Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 610
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Хубав фраг и още по-готин Ча, отива му да беснее от време оно, Laughing че до ден днешен. Mr. Green
Между другото изгледах трея на филма със Сера и Неджат, харесаха ми двамата един до друг и тя изглеждаше много различно отколкото в ПО.  SickStop
Много миловидна снимка на баба и внучка.
Ивче, скорошна ли е Хазалината фотка?

# 601
  • Варненска клюкарка
От днес е Наде, т.е. днес я е публикувала в Инста си и е поздравила феновете за Байрама.
https://www.instagram.com/hazalkaya/

Да, на Ча му отива да играе бесен мъжкар. Също така му отива да лъха на скъп парфюм и дебел портфейл, надявам се мнтого да не се придържат към оригинала за да го видим и такъв!

И аз гледах трея на Сера. Със смесени чувства съм по въпроса, на моменти видях инфантилната Мирка.

# 602

Героя на Ръза ще се казва Давут

Outta Joint
Скрит текст:

Постер на Ичерде

Арас няма да е Мете а Мерт  Peace

страшен мафИот  Joy Joy

Четин Текиндор - Джелял 

# 603
 wavey

Първоначално виждайки главните действащи лица на промо-постера ми се сториха ОК, но сега на излизащите единични снимки направо ми страшнеят. #Shocked doh ooooh!  smile3555 newsm09
Добре, че Ча, Арас и мацките са ми ОК, че инак, ще трябва да гледам с валидол  Mr. Green при нужда. tooth

# 604
  Те другите действащи лица Sick са от масовката   гардовете на Джелял  .

Сарп си ръчка колата и не се плаши  от гардове  щото   е заякнал и ша ги набие  Mr. Green box box

Flutter smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Само Чаатай е способен да направи така , че зрителя да  гледа екшън дизи  Wink

неговия си поглед  Crazy

Crazy

Киво  е запрашил за Маями  та скоро нема почне сериала  . Казал е че сценария бил изменен  не харесал римейка  Joy

красотичка бе   Flutter  как да не се гътнеш  Blush smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

нова   

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 18:10 от femmi2

# 605
Скрит текст:
Те другите действащи лица Sick са от масовката   гардовете на Джелял  .
Скрит текст:

Скрит текст:
Сарп си ръчка колата и не се плаши  от гардове  щото   е заякнал и ша ги набие  Mr. Green box box

Скрит текст:

Flutter smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Само Чаатай е способен да направи така , че зрителя да  гледа екшън дизи  Wink

Скрит текст:

неговия си поглед  Crazy
Скрит текст:

Crazy

Скрит текст:
Киво  е запрашил за Маями  та скоро нема почне сериала  . Казал е че сценария бил изменен  не харесал римейка  Joy

Скрит текст:
красотичка бе   Flutter  как да не се гътнеш  Blush smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Скрит текст:
нова    

Пак същото за пореден път, все дърпаш Дявола за опашката. Tired

# 606
Осъзнавам ,че дърпам дявола  .Много му отива на Ча тази роля  и  стана пак предишния .  Не мога да не му се зарадвам .Проекта  беше под въпрос заради събитията .
Отзивите са хубави за Ичерде .
Почти съм  сигурна в успеха .Ча и екипа се раздават за проекта   ша е жалко да не го оценят зрителите.  И сюжета е от значение за успеха.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 22:12 от femmi2

# 607
  • Варненска клюкарка
 Да най-после мъжествен Чаатай, но това не е гаранция за нищо Naughty
Почти съм сигурна че ще започне силно и после цифрата ще се срине. Не са готови турските зрители за такива сюжети,толкова са затъпели от бозавите истории от последните години че...... ooooh!
Не съм убедена че този сериал ще стигне качеството на Езел- Граф монте Кристо по който е правен въпросния е шедьовър и качествена съвременна адаптация, само беше плюс за него. Все повече се страхувам от римейк на американски филм, обикновено не им се получават на турците ooooh! Чудя се от един 2,5 часов филм как ще разтеглят 39 серии Rolling Eyes Гледат се предимно любовни драми и любовни комедии с ужасно трудна и непостижима любов... аман, как пък не можаха да измислят нещо различно ooooh! Аз вчера например трябваше 3 пъти да пусна фрага за да забележа Бенсуто- ако е такава и във филма.....Поне се надявам любовта да е на втори план!
Лошото е и че споменавания ОЦ също ще стартира втория си сезон на 19.09. Ако почваха 1-2 или 3 седмици по-късно драгия зрител който им е фен, можеше да има възможността да се запознае и с Ичердето и да реши да продължи да си гледа него.
Вчера и Сера за пореден път се качи на главата на Ча- да, този път вината не беше нейна, а на продуцентите на игралния и филм, които решиха да метнат трея на празника, също както и биг бос направи...По-добре от АЯ да бяха изненадали зрителите без да споменават дата и час на пускане на втория фрагмент, така щяха да избегнат "случайни" съвпадения и неприятни асоциации....

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 22:45 от Беллора

# 608
Така е гледат се  драмите   ooooh!
Измислиха нещо  различно с екшъна  и точно за това ще го гледам .Рев и сополи  Sick  сме гледали вече.  Да му мисли Енгин Акюрек  hahaha

39 епизода са в нормите и дано  си ги изкарат до край независимо от рейтинга.

# 609
  • Варненска клюкарка

Crazy
Струва ми се че под тоя омацан парцал крие доста стегнато тяло, може даже и някоя баклава да е завъртял Mr. Green

# 610
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Баклавичка  Crazy  smile3544
Чачова имам предвид  Wink hahaha оная другата много не съм й фен.

Добро утро  Hug и Честит Ви Кръстовден!
Именниците да са живи и здрави, и на всички ни спасение от злини и да имаме един по-добър живот!  Praynig

Белл  Hug, понеже тия дни не бях добре и много не съм сядала на компютъра, не разбрах какво е станало, че говориш пак за качване Сера на гърба на Чачо? newsm78

# 611
  • Варненска клюкарка
Проф,  Hug нали обявиха час за пускане на поредния фрагмент  онзи ден... Явно продуцента на Сериния филм се е организирал много бързо и пуснаха нейния 14 мин. преди този на Ичердето. В интернет от АЯ обявиха че ще има фрагман и хоп след малко и от ТАФ филм обявиха и че на Сера пускат фрагман ooooh! Това имам предвид като казах че тя пак се качи на главата му. Фенките и взеха да припадат че било съдба ( ти да видиш, не спешно продуцентско решение, а съдба моля ти се doh Също като другата "съдба" дето като пуснеха от Колинс рекламни снимки и хоп и от Мавито се почупваха до час и те да пуснат.....Как ли пък да не е съдбата замесена тука smile3537)
Сериалът мина и замина, но няма отърваване от Сера #Cussing out
Явно тя сама няма как по стар обичай да увисне на врата му, вече не, защото няма досег с него- за последно и беше дето сигурно го е дебнала кога ще влезе на Келебеците, та се юрна подире му, но за награда получи художествения му гръб, а сега по нов обичай хората с които работи правят същото, знаят че феновете на сериала ще си умрат от кеф да им свържат любимката с любимеца, пък макар и само в ума им, нали било "съдба".
Не вярвам аз на такава съдба, не нейния пръст е замесен тук, а този на продуцента на филма на СС Peace

не че може да се познае кой кой е при това качество на снимката, но Ча играел волейбол с приятели   #TanemSivar, #BirsinSivar, #gok_an, #BasakDizer, #IlknurAykanat, #KivancTatlitug, #EnginAykanat, #EminAliCakirkaya

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 12:41 от Беллора

# 612
Да най-после мъжествен Чаатай, но това не е гаранция за нищо Naughty
Скрит текст:
Почти съм сигурна че ще започне силно и после цифрата ще се срине. Не са готови турските зрители за такива сюжети,толкова са затъпели от бозавите истории от последните години че...... ooooh!
Не съм убедена че този сериал ще стигне качеството на Езел- Граф монте Кристо по който е правен въпросния е шедьовър и качествена съвременна адаптация, само беше плюс за него. Все повече се страхувам от римейк на американски филм, обикновено не им се получават на турците ooooh! Чудя се от един 2,5 часов филм как ще разтеглят 39 серии Rolling Eyes Гледат се предимно любовни драми и любовни комедии с ужасно трудна и непостижима любов... аман, как пък не можаха да измислят нещо различно ooooh! Аз вчера например трябваше 3 пъти да пусна фрага за да забележа Бенсуто- ако е такава и във филма.....Поне се надявам любовта да е на втори план!
Лошото е и че споменавания ОЦ също ще стартира втория си сезон на 19.09. Ако почваха 1-2 или 3 седмици по-късно драгия зрител който им е фен, можеше да има възможността да се запознае и с Ичердето и да реши да продължи да си гледа него.
Вчера и Сера за пореден път се качи на главата на Ча- да, този път вината не беше нейна, а на продуцентите на игралния и филм, които решиха да метнат трея на празника, също както и биг бос направи...По-добре от АЯ да бяха изненадали зрителите без да споменават дата и час на пускане на втория фрагмент, така щяха да избегнат "случайни" съвпадения и неприятни асоциации....
Точно, нооо къде ти......... Confused
"Съдба"......  Laughing Mr. Green(в случая Shocked #Crazy и не само doh Stop).
Здравейте. Simple Smile
Честит да ни е празника и пожеланията на Профи да се сбъднат-на нас, Praynig и с-вата ни. Praynig

# 613
  Честит Кръстовден  и от мен !

да махне парцала Crossing Arms  и без тва е нацапан в масло  и да останИ  по баклавичка  Blush Crazy  

На Ча  Не му дреми за бившатЪ Серка  не разбраха ли тия  #2gunfire  Тва си е стратегия и пиар на продуцента на филма на Серенай .

Бенсуто е заета  а  ония с розите    едвали ша  позволи   срещи  по сокаците  hahaha    

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 22:47 от femmi2

# 614
  • Варненска клюкарка
 Heart Eyes

Нова

Общи условия

Активация на акаунт