Звездни компромати - 294 част

• 105 536
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Така като гледам чехличките, може и Тоца да му ги е подарила  Grinning

# 226
Не Naughty Тоцините са от пазара в Каблешково/ не знам дали има такъв Blush/

Риана на корица
http://eva.bg/media_cache/blitz_photo/media/blitz/rihanna_w.jpg

# 227
  • където ми харесва
О, девойчето не е дебело в никакъв случай-приятно пухкава е , според мен. Това за планината от малеби?! беше много грозно!

# 228
  • Варна
Не Naughty Тоцините са от пазара в Каблешково/ не знам дали има такъв Blush/

Риана на корица
http://eva.bg/media_cache/blitz_photo/media/blitz/rihanna_w.jpg
Риана има много красиво лице.
Харесвам я, когато е обрана, премерена, с изчистен стил дрехи, подбрани според фигурата й.
Когато е вулгарна и кичозна, разгърдена и разпищовена ми е откровено отблъскваща и дори не мога да забележа лицето й, което уж харесвам.  

# 229
  • Gotham City
О, девойчето не е дебело в никакъв случай-приятно пухкава е , според мен. Това за планината от малеби?! беше много грозно!

Тя тази потребителка, все такива, грозни коментари прави... Иска да подражава на някой ли не знам, но имам спомен, че като че ли, преди не ги плещеше такива Rolling Eyes

# 230
  • София
Аз пък не мога да разбера какво й е на мацката с Роналдо?
Има мега як задник.
Не знам защо хората живеят в заблуда, че фитнес моделите трябва да са с мършави крака, задник и плочки. Важното е тялото да е стегнато, а не кльощаво.
Не знам колко от тук списващите са се хранили културистично, но наистина не е лесно, приятно и не си никак щастлив.
А и мъжете не се кефят на кльощави задници  Laughing

# 231
  • Варна
На мен обсъждания задник ми изглежда да е с подплънки и  предполагам, че затова не се харесва, в това число и на мен.
Не ми изглежда да е само "културистичен"   

# 232

Тя тази потребителка, все такива, грозни коментари прави... Иска да подражава на някой ли не знам, но имам спомен, че като че ли, преди не ги плещеше такива Rolling Eyes
По мое мнение винаги съм "плещела" такива bowuu Освен с връзката си с Бекъм и разни опити да привлече вниманието към себе си в Туитър с нищо друго не е блеснала тази година. Радвайте им се на пухкавелите, няма лошо. Момичето за мен е нелицеприятно, неприятно и разпуснато. Явно съм простачка, за да си го мисля, спестявам ви труда да ми го пишете.

# 233
Не съм й фен, нито й се радвам, съвсем безпристрастно си казвам, че е с нормално тяло.

На мен обсъждания задник ми изглежда да е с подплънки...
И на мен, ако е естествен е добре.

# 234
  • Once there was a Hushpuppy...
Клоуи в лице ми прилича на сурикат. В тяло не е това, което харесвам, не е и близо Wink

# 235
Аз пък не мога да разбера какво й е на мацката с Роналдо?
Има мега як задник.
Не знам защо хората живеят в заблуда, че фитнес моделите трябва да са с мършави крака, задник и плочки. Важното е тялото да е стегнато, а не кльощаво.
Не знам колко от тук списващите са се хранили културистично, но наистина не е лесно, приятно и не си никак щастлив.
Повечето мъже се кефят на стегнати, но слаби тела.  Peace
Ами, когато има дефект, е препоръчително той да се 'замаскира', а да се подчертават хубавите неща. Откога несъразмерното тяло е на мода /на тази мацка само дупето й е огромно и не отива на никоя друга част на тялото й  Rolling Eyes/?
Не ми допада това, че тя го навира в лицата ни, на много снимки дупето й е акцентът.  ooooh!

# 236

Кои мъже? Ако питаш един арабин и един китаец какъв задник харесва, най-вероятно твоят няма да е сред тях.

А мацката на Роналдо с това влачене на гигантски автомобили ми напомня за онези животни от предаванията за най-силните мъже на света.

# 237
Последните снимки на Клоуи. Съвсем нормално изглежда според мен.
И според мен.
На тази снимка прилича на едно момиче от последният X Factor, което всички много, много харесваха, не помня вече как се казваше.

Само не започвайте дискусия за съвършените, според вас, тела, щото това е адски смешно и жалко! Ако един мъж харесва едно, то други 10 може да не харесват същото. А мъжете като цяло(обобщено цяло при питане по въпроса) не харесват кльощави жени!

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 11:30 от Бижy

# 238
  • София

Кои мъже? Ако питаш един арабин и един китаец какъв задник харесва, най-вероятно твоят няма да е сред тях.

А мацката на Роналдо с това влачене на гигантски автомобили ми напомня за онези животни от предаванията за най-силните мъже на света.
Хехе, прощавай, ама би ли отишла в темата за странностите, за да обясниш откъде знаеш какъв ми е задникът и кой го харесва?  Thinking

# 239
  • Вестерос
Последните снимки на Клоуи. Съвсем нормално изглежда според мен.
И според мен.
На тази снимка прилича на едно момиче от последният X Factor, което всички много, много харесваха, не помня вече как се казваше.

Само не започвайте дискусия за съвършените, според вас, тела, щото това е адски смешно и жалко! Ако един мъж харесва едно, то други 10 може да не харесват същото. А мъжете като цяло(обобщено цяло при питане по въпроса) не харесват кльощави жени!
Вики, но Вики си е пухкава, за разлика от Клои. Хайде да вземем и предвид възрастта й, още е на около 20 и не е загубила детското в структурата и лицето.....

Много грозен коментар, че е отпусната. Къде точно видяхте, че е отпусната?

П.П. Арабите харесват пищни жени.

Общи условия

Активация на акаунт