Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 597
  • 738
  •   1
Отговори
# 615

конкуренцията в Понеделник .  Само Парчетата ми е познат   и този с Айча Бингюл

Колко трябва да падне рейтинга  за да спрат даден сериал   ?  На капитана   го спряха  на третия или пети епизод до колкото помна   newsm78

# 616
  • Варненска клюкарка
Още една от новата засечка с фенове.

Зависи от продуцента и от телевизията, която излъчва сериала и следователно плаща на продуцента сериите. Засега биг бос е най- корав в това отношение- КСШ си вървеше с рейтинг към 1%, а КПА изкара цял втори сезон с 2%

# 617
 Добре е Хазал ма гащеризона не ми  хареса .

https://www.youtube.com/watch?v=OLS9R62nGwc

Добре направено с кадри от ПЕ и Ичерде Wink

помните ли го tooth  и гръгчета ограждаха  ка му седнала в колената  ooooh!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 19:46 от femmi2

# 618
Добре е Хазал ма гащеризона не ми  хареса .

https://www.youtube.com/watch?v=OLS9R62nGwc

Добре направено с кадри от ПЕ и Ичерде Wink

Скрит текст:

помните ли го tooth  и гръгчета ограждаха  ка му седнала в колената  ooooh!

Не, защото не съм го гледала.
Много ми е миловидна и сладка Хазал на новите фотки.

# 619
   къв купон дигнахме за края на ПО  Joy

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 16:10 от femmi2

# 620
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да вземем да съберем малко пари и да й купим на Хазалка дрехи годни за носене.  doh
Колкото е сладка, толкова е като клошарка. Sick
Тоя гащеризон сигурно е артък от Алито.  Mr. Green Личи си, че е подарен. Mr. Green
Ако някоя от дъщерите ми си позволи да си подаде носа навън в такъв вид, ще я върна с шутове обратно вкъщи да се преоблече. В този вид само зидаро-мазачески работи или тежък агро-фитнес! Naughty Naughty

Много хубав Чачко!  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 621
Мен не ме изненадват дрехите на Хазал, Mr. Green (по принцип и в случая)нито вкусът й към мъжете, Mr. Green защото знам, че е оперирана откъм вкус.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 11:10 от Neidjal

# 622
  • Пришълец
wavey

Добре изглеждат патроните, Хазал си пада по нестандартни и небрежни дрешки и пияни мъже Mr. Green. С Керо биха ми допаднали един до друг в сериал.

Ехх, за едни първи, за други- последен учебен ден Party. Да е успешна новата учебна година за децата ви, момичета!

# 623
wavey

Добре изглеждат патроните, Хазал си пада по нестандартни и небрежни дрешки и пияни мъже Mr. Green. С Керо биха ми допаднали един до друг в сериал.

Ехх, за едни първи, за други- последен учебен ден Party. Да е успешна новата учебна година за децата ви, момичета!
Здравейте, Simple Smile честита и успешна Praynig да е новата учебна година за децата ни.
Аз не съм се замисляла, а и доколкото разбрах от прочетеното тук-там Керо е отрекъл за Хазал.

# 624
Баджи  приключвай ,че сме Вътре в екшъна Mr. Green Party Чачко  щял да бъде  чок лош гадняр   и ще убивал . Такова инфо се  върти :peace

Керо отрече отдавна за Хазал но с този бокс  дето тренира  се почна  пак  да я спрягат. Дамлата от розите  и нея спрягат за партньорка .
Марги  сакам гушка, че ми е чок криво  .

Ползотворна  учебна година на ученици и учители!

# 625
  • Пришълец
Феми  hug

Приключиха ми лекциите Grinning, намерих изхода на университета. Сега следва сериозната част.
Казваш всички дружно Вътре в диспансера при милиционера  Joy.

# 626
 newsm47

NEW
"I'm No one's guy. I'm here to become a policeman'! ÇağatayUlusoy Sarp Yılmaz in #içerde Episode 1.

# 627
гардовете   не са препоръчителни     Sick hahaha   единия е страшилище  #Crazy

Давут ще играе   хладнокръвен убиец и  довереник на мафиота Джелял

Юсуф началника на полицията

Арас   ми е смешен тука  hahaha

Марги  love001  

Вътре при мИлиционера и то какъв        Crazy  

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Как е в Пловдив ?

ново от сета  Сарп изпотрошил колата   и неколко серии в болница  ooooh!

други коментират , че не бил вътре в колата  

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 21:02 от femmi2

# 628
  • Варненска клюкарка
Мен не ме изненадват дрехите на Хазал, Mr. Green (по принцип и в случая)нито вкусът й към мъжете, Mr. Green защото знам, че е оперирана откъм вкус.
И мен Peace Вкусът и е пълно бедствие  ooooh!
Но явно сама се знае и по тв предавания, премиери или като гост на ревюта е перфектна, тогава явно се облича с помощта на стилист. Като се сетя как съм я виждала облечена  на други снимки от ежедневието и Sick с това измъчено нещастно гащИризончИ е направо китка, в сравнение с тях Mr. Green Не знам толкова ли е трудно да се облече примерно като едно от момичетата до нея- тениска и дънки......Но пък е сладка с тази си момичешка визия Heart Eyes и още поне 2-3 години може да играе ученичка или студентка Laughing Не прилича на жена, която след около 2 седмици ще навърши 26 Whistling

ПП Честита нова учебна година. Да са живи и здрави и ученолюбиви децата ни.

# 629
 wavey
Според написаното, довечера се очаква фраг.

New trailer coming out Tonight!! #ÇağatayUlusoy #Içerde
-SS

Ay Yapım
преди 57 мин. ·
#İçerde'den bir yeni tanıtım daha!

NEW

Скривам фотките, защото от вида на тези мафиоти ме догнусява, единия с двуметрова конска глава, а другия с мазна опашка, бъррр. Sick
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт