Vip brother 2016

• 298 306
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 805
А и в долната част на тялото е слаба Надя. Често повтарят един кадър, в който е с къса пола/панталонки (не помня), това са такива крака, от които може да ти настръхнат космите. И преди беше слаба, но сега е наистина зле, лицето й от хубаво е станало прекалено кокалесто, постоянно ми се набива челюстта й. Симпатична ми е, дано да може и да иска да изглежда по-добре. Виждам, че и доста пафка, няма да бъде комплимент за кожата й.

Да и на мен ми направи впечатление, че Надя доста злобничко отговори на Жана, но то и Жана се сопкаше на другите. Изобщо, Жана не показа подход в нито една от мисиите и накрая - чудесно се справи. Пхъхъ, да бе.

# 2 806
  • с трима мъже :)

https://lifestyle.bg/bulgarian/nadya-ot-vip-bradar-sasipana-ot-s … -gadzheto-si.html
Жалко за това, не знаех Sad

Но пък да спре да приема храна, заради това нещо  ooooh!
Те неговите родители винаги могат да си говорят каквото те си преценят, че ще е вярно - истините в живота са много и различни. Да не дава Господ на никой да надживее детето си, но пък Надя чак заради това да е спряла да се храни...не ми се вярва  Naughty Не ми е издържана много тази статия.

Определено и е било тежко, но хората преживяват такива неща...някак си..
Дано започне да се храни, че вече я мисля Simple Smile

Долу на статията има снимка. Тя ли е до Андрей?
Знам, че дълго време са били заедно.

# 2 807
Оле,брат й същия кукумицин,нямам нерви да му изчета отнесените фантасмагории в раздела "За мен".

На мен Надя не ми хасесва,не красиво кльощава е и такава я помня от преди, когато водеше "Елит". Има някаква несъразмерност между хилавото й телце и лицето с това голямо чело,ококорени,големи очи и изпити бузки.Нищо секси не намирам в нея нито сега,нито преди.

# 2 808
  • Варна
Апропо, Ирина що се зове Тенчева? Не е ли Опосумова или както там е фамилията на Иван?

# 2 809

Ирина продължава да бъде най-много коментирана тук в темата.

Ми тя иззема 40 % от ефира, аз се чудя какво се коментира за манекенката и другите 2 водещи, като от тях нищо не се вижда  Joy

# 2 810

Беше епично зрелище. Кънчев даже леко загуби равновесие и ааа .. да излезе от "образ".  Mr. Green   Опитваха няколко пъти, но накрая май успяха да му вземат чашката и го изпратиха по живо, по здраво  Laughing

Смяла съм се като луда тогава..... Mr. Green Не му ли даваха айрян да пие за изтрезняване?

http://www.vbox7.com/play:66907e81b3

Joy  Joy  Joy

# 2 811
Надя е анорексичка Crossing Arms
Преди когато ходеше с очилатия опосум , доста често злоупотребяваше с бЕлото.
 Peace

# 2 812
Ути ерген ли е?

Преди време го гледах в някакво предаване и каза, че само той не е изневерил на телевизията майка. Предполагам не разглежда сегашното си участие като изневяра, а като гостуване. Simple Smile

# 2 813
Ути ерген ли е?

Преди време го гледах в някакво предаване и каза, че само той не е изневерил на телевизията майка. Предполагам не разглежда сегашното си участие като изневяра, а като гостуване. Simple Smile

Ерген е
женен е за манджите и пушката, с която трепе животни в Африка

# 2 814
Много гадничко от роднините на гаджето на Надя. Белодробната емболия е могло само той да я спре, ако си е бил обърнал внимание, след като и лекарите са го предупредили.

# 2 815
Пинко, виждал/а си как Надя го прави или го прочете някъде?

# 2 816
# 2 817
Усещам нов "Ангел" ни пробутват!?! hahaha
А за Софкин, познах!
Той ми е неприятен, но и на останалите не им прави чест, как го третират. Ако беше някой мъжага, дали щяха да си го позволяват?
Тъпо е, че сега ще си изливат негативите на него и няма да си обърнат внимание помежду си! hahaha

Винаги има слабо звено, най-слабо животно, върху което се нахвърлят всички. Софкин е изключително противен - държание и хигиена. Няма какво да се залъгваме, че се държат различно с него, защото е "малък" човек и затова го нападат. Такъв му е късметът. Ако се къпеше и не бее пълен противняк, най-вероятно щяха да нападнат някой друг.

# 2 818
  • Тра-ла-ла
Ути ерген ли е?

Ерген е
Ааа, това лято го раздаваше нудист на палатка с мацка. Инфо от първо око Laughing

# 2 819
Ути ерген ли е?

Ерген е
Ааа, това лято го раздаваше нудист на палатка с мацка. Инфо от първо око Laughing

Ахахаха
не ти ли парят още очите от гледката   Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт