Звездни компромати - 294 част

• 105 553
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Клоуи и Бекъмчето - ако на Вики нещо не и харесва у Клои, това едва ли са килограмите, той и загладеното и синче не е точно Аполон
CR7 и Каси - лятната любов залива отвсякъде  Heart Eyes

# 241
Според мен това е най-лошата комбинация - голямо дупе + малък бюст.
То, наистина, че нямаш избор и както природата те създаде, но все пак трябва да се опитваш да промениш и прикриеш недостатъците си.  Peace

# 242
  • където ми харесва
Защо? Да си увеличи циците и да си намали задника, за да влезе в нечии стереотипи? Недостатъците в тялото, понякога са причина да харесаш някой, а не да искащ да ги прикрива.

# 243
Kопирам си поста от миналата тема, защото там не ме отразихте, а виждам че Клои си е изтрила снимката от инстаграма:

Цитат
Chloe Moretz - какво ръчище  Shocked
https://www.instagram.com/p/BIjRvExjW-V/?taken-by=marcjacobs
Със синковеца на Бекъмови - Бруклин:
https://www.instagram.com/p/BIjOfukAGVS/?taken-by=chloegmoretz
Явно тренират за ръце:
https://www.instagram.com/p/BHtAg5RAMxw/?taken-by=chloegmoretz

# 244
Начи хич не ми пука за нечии естетически очен комфорт, за да се променям за параметри и стандарти!  Stop Ако аз харесвах тялото си достатъчно и нямах шкембе, щях да си ходя гола за кеф и на нуди плаж! Ей сега, на морето, поне се находих без дрехи и ми беше разкооошно! Flutter Mr. Green Няма нищо по-приятно да усещаш въздуха по кожата си и да се чувстваш свободно.

# 245
Къде е Клои, къде е Бруклин, известен с това че е син на майка си и баща си  Laughing
Понаедряла е малко, да, но тя е млада, може да си го позволи.

# 246
Хехе, прощавай, ама би ли отишла в темата за странностите, за да обясниш откъде знаеш какъв ми е задникът и кой го харесва?  Thinking

След теб, когато обясниш на всички няколко милиарда мъже предпочитанията. Освен това в изказването ми има вероятност, докато ти си доста наясно с предпочитанията на всички мъже по света.

# 247
  • Бургас
Тази Клоуи е още дете,тепърва ще се променя тялото и.
На мен ми изглежда съвсем нормално момиче.Даже е много свежа.

# 248
  • София
Хехе, прощавай, ама би ли отишла в темата за странностите, за да обясниш откъде знаеш какъв ми е задникът и кой го харесва?  Thinking

След теб, когато обясниш на всички няколко милиарда мъже предпочитанията. Освен това в изказването ми има вероятност, докато ти си доста наясно с предпочитанията на всички мъже по света.
Чисто статистическо "проучване". Жените с по-изписани форми създават усещане в мъжете за плодовитост. Отделно, че девойките, които се хранят са далеч по-щастливи от тези, които набиват пилешко филе 4 пъти на ден и хрупат салата целогодишно. А и с 40 килограмови телца са обикновено децата на по 14-16 години, та не е и много женствено.
В никакъв случай не искам да обидя никого, самата аз за съжаление не съм от най-женствените, имам само някакви мършави 53 килограма.

# 249
Уфф, хайде пак се почна.
Никой не коментира 40 кг. и 100 кг. жени. Има и нормални 50-60 кг. жени. Но като цяло повечето мъже не харесват големите дупета /за разлика от големите бюстове  Crazy/
А и това с пищните форми се има предвид за бюста, че той е предпоставка за по-голяма плодовитост + съчетание на по-пищното тяло, а не само голямото дупе. Не бъркай нещата.  Naughty

Adellle, не твърдя това. Но човек поначало се стреми към усъвършенстване и ако на някой не му пука за недостатъците си и даже парадира с тях /криви зъби, мазна кожа, коса, отпуснато тяло и т.н./, повечето се стремят да ги оправят, както могат и не залагат на това, че някой може да се влюби в тези неща /едва ли, съвсем нищожна вероятност, да не кажа никаква  Thinking/.

Затова жените се гримират, затова спортуват, за да се оформят и да наблегнат с грима на хубавите им черти. Не мисля, че някои ще наблегне на големия си гърбав нос или сключените си вежди с грим и т.н. Повечето не ходят съвсем натурално и естествено, да не кажа, че сега е точно обратното.

Против операциите съм и засега нямам такива. Макар че искам да 'оправя' някои неща, но на този етап залагам на спорт.  Peace

# 250
Уфф, хайде пак се почна.
Никой не коментира 40 кг. и 100 кг. жени. Има и нормални 50-60 кг. жени. Но като цяло повечето мъже не харесват големите дупета /за разлика от големите бюстове  Crazy/
А и това с пищните форми се има предвид за бюста, че той е предпоставка за по-голяма плодовитост + съчетание на по-пищното тяло, а не само голямото дупе. Не бъркай нещата. Naughty
hahaha Всеки път като дръпнеш такава реч и умирам от смях от категоричността ти! Не, мила щастливке, задника се има предвид при плодовитост, а не циците! Crazy
И 100 килограмовите жени има кой да ги...  Mr. Green Даже и опашка има понякога! Crazy Не живейте с мисълта, че всички мъже мрат за жени с тело на моделки.
Ей Богу, седях си доста време на плажа и гледах тела... С удоволствие гледах! От 50 жени, минали пред очите ми на различна възраст, едва десетина бяха слаби, а от тях 1-2 с наистина хубаво тяло, ама те бяха под 30. И си викам, поне 50% от тия са ми съфорумки и коментират тела, размери, килограми във всяка тема, и ми беше толкова ужасно забавно! Joy
А мъжете, майко мила! ooooh! Какви мъжища се въргаляха по пясъка... Нооо, ССФ има мъж като Аполон, разбира се! Crazy Mr. Green

# 251
 В крайна сметка, всеки човек си има различен вкус, отделно и хората са различни и по-добре де, не мога да си представя свят пълен с клонинги.

# 252
  • София
Скрит текст:
Уфф, хайде пак се почна.
Никой не коментира 40 кг. и 100 кг. жени. Има и нормални 50-60 кг. жени. Но като цяло повечето мъже не харесват големите дупета /за разлика от големите бюстове  Crazy/
А и това с пищните форми се има предвид за бюста, че той е предпоставка за по-голяма плодовитост + съчетание на по-пищното тяло, а не само голямото дупе. Не бъркай нещата.  Naughty

Всъщност олицетворението на плодовитост е голям ханш Peace

# 253

Ей Богу, седях си доста време на плажа и гледах тела... С удоволствие гледах! От 50 жени, минали пред очите ми на различна възраст, едва десетина бяха слаби, а от тях 1-2 с наистина хубаво тяло, ама те бяха под 30. И си викам, поне 50% от тия са ми съфорумки и коментират тела, размери, килограми във всяка тема, и ми беше толкова ужасно забавно! Joy
А мъжете, майко мила! ooooh! Какви мъжища се въргаляха по пясъка... Нооо, ССФ има мъж като Аполон, разбира се! Crazy Mr. Green
+1000 всяка година го гледам това  Laughing

# 254
  • София

А, не знам, моето дете през ханша ми мина, през циците не съм пробвала.
Явно е някаква нова интервенция.

Общи условия

Активация на акаунт