • Rock & Roll feeling ...
Добре,Жизел е един от най-върховните топ модели,но с ръбато лице и провиснало дупе.
Адриана даже може да не я броиме и за модел, без значение зашеметяващото й тяло и не лошото й лице   Laughing 

Спете спокойно !

# 662
  • София
Абе тя и Линда Еванджелиста е вече дебела и отпусната, но просто няма как името й да бъде заличено от вечната ранг листа на супер моделите, нали?!  Laughing

Успокой се вече с тази Лима, не е лоша!  Mr. Green Айде и да я сънуваш в розови сънища!

# 663
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лека и на теб, Рилийф. Пожелавам ти да сънуваш мъжки дупета- по-приятно е, отколкото да мериш плътността на жизелиното Mr. Green

Много зрелищен финал на 400-те свободен стил, доволна съм, че отново австралиец е шампион. Heart Eyes

# 664
Линда трябваше да я погледна в гугъл . Виж за Синди,Клаудия и Наоми, гугъл ми не требе .

Анна-Беатрис Барос и Изабели Фонтана .
Скрит текст:

# 665
  • София
Линда трябваше да я погледна в гугъл . Виж за Синди,Клаудия и Наоми, гугъл ми не требе .

Това някаква шега ли е?!  Joy

# 666

Това някаква шега ли е?!  Joy

Мне, трябваше да си припомня визията й .  

Неприятни кадри на насилие върху Линдзи Лоън  ...

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 07:00 от Relief

# 667
Италианския пезевенк го почнаха Mr. Green
https://m.facebook.com/I-Sciosciammocca-Guzzi-Comici-506958022681326/

Хахаха и тоя шишо е забавен за разлика от онзи мазник. Joy
Ааоооо😂😁😃

# 668
# 669
  • До морето
Краката на Кая Гербер са колкото цяла Николета  hahaha

# 670
Жизел в тялото е добре, но в лицето, в лицето ....
Абе тя и Кейт Мос не беше първа красавица, ама ей на - името й е легендарно.  Laughing
Това като музикантите с талант,
колкото и да са добри тези двете, голяма част от парите си ги дължат на общата си агентка в IMG Models.

Интересното при Жизел е ,че тя не изкарва пари само от моделство. Инвестира и в други бизнес сфери- ресторанти,хотели и т.н. .  Харесва ми подобна предприемчивост
Сега да, но добре си положи с манекенските хонорари.  Peace

Адриана винаги е изкарвала повече пари от Ярич, обратното на Жизел и Брейди. Вторите да си ги стискат и да си пазят скелетите в гардероба, той ми е безкрайно неприятен като личност, въпреки спортния си талант.

# 671
Линда трябваше да я погледна в гугъл .
Е, глупости!  Joy

# 672
Дам , модел от старото поколение,която не ми е направила впечатление. Спрете да се търкаляте  Laughing

Бритни
Скрит текст:

# 673
Линда трябваше да я погледна в гугъл .
Е, глупости!  Joy

Oстанала съм с впечатлението, че Relief е около 20 годишна. Ако е така, напълно нормално е да не знае/не помни Линда Еванджелиста.  Peace

И като я споменахме... на мен Клаудия и Линда ми бяха любимки. Линда и днес я намирам за невероятна красавица, а на оня кон Клаудия не знам какво съм харесвала.  newsm78

# 674
  • Gotham City
Дам , модел от старото поколение,която не ми е направила впечатление. Спрете да се търкаляте  Laughing

Бритни
Скрит текст:

От ъгъла на снимане ли са и пропорциите? Изглежда изключително късокрака

Общи условия

Активация на акаунт