Vip brother 2016

• 298 098
  • 3 396
  •   2
Отговори
# 15
  • Sofia
Миналогодишният ББ с "обикновени"беше мега тъп и скучен ooooh!

# 16
Аз пък предпочитам Вип пред Биг Брадър. Миналогодишният Вип Брадър, както и този от 2014-та ми бяха интересни. Надявам се и тази година да подберат интересни участници, дано инфото за Емануела, Гринго, Динко, Галена и Сашка Васева не се окаже вярно. Не мога да понасям лигавенето на повечето фолк певици (плеймейтки също!). А Динко и Гринго с какво са толкова известни, че чак във Вип брадър ще ги вкарват???

# 17
  • Sofia
А Динко и Гринго с какво са толкова известни, че чак във Вип брадър ще ги вкарват???
с тъпотията и простотията си ooooh!
Аз прочетох за Рени като евентуален участник...все такива със залязваща кариера или с някакви измислени скандали около тях.

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 20:36 от Doli

# 18
100% ще има минимум една фолкаджийка и една естрада + някоя известна със силикона си, то им стана като запазена марка. На мен ми е все тая точно кои "силебритита" са в къщата, по-скоро е важно да има интересен и забавен сценарий, защото то всичко си е по план. Гледат ми се повече забавни моменти, смешни мисии и по-малко крясъци и тъпи драми.

# 19
  • София
Оооо не не това миналогодишното не беше обикновен Биг Брадър наистина.Май целта им беше тези личности да придобият по голяма популярност. Thinking

Такава са придобили, че дори не си спомням кои са.

# 20
  • Sofia
Оня смотльо/футболиста/дето така и не се разбра коя фолкаджийка е сънувал ,май пак ще влиза,тоя път във вип-а,писал е нещо подобно в профила си в фб

# 21
Оня смотльо/футболиста/дето така и не се разбра коя фолкаджийка е сънувал ,май пак ще влиза,тоя път във вип-а,писал е нещо подобно в профила си в фб
Въъъй  Mr. Green, дано не. А този е футболист, колкото аз съм от ансамбъла по худ. гимнастика.

Статия "Ето ги новите ВИП съквартиранти". Общо взето, спрягат се едни и същи имена, Миглена Ангелова, Елен Колева и Калин Терзийски (тези са ми ново 20 и не вярвам много-много, че ще влязат), Жана Бергендорф, Звездев, Рени и т.н.

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 09:58 от Бона

# 22
  • Sofia
Елен Колева ще влиза във Фермата. Преди малко по бтв го потвърди тя и Андрей Арнаудов,можело и Калин да влиза...питаха я за отношенията им,но тя нищо не каза,дори леко се ядоса,че се намесват в личния и живот.

# 23
А, имаме новина, ама като не иска да й намесват личния живот къде се бута в риалити... Че и Калин можело да влиза, трябва да го прекръстят от Фермата на Диспансера.

# 24
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Оооо не не това миналогодишното не беше обикновен Биг Брадър наистина.Май целта им беше тези личности да придобият по голяма популярност. Thinking

Такава са придобили, че дори не си спомням кои са.

И аз не ги помня,ако трябва да съм честна  Blush Не ме е грабнал никой явно  newsm78

# 25
Гледат ми се повече забавни моменти, смешни мисии и по-малко крясъци и тъпи драми.

Не искам да те разочаровам, ама не се надявай много на подобно нещо.

Крясъците и тъпите драми, както казваш, са цел на предаването.

# 26
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ммм да да и дори и да липсват такова продуцентите ще ги направят.Нали от това печелят.

# 27
Гледат ми се повече забавни моменти, смешни мисии и по-малко крясъци и тъпи драми.

Не искам да те разочаровам, ама не се надявай много на подобно нещо.

Крясъците и тъпите драми, както казваш, са цел на предаването.
А, не ме разочароваш, знам си. Трябва да има задълбочен обществен дебат по теми като "маслиновата паста на Кичка", "стомашните проблеми на Въргала" и прочее прелюбопитни теми. Хубавото е, че всичко минава и се забравя. И много да си се изложил, кой ти помни... давай, следващия там.

# 28
 Ути Б.,  ще влиза противняга и Жана Б. ми е мега гнусна. За тези двамата знам че са сигурни 110%.
Емануела обиколи и тя Къртици,Черешки .. ooooh! не мисля ,че има какво да покаже..тая куха лейка

# 29
  • Sofia
Ути и Звездев поне ще ги изхранват chef и двамата са ми крайно безинтересни ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт