На море в Гърция 2016 - V

• 132 010
  • 849
  •   1
Отговори
# 195
В момента няма шума, водата е кристално чиста. Вие по кое време сте били?
Кемперите са към носа, а ние бяхме по към таверните.
Сигурно зависи и от времето, но ние уцелихме тишина и спокойствие, не ни се тръгваше. Има там един малки дървени кейчета, дъщеря ни само заради тях искаше пак да дойдем Simple Smile

Юли бяхме. Обиколохме около носа в интерес на истината и се врътнахме. Листата са едни такива дълги и жилави. На тайния плаж как беше като хора? По наше време бяхме две-три семейства. Към обяд долазваха малко гърци. Първата таверна в близост е много добра. Или беше поне по наше време.

Дивна, плажът в началото е плитък. После обаче става дълбоко защото е залив все пак. Същата ситуация е и с Милос. Мисля, че така се казваше този дивия с мелницата при Гиалтра.

Този сайт е доста подробен по отношение описанието на плажовете там:

http://en.voriaevia.gr/beaches-in-north-evia

Но в комбинация с този: http://www.northeviaguide.gr/BEACH/general%20beach.html

# 196
Така, първи впечатления от Аспровалта, Неа Врасна и  Ставрос, ърция.
Мръсен плаж, камънаци, половината плажуващи бяха цигани. Или може би тъмни гърци ...
Нощувка 50 евра на стая на място. Храната - минимум х4 на нашата. А това да ходиш да си пазариш от Лидл и да си готвиш си е мизерна работа. Все пак си отишъл на почивка, а не на висиш над печката.

Като цяло - надали бих отишъл втори път Гърция на почивка. По-добре AI Турция, ако утихнат нещата.
А нашето море и плажове са на светлинни години над гръцкото. Другото са инсинуации.

# 197
  • София
Дано повече хора да мислят като теб, Зумбайо, и да намалее потокът и опашките на границата, както и спълпотворението по гръцките плажове. Ама едва ли!

# 198
Дано повече хора да мислят като теб, Зумбайо, и да намалее потокът и опашките на границата, както и спълпотворението по гръцките плажове. Ама едва ли!

Peace А дано! Но питанията в тази тема напоследък са силно показателни за нивото на търсенето и за самите търсещи. Че ми е малко дразнещо да не мога и да не искам да отида не едни от любимите си места на Ситония заради това.

# 199
Зумбайо, ти не прочете ли колко е зле в гръцко, преди да тръгнеш?

И аз казвам дано, ама едва ли!

Блис, много полезни линкове, благодаря!

# 200
  • Варна
Тази година се говори за над 1 мил. българи в Гърция - 99% в Северна.И като се прибавят македонци , сърби , румънци , руснаци....................= 27 мил. туристи общо в страната = все по калпава почивка.

# 201
  • София (Възраждане)
Впечатлена съм от категоричното обобщение на база еднократно отдалечаване на 100 км от българската граница. Потребителят е видял цяла Гърция! Joy Съгласна съм, че е добре да разпространи след близки и познати Peace

# 202
Много показателен пост за Аспровалта и Ставрос. Доста зле е положението в Северна Гърция, не препоръчвам на никого вече тази авантюра. По плажовете на Ситония чувам за цени на чадър 20 евро консумация на човек. Няма как да е при тази тарапана. Нивото на обслужване е доста лошо. За тълпите навсякъде няма да говорим. Преориентиране е нужно, да! Май вече не е Гърция мястото  newsm78 Laughing

# 203
Абе да се оправя Турция.  Peace  Mr. Green Grinning И да се нормализират нещата. Че и руснаците са малко в повече, освен нашего брата балканеца. И без това всички туроператори се избиха да обясняват, че по курортите на Турция всичко е спокойно и няма смисъл да се отменят резревации. Не знам защо толкова хора не ги послушаха.  Thinking Whistling Tired

# 204
Дано и на сърби, македонци и румънци се намери някой да им разясни, колко е гадно и скъпо в Гърция. Та и те да се преориентират нанякъде. Все ми е едно на къде, само да е извън Гърция Mr. Green

# 205
  • София
Здравейте, влизам на бързо да споделя впечатления от тазгодишното море! Ние сме фенове на къмпинга и последните 5 години обикаляме с палатка. Тази година бяхме с каравана на къмпинг Арменистис и изкарахме месец и половина. Плажът е чудесен, лазурно син, особено в по-дивата му част при футболното игрище. За мен голямо предимство е прекрасно заредения супермаркет и месарницата в него, тъй като не се налага да пътувам, за да купя прилична храна.
Къмпингът е голям, но перфектно организиран. За романтични двойки сигурно има и по-диви и красиви места, но за децата, които търсят компания, забавления и свобода е чудесен. Точно за рожденния ден на сина ми имаше четири дни хип хоп фестивал и беше голяма забава.
Единствения проблем, който имахме тази година бяха малкото български семейства и съответно липсата на голяма детска тайфа, за каквато си мечтаят децата. На бунгалата имаше семейства, но с по-малки деца 2-5 години.
Последната седмица направихме обиколка до Талата, къмпинг Комица, о-в Амулиани, селото Олимпиада, но като цяло, Арменистис най-пълно отговаря на това, което търсим.
Тъй че призовавам тези, които не са го посещавали да се отбият.  Wink

# 206
  • София
Peace А дано! Но питанията в тази тема напоследък са силно показателни за нивото на търсенето и за самите търсещи. Че ми е малко дразнещо да не мога и да не искам да отида не едни от любимите си места на Ситония заради това.

И аз това се моля повече хора така да мислят , много е гадна тази Гърция ужассс .

Турците да мирясат и да си  поемата по голяма част от нашите и руските туристи.

Ние за последна година май отиваме на Ситоня, за догодина живот и здраве , започвам и аз по надалече да се оглеждам  Peace

# 207
  • София
Така, първи впечатления от Аспровалта, Неа Врасна и  Ставрос, ърция.
Мръсен плаж, камънаци, половината плажуващи бяха цигани. Или може би тъмни гърци ...
Нощувка 50 евра на стая на място. Храната - минимум х4 на нашата. А това да ходиш да си пазариш от Лидл и да си готвиш си е мизерна работа. Все пак си отишъл на почивка, а не на висиш над печката.

Като цяло - надали бих отишъл втори път Гърция на почивка. По-добре AI Турция, ако утихнат нещата.
А нашето море и плажове са на светлинни години над гръцкото. Другото са инсинуации.
Мухахаха. На най-тъпото място в Гърция сте се натресли имоосле ревете. И да храната е ×4 даже ×10 ама по КАЧЕСТВО а не по цена. Мислех вече да ви споделя моето първо разкошно първо приключение в Гърция ама се отказах че ще всякаква паплач ще налази това прекрасно място на което бяхме. Между другото за десет дни срещнахме само една двойка нашенци които бяха голями сладури.

# 208
  • София
Малиии. Извинявам се за правописа ама от таблета е по тегаво Embarassed Няма да се повтори Rolling Eyes

# 209
Е поне кажи къде ходихте?

Общи условия

Активация на акаунт