Звездни компромати - 294 част

• 105 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Жизел в тялото е добре, но в лицето, в лицето ....

Абе тя и Кейт Мос не беше първа красавица, ама ей на - името й е легендарно.  Laughing

Изобщо е твърде безсмислено да се водят спорове за и против нечия красота.
И Жизел и Адриана Лима си имат своите фенове, но едната вече е записала името си в историята на най-популярните топ модели, където критериите да попаднеш съвсем не са Барби-мерките, а другата ще си остане просто един от известните модели на "Виктория сикретс".

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лея, само Рилийф и Каренина спорят за красота тук и даже не осъзнават, че ние за съвсем друго им говорим. Laughing

Ако ще е само и единствено красота, от бразилските модели за мен най-красива е Ана-Беатрис Барош. Но не нейните, а снимките на Жизел отпреди десет години помня в детайли. Защо ли ... надали заради задника Whistling

# 647
Още един бразилски модел в Рио- Але Амброзио
Скрит текст:

# 648
Лея, само Рилийф и Каренина спорят за красота тук и даже не осъзнават, че ние за съвсем друго им говорим. Laughing

да, ти точно казваш винаги, че Адриана Лима не е красива, което е абсурдно,/ по-доре пак го казваш/

специално на Жизел винаги й мажат лицето, за да притъпят чертите и снимат носа й под определен ъгъл, за да смекчат дължината и остротата му ...
А коя е по-меркантилна и сметкаджийски настоена се вижда- едната се ожени/ и разведе/ за един неизвестен кривоглед сърбин, другата ходи 4 години бяла и руса холивудска звезда, разстрои се публично, че той отказа да се ожени за нея (тя на 24 тогава, ама много иска да се ожени на тази възраст) ,
после се ожени за мечтата си- бяла и руса амер. звезда, сега си го търпи и се прави на разсеяна ...

# 649
  • Rock & Roll feeling ...
Данните са такива,без значение кой как ги асимилира според вкуса си .  Т.е. дупето на Жизел си е сплескано и отпуснато без значение,че аз не го харесвам,нито ще стане хубаво и обло,защото ти го харесваш /примерно/ .   
И ако ми обясниш как продажбите биха направили задника на КК по-нормален или на Жизел по-хубав, мога да взема този аргумент предвид,който ти така неспирно буташ.

Страшно ме дразни изопачаването и двойния аршин,а при теб в комуникацията ти с мен е направо стандарт.  ooooh!

Ти направи коментар за илюстриране на разликата между 2те,когато ти я визуализирах,каза че нямало значение дупето и краката ,а излъчването е важно. А аз ти казах,че в случая излъчването на Жизел не компенсира . Ти каза,че говоря глупости защото и изброи една сурия неща,които по никакъв начин не променят физическите дадености,за които аз говоря . Ако,че не приемам твоите твърдения,които нямат дори  връзка с това,за което аз говоря и ме интересува ,значи  че споря  - така да е .

Къде гледате олимпиадата ?

# 650
И на двете четенето с разбиране никак не ви върви, затова ще ви го напиша отново, супер отчетливо като за такива, които от първите няколко пъти не схващат.

Каренина- колкото си искаш говори за меркантилност, аз говорех за това, че едната не е зависима от финансите на мъжа до себе си, защото сама прави много, много милиони (казаха ти по-горе с колко повече от богатия си мъж), а другата не може да се похвали със същото. Пък коя е с рога и коя мълчи и търпи и коя защо се развежда или не, оставям на теб да гадаеш (или пък да си сигурна, явно си пиеш кафето с Брейди и Ярич и знаеш кое как зад вратите на именията Laughing).

Рилийф- за данни, задници и красоти говориш ти. Аз казах, че супермоделите се къпят в светлината на прожектора и са в центъра на събитията, в които участват, а просто моделите са в масовката. Илюстрирано снощи в Рио с конкретните две. И оттам нататък дали едната е красива, пък другата бостанско плашило за някоя си потребителка в Бг-Мамма, е крайно незначително. Сега разбра ли ме най-накрая за каква разлика ти говоря и колко несвързано е със задниците, които ти ми пусна в отговор? Следващият път, когато не успееш да схванеш естеството на казаното в някой пост, ти препоръчвам да се въздържаш от "илюстрации". Така току-виж някой се заблудил, че чукча все пак е читател Mr. Green.

Олимпиадата гледам през СпортсЛемън, ама сега нещо са забили в хокей и щанги. До плуването най-вероятно ще заспинкам.

# 651
  • София
Ако ще е само и единствено красота, от бразилските модели за мен най-красива е Ана-Беатрис Барош.

Тази не я знаех, красавица е и тя. Какви очи само?! Брех тия бразилки ....

И аз чакам плуването, досега гледах гимнастиците.

# 652
Добре де, при мен защо няма гимнастика? Crossing Arms
Свършиха ли за днес или да търся стрийм?

# 653
  • София
Гимнастиката свърши, беше отборно при мъжете.
Сега дават тенис - играе Ноле на двойки, а плуването е от 4 часа - БГ време.

# 654
Ууу, жалко Confused. Много харесвам гимнастика. Наскоро по тв тук даваха някакви архиви от Сидни и се сетих, че по онова време бях буквално влюбена в Алексей Немов (ученичка, какво да се прави Laughing). Той, Йън Торп- хормонална олимпиада беше австралийската Mr. Green

# 655
Твърдението ти,че Адриана разчита на мъже за финансова подкрепа е абсолютна лъжа. Точно тя е постигнала всичко съвсем сама,заради всичко,което е . И не само това, днес помага на цялата си фамилия,както на братовчедите си по майчина линия,така и на 3мата си полубратя по бащина.Когато е бебе още баща й ги изоставя,дори тя носи фамилията на майка си. Когато става световно известна, той вече устроен с 3ма сина,решава да я потърси. И въпреки всичко,тя откликва , дори  подпомага второто му семейство.

Интересното при Жизел е ,че тя не изкарва пари само от моделство. Инвестира и в други бизнес сфери- ресторанти,хотели и т.н. .  Харесва ми подобна предприемчивост.

Цитат
Следващият път, когато не успееш да схванеш естеството на казаното в някой пост, ти препоръчвам да се въздържаш от "илюстрации". Така току-виж някой се заблудил, че чукча все пак е читател
Правиш ли разлика между разбиране и съгласие ? Wink За мен това,че Жизел направи последното си дефиле на олимпиадата,а Лима беше някаква там дето носи огъня видиш ли, не е илюстрира покритието им на модели или правилен израз на тяхната съпоставаемост . Не ме интересува комерса ,за мен той не е коректен аршин. Погледни КК  Laughing
Интересуват ме физически факти и дадености. Това за мен прави модела. Точно за това и ти ги визуализирах ( щото ти се впусна със сравненията)
 По същата линия не харесвам и така световно признатата Кейт Мос,която просто ми е пъкх  Sick Laughing  

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 04:05 от Relief

# 656
  • София
Ууу, жалко Confused. Много харесвам гимнастика. Наскоро по тв тук даваха някакви архиви от Сидни и се сетих, че по онова време бях буквално влюбена в Алексей Немов (ученичка, какво да се прави Laughing). Той, Йън Торп- хормонална олимпиада беше австралийската Mr. Green

Опасна си ти с твоите влюбвания, признала съм те!  Mr. Green Помня го и аз Немов.  Wink  Малко ме учудваш обаче с Торп, с това неговото кръгло лице?!  newsm78
Няма такива фигури като на плувците обаче, абсолютно уникални и хармонични, обожавам ги!  Sunglasses

В щафетното носене на олимпийския огън по улиците на Рио, освен Лима е била и Але Амброзио, но и двете не влязоха на стадиона за директното излъчване. А Жизел беше и даже дефилира на цяло едно парче, така че несравними са нещата.

# 657

В щафетното носене на олимпийския огън по улиците на Рио, освен Лима е била и Але Амброзио, но и двете не влязоха на стадиона за директното излъчване. А Жизел беше и даже дефилира на цяло едно парче, така че несравними са нещата.

Така е,когато това е критерий  Wink
Надявам се,че сме се изписали и изказали и разбрали кой,как и какво .

# 658
Ама, мац, за теб само твоите очи са критерий, какво има да се разбираме Laughing. Щом си казала, че Лима е по-по-най, нищо няма да те убеди. Което, разбира се, няма да я направи реално супермодел и ще продължава да си се снима в реклами на гащи докато не спрат да я търсят и за това.

Лея, малка бях тогава, любовите бяха по-силни Laughing. Изгледала съм гимнастиката и на австралийската, и на гръцката олимпиада от-до, наистина голям любимец ми беше Немов. Не само защото беше красив, но и защото след съчетанието му на земя в Сидни не ми се е случвало така да занемея от възхита, да не знам това наистина ли са го видели очите ми или съм сънувала. Съвършен беше.
А Торп ми е любимец като плувец, не като мъж, той и си беше детенце в онези далечни години. Двуметрово детенце, но все пак Laughing. Тялото обаче наистина шест от шест.

# 659
Ама, мац, за теб само твоите очи са критерий, какво има да се разбираме Laughing. Щом си казала, че Лима е по-по-най, нищо няма да те убеди. Което, разбира се, няма да я направи реално супермодел и ще продължава да си се снима в реклами на гащи докато не спрат да я търсят и за това.

Айде сега,нали ти владееш четенето с разбиране,кажи кой е моя критерий. Написах го 5 пъти сиг . .  Wink

Общи условия

Активация на акаунт