Vip brother 2016

• 298 326
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 790
# 2 791
  • София
И на мен Вихра ми е по-симпатична. При нея ги няма тия напъни за перфектност, себеизтъкване и фалш до безумие.

# 2 792
И на мен Вихра ми е по-симпатична. При нея ги няма тия напъни за перфектност, себеизтъкване и фалш до безумие.
Забравила си! Вихра е такава селска пръчка, така си беше повярвала, че е хванала Ванко за .....Така тичаше по светски събития, барем се омеша с ВИП персоните Stop

# 2 793
  • с трима мъже :)
E не! Simple Smile
Не мога да ви изчета - това е невъзможно Simple Smile
Връщам, връщам назад...не намирам...за Надето говорихте ли?
Че ние много я харесахме у нас ...външно. То думата и още не се е чула във видеата, които видяхме.

Само ние ли я харесахме у нас? И защо никой по ТВ говори за нея като за красива и секси Sad
Слаба е, няма да влизам в противоречие с никого, ама в главата е ужасно красива ... според нас Simple Smile
На мене нейната слабост много ми харесва, но ЗНАЯ, че масовият народ не обича толкова слаби хора, затова с никого няма да влизам в спор, относно тази част - зная си аз, че си ги харесвам слаботелесните жени и това е Simple Smile

# 2 794
  • София
Забравила си! Вихра е такава селска пръчка, така си беше повярвала, че е хванала Ванко за .....Така тичаше по светски събития, барем се омеша с ВИП персоните Stop
Да, може и да съм забравила  Mr. Green Отдавна не е в обсега на прожекторите, а и не я познавам лично, за разлика от ОпосОмУвата Иринка. И с ръка на сърцето мога да кажа, че по-гнусен човек от нея не съм срещала!

# 2 795
Имам чувството, че Ирина е страшно фалшив човек, сигурно постоянно тренира в къщи пред огледалото. И аз се чудя какво и харесва опосума.

# 2 796
за разлика от ОпосОмУвата Иринка. И с ръка на сърцето мога да кажа, че по-гнусен човек от нея не съм срещала!
Кажи повече! Peace

# 2 797
Съботно-неделната суша идва. Прекрасно време да наваксат с шоуто, тези които са изпуснали, не че нещо кой знае какво е ставало през изминалата седмица.

Ирина продължава да бъде най-много коментирана тук в темата.

# 2 798
  • София
Може би вече някои от вас са видели във фейсбук, но, лично мен, много ме забавлява всеки път - кака Лили Simple Smile

Скрит текст:

# 2 799
  • София
И аз не я харесвам Жана и това е.
За сега залагам за Лара и Роро.

# 2 800
E не! Simple Smile
Не мога да ви изчета - това е невъзможно Simple Smile
Връщам, връщам назад...не намирам...за Надето говорихте ли?
Че ние много я харесахме у нас ...външно. То думата и още не се е чула във видеата, които видяхме.

Само ние ли я харесахме у нас? И защо никой по ТВ говори за нея като за красива и секси Sad
Слаба е, няма да влизам в противоречие с никого, ама в главата е ужасно красива ... според нас Simple Smile
На мене нейната слабост много ми харесва, но ЗНАЯ, че масовият народ не обича толкова слаби хора, затова с никого няма да влизам в спор, относно тази част - зная си аз, че си ги харесвам слаботелесните жени и това е Simple Smile

И аз я харесвам Надя.Има страшно нежно изящно лице.Като елф ми е
Но е ужасно ,ужасно слаба.Ако сложи някое килце ще е наистина перфектна
За сега ми е незабележима като участник в шоуто.Или си е такава тиха  и кротка или стратегията и е да не се набива много в очите.
Ще видим.

# 2 801
И аз не я харесвам Жана и това е.

И аз. Опитвам се, но не мога, и не мога. Толкова елементарно й лъскат имиджа, че са на път да ме накарат да ми стане и анти.

# 2 802
Надя е плашещо слаба, не вярвам, че човек, който няма грам плът в по тялото си, а е само кожа и кости се чувства добре, прилича на ужасяваща картинка от концлагер. Дано да няма здравословни проблеми момичето, но определено изглежда зле. Глория и всички онези, които не си пукнаха балончетата изглеждаха много дребнаво и егоистично в очите ми. Сакън да не останат без бельо и грим за няколко дена.

# 2 803
  • с трима мъже :)
Сигурна бях!
Когато Надя влезе, и двамата с ММ прихнахме от смях, като видяхме безнесменчето как я огледа. Не случайно камерите го показаха как се прехласна по нея Simple Smile

http://nova.bg/vipbrother/news/view/2016/09/15/336/кой-спечели-сърцето-на-милионера/

Слаба е, наистина. Даже сега гледам една нейна снимка в нета - ръката и е само една пищялка...брррр...
Вземе да похапне това момиче  ooooh!

Иначе зелената рокля и стои точно както на мен ми харесва, а също и с дънки е страхотна.
Явно в горната част на тялото е по-слаба, но .. пак да кажем! - определено има нужда да похапне.

Мноооооого ми харесва  Heart Eyes Много ми е красиво това момиче Simple Smile

# 2 804
Надето и тя не си даде балончето на Жана.Забелязахахт ли че дори и леко инатливо и се сопна,или на мен така ми се стори newsm78  .Явно с тази си постъпка се присламчва към Борислав,уж и тя на неговото мнение да е.
А Жана за аргументите изказани за номинацията и към Боби....явна завист и яд имаше в тях,че осъзнава непоносимостта му към нея и симпатиите му към Надя. И накрая тия сърдечни прегръдки и целувки...след всички глупости,които си изговориха по време на мисията  Sad
Гадни са ми и двамата. А Надя ми е супер безлична и безинтересна Peace

Общи условия

Активация на акаунт