Vip brother 2016

• 298 120
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 3 330
  • Тра-ла-ла
Софкин има ли други обувки, освен джапанките?! newsm78

# 3 331
Забелязахте ли,че ИринИ няма нито един глас. Mr. Green. Обичат я всички.  Grinning
Готви, мие чинии и предлага безплатни уроци по всичко...
Сега номинираха дразнителите си.
Хубавото е, че Софкин си тръгна

# 3 332

Те са за по-добро проветрение  Whistling

# 3 333
Алек Сандър: "В момента е 11 без 3 минути"  
Май, май пак имат часовници вътре.

Мисля , че имат някакъв който не е сверен и се опитваха да го сверят , понеже знаят , че някой като излезе е около 11 часа.

# 3 334
  • 221B Baker Street
Е, не са чак толкова тъпи, та да не знаят, че лайфа свършва в 11... Казали са на Софкин, че излиза накрая, изкарват го, нормално е да се ориентира човек колко е часа горе-долу, не е толкова сложно...

# 3 335
  • Атина
Мда, Ирина няма.Мислех, че непокътнат ще е Михов, ама тц, не познах.

# 3 336
  • Тра-ла-ла

Те са за по-добро проветрение  Whistling

Направо ми залютя на очите, даже и на третото око Joy

# 3 337
  • Пловдив
Спондж Лили скуеър фейс си тръгва май  Naughty Меги ще спи на спалнята  Peace

# 3 338
  • España
Трябваше да вкарат и БАТЕ ВЛАДИ....
Догодина с Богдан Томов, Роси Кирилова и братя Аргирови.
Joy Joy Joy
Може догодина с Тодор Батков (да върви маститата футболна линия  Wink ) да го поканят  ! Така след сезона на Kаките ще имаме сезон на Батковците !!! Кеф някакъв просто...

# 3 339
  • 221B Baker Street
О, и тези знаят точно колко е часът.

Веско, ако наистина е примадона, ще бъде добър дразнител. А каква фенска маса има, не могат и да го изгонят... Thinking
Веско е адски суетен и голям чревоугодник... Трябва да му се снима само десния профил и винаги от долу на горе... А за несготвено по негов вкус ядене е способен да срине готвача със земята, а ако и готвача е жена, тежко и, ще бъде два пъти по унижена... Изобщо, Веско има вид на блага душица, ама си е баш пепелянка...

# 3 340
Ами очудвам се аз за Ирина,аз не бих я изтърпяла. Мисля си,че ако я номинират публиката ще я изгони доста категорично. И аз се радвам,че Софкин напусна. Другия антипатичен персонаж ми е Деси,но нямам надежда да излезе скоро. Ако и дават редовно пиене,би могла да изнесе шоуто на гърба си. Според мен за това ще я държат,способна е на големи сеири,а продуцентите това търсят.

# 3 341
ooooh!

Никакъв Биг Брадър не е това с цялото ми уважение.
Излизат навън, часовници явно имат, сигурно и си цъкат из интернет.

Значи Софкин наистина е излязъл, това го пропуснах.

# 3 342
При всичките часовници в къщата, как може да няма един, който да е В ЧАС този сезон???? Само кукувици... Shocked #Crazy

# 3 343
  • 221B Baker Street
Може и форума да следят, щото Торнев на втория ден вече бе махнал селския мустак, за който го бъзикахте тук..

# 3 344
Ами очудвам се аз за Ирина,аз не бих я изтърпяла. Мисля си,че ако я номинират публиката ще я изгони доста категорично. И аз се радвам,че Софкин напусна. Другия антипатичен персонаж ми е Деси,но нямам надежда да излезе скоро. Ако и дават редовно пиене,би могла да изнесе шоуто на гърба си. Според мен за това ще я държат,способна е на големи сеири,а продуцентите това търсят.

Може би на живо с нея усещането което оставя е различно и за това да няма номинации. На мен доста неприятен взе да ми става Ути.

Общи условия

Активация на акаунт