Vip brother 2016

• 298 334
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 775
   Противна ми е Жана. Вместо сега да покаже едно ново лице пред света, че се е променила и да сложи началото на един нов живот на себе си и на детето си, тя продължава по същия начин като преди. Според мене също ще спечели Жана в този формат.

# 2 776
  • Варна
Пък Ирина да не я започвам...  Wink
  Хубава е, с красиво лице и запазено тяло предвид факта, че е "саможертвала великата си утроба" цели три пъти. Но до тук. Всичко останало в нея е адски дразнещо, измерено-премерено, напънато...бе антипатяга си е. Хер опосумов как я заобича толкоз ми и непонятно.

# 2 777
Брат й е по духовностите. За нея не знам. Иначе той е помагал на много хора, но има доста хардкор подход. Позволява си да се държи доста арогантно с хората, които посещават центъра му

# 2 778
   Софкин не го третират като равен. Какво е това, че е джудже?

# 2 779
Ирина преди няколко години предлагаше лайфстайл коучинг. Т.е можеше да й платиш да обикаля час-два с теб по моловете да те консултира за дрехи

ЖДБ!?!?  Shocked

Да не се е пошегувала, знам мястото където й окомплектоват кое с кое да облече. И обувките към всеки тоалет.

# 2 780
Скрит текст:
Barbarella, абсолютно си права!  Peace

Най - противни засега са
лигавата Жана
Скрит текст:
и изкуствената до немай къде Ирина. Тая провлачена интонация в гласа и е адски дразнеща.  Sick

Казваш "лигава" и се сещам снощи как говореше на Софкин – искаш ли лютеничка, ето още мъничко, хайде още мъничко. Останалите също прекалиха с обгрижването му. Както каза Минчев, само свирчица не му предложиха. По този повод се сетих за една реплика от "Работещо момиче", когато приятелката посрещна главния герой и го попита желае ли нещо - "coffee, tea, me?" - https://www.youtube.com/watch?v=L87lJn1H44Y

# 2 781
  Хубава е, с красиво лице и запазено тяло предвид факта, че е "саможертвала великата си утроба" цели три пъти. Но до тук. Всичко останало в нея е адски дразнещо, измерено-премерено, напънато...бе антипатяга си е. Хер опосумов как я заобича толкоз ми и непонятно.
Точно защото е хубава, още по-противна ми става. Веднага става ясно, че тази жена играе роля постоянно. Ама и на нея не й е лесно, почвам да я съжалявам.
Разбирам как е налапала Иван. Мъжете обичат да ги разбират, да ги поощряват, да им вярват и най-вече да им съчувстват... Особено когато се напиват като прасета и в къщи не срещат мекото:мяу, любов, мяу мило, мяу сладък мой! Ако Вихра Петрова му е мрънкала: ела на себе си, стига, не се излагай, а Ирина Тенчева му е мяукала колко е велик и прекрасен... Колко му е на един такъв като него?

# 2 782
Брат й е по духовностите. За нея не знам. Иначе той е помагал на много хора, но има доста хардкор подход. Позволява си да се държи доста арогантно с хората, които посещават центъра му
Брат и е психолог, който по мои наблюдения в разни предавания, я които се е появявал, има остра нужда от психиатър!!!
Тя е духовната! Не видя ли, че след като ми чиниите имаше нужда да медитира Laughing

# 2 783
Аз затова не мия чинии, а набутвам все някой друг. Защото не искам да си губя времето с медитации.

# 2 784

Е, той щото е Ален Делон  Joy

# 2 785
Брат и е психолог, който по мои наблюдения в разни предавания, я които се е появявал, има остра нужда от психиатър!!!
Тя е духовната! Не видя ли, че след като ми чиниите имаше нужда да медитира Laughing
Joy Joy Joy
Ба си, от какво ли са им тия "позитиви"? Не съм психолог, ама всички особености в поведението на възрастните хора имат своето начало някъде далече в детството...

# 2 786
Сега пуснах клип с участие на брат й в предаване. Той също говори така мазно и напевно като нея.

# 2 787
Сега пуснах клип с участие на брат й в предаване. Той също говори така мазно и напевно като нея.
Както някой спомена,  той е хард! А тя е бяла и добра!
Бижу, сега се замислих, какво детство са имали и двамата, че да са толкова изпляскани Thinking

# 2 788
  • sofia
Кой е брат и?

# 2 789
  • Варна

Е, той щото е Ален Делон  Joy

E не е, но все пак не е средностатистически Ганчо, а и плюс това беше женен с дете. А и Вихра ми е била винаги една идея по-симпатична от Ирина.

Общи условия

Активация на акаунт