Vip brother 2016

• 298 268
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 955
Ирина заради Иванчо ли се е развела?

# 2 956
Като я гледам не ми прилича на жена, която би се обвързала главно по любов. Та не вярвам основната причина за развода със златната кокошка да е била голямата й любов към Иван. По-скоро нещо в семейния й живот е куцало. Това според мен, не съм чела нищо по темата.

# 2 957
И аз не харесвам Ирина, то напъни за най- добра майка, напъни за добра домакиня, напъни за добра готвачка, сега ще са напъни за най- достоен вип...а и с този забавен монотонен говор не мога да я слушам  Confused

# 2 958
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Доста са очевидно хората които не я харесват в това число съм и аз.Обаче подозирам,че ще остане до финала  Thinking

# 2 959
Аз също мисля, че ще е до финала.

# 2 960
  • София
Аз мисля,че още днес ще бъде номинирана Ирина,залагам още на Глория и Алек Сандър.  Thinking

# 2 961
Тя може и да бъде номинирана, но не и изгонена. Не и толкова рано. Wink
Няма да я изкарат най- нехаресваната, напротив. Ето за това според мен ще е до финала, дори и да не е победител.

# 2 962
Добре, де. Чета ви, гледам от време на време предаването, гледала съм и преди Ирина, наистина недоумявам цялата тази неприязън, която се излива отгоре й. Аз ли съм наивна...не знам, но нищо, от това в което я обвинявате не виждам. Е, леко неприятен е начинът, по който говори, но чак манипулативна, лицемерна,липса на капка природна интелигентност в нея... Rolling Eyes Чак толкова ..Знам ли? Мен лично, никак не ме дразни. Разбира се, не е изключено това предаване да промени представите ми за нея и към края на сезона да съм дошла на вашето мнение, но за сега наистина не ви разбирам. Laughing

# 2 963
  • София
Тя може и да бъде номинирана, но не и изгонена. Не и толкова рано. Wink
Няма да я изкарат най- нехаресваната, напротив. Ето за това според мен ще е до финала, дори и да не е победител.

Едва ли ще излезе първа,но аз не я виждам на финал.  Laughing

# 2 964
Може Надя да е сред номинираните днес, не защото дразни някого като Софкин, а защото е обрана и незабележима, поне за зрителите. Направи ми впечатление, че дори мисията с Рени набързо я попретупаха при излъчването и съвсем не дадоха нищо от престоя на Надя за тази първа седмица.  Ако Алек Сандър е сред номинираните, мисля, че  ще излезе в петък.

# 2 965
Едва ли. Алек Сандър има фенове сред тинейджърите, а в тези предавания основно те гласуват.

# 2 966
Ирина заради Иванчо ли се е развела?
Да,имаше рубрика ''най-добрата майка''в негово предаване.Жена му беше основна водеща.Един ден поканил Ирина на работен обяд и не искал да признае пред себе си,че започнал да се влюбва.Криели се известно време,после ги разкрили.Ирина спомена,че раздялата с бившия не била лесна:''имаше грубости''. bambam

# 2 967
Аз пък не мисля, че ще номинират Ирина, няма да им стиска. По някакъв начин се съобразяват с нея и я слушат. Накрая може и да я номинират, но още в началото - едва ли. Довечера ли ще са номинациите?

П.П. Ирина не водеше ли с Вихра "Отчаяни съпруги"? То, която застанеше като водеща там, после се развеждаше.

# 2 968
Отчаяните съпруги бяха Вихра и жената на Андрей,сръбкинята.После се сменяха бързо.Май и Калканджиева беше по едно време.Последно си спомням жената на Крум Савов.

# 2 969
П.П. Ирина не водеше ли с Вихра "Отчаяни съпруги"? То, която застанеше като водеща там, после се развеждаше.
Не, Вихра водеше с Даниела (бившата жена на Андрей), след това с Мая Савова. Ирина имаше самостаятелна част от предаването, която беше около час.

Версията за официалната раздяла я знаем, но е повече от ясно, че няма да си изкара кирливите ризи пред медиите. Не знам защо, но не й вярвам на тази жена. Антипатична ми е някак още от предаването й в "Станция Нова". Има нещо лукаво и дразнещо в нея за мен. Не мога обаче да отрека, че в "Черешката" беше блестяща и там много ми хареса представянето й.

Общи условия

Активация на акаунт