Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Пришълец
Феми, на едно място от доста време си стоят епизодите Wink. Първи сезон е с руски суб, втори с български. Иначе се намират и поединично една малка част с аудио. И тв-то е вариант.
Аз епизода с кофата го харесвам и то много. И това, което последва- Емир, Ферка и Корай пред дома на последният. Няма да забравя лъжите ти и т.н. Няма да те забравя.... Заради душевното състояние навярно Фера точно тогава промени прическата и стила си. Принцесата се превърна в Пепеляшка. Определено много ми харесаха ФЕмир и в онзи момент и си ги гледах с удоволствие няколко пъти.

Скрит текст:
Макроикономика, Феми.

# 646
Странно се събудих по никое време и хоп ... в диспансерчиту  Mr. Green

В началото на годината 2-3 серии след кофата написах в гугъл Огледален свят сезон 2 епизод ..... /който следваше/ и ми се яви на екран. Всички серии така ги изгледах по много пъти вкл. и сезон 1. Сега на Фемилито не знам дали ги качват на страницата на Нова, но ще ги потърся, че пропуснах и рождения ден на Емко някак в бъркотията с работните и почивни дни през септември.

"Ча като Емко в първите серии на третия сезон/АФКПЕ не можех да го възприема с толкова къса коса, но сега ми е ОК, странно. Thinking"
Ами, Наде, няма нищо странно. След прекрасната му Яманска визия и последвалия храстовиден фейс всичко друго е прекрасно.

# 647
  • Пришълец
Специално за Надето Heart Eyes

... и един „стар”, но актуален Чачослав newsm47

Честит имен ден, Наде! Hug Да си жива и здрава.
Скрит текст:

Ако има други празнуващи също да се чувстват поздравени. Wink

# 648
Здравейтеееееее. Simple Smile Hug
Ехаааааа, Марги, какъв Ча си ми поднесла, готин, готин, най-готин. Heart Eyes
Скрит текст:
Благодаря ти love001 за милите пожелания и, че си се сетила за мен, да ти се връщат в пъти удвоени.
И да не кажете, че съм циция, Laughing заповядайте.

# 649
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Раздадох китки за празника в кафенето, но и тук да поздравя Надето   Hug за именния ден  thumbsup и всички софиянки  Hug

Трея нещо не ми се видя грабващ. Rolling Eyes Доста глух и безизразен ми се стори гласът на Бенсуто, а на другата мацка хептен детински. Thinking newsm78 Арас не ща да го коментирам, защото никога не съм го харесвала.  Crossing Arms Ще ги изтърпя всичките, само да не ми пречат да си гледам Чачко. Crazy Laughing

# 650
Раздадох китки за празника в кафенето, но и тук да поздравя Надето   Hug за именния ден  thumbsup и всички софиянки  Hug
Скрит текст:

Трея нещо не ми се видя грабващ. Rolling Eyes Доста глух и безизразен ми се стори гласът на Бенсуто, а на другата мацка хептен детински. Thinking newsm78 Арас не ща да го коментирам, защото никога не съм го харесвала.  Crossing Arms Ще ги изтърпя всичките, само да не ми пречат да си гледам Чачко. Crazy Laughing
Щом имаме сили за това, значи положението е дю-шест Party в сравнение с ПО, Stop където не ни стигнаха силиците да понесем всичката "красота". Joy
Профчеееее, тенкс. Simple Smile Heart Eyes love001

# 651
 Честит празник ! bouquet

И на мен  Бенсуто не ми ареса  гласът и и емоцията  още на първия фраг   Naughty  И устните , както е отбелязала  Маргарела   не са ми тамън  и бузеста   .   

Чаатайчик си е най - добре и хубав в тва дизи  .  За играта Евала !  Wink

# 652
Честит празник ! bouquet

Скрит текст:
И на мен  Бенсуто не ми ареса  гласът и и емоцията  още на първия фраг   Naughty  И устните , както е отбелязала  Маргарела   не са ми тамън  и бузеста   .   

Чаатайчик си е най - добре и хубав в тва дизи  .  За играта Евала !  Wink
Мерси. Simple Smile
Вахиде е посъстарена за новия сериал.

# 653
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Усещам как диспансерчето пак ще се оживи заради Ча,което много ме радва. Heart Eyes
Наде  Hug Честит Имен Ден! Нека с здраве да си носиш името и много любов ти пожелавам. Hug Hug Hug bouquet

# 654
Наде, честит имен ден! bouquet Hug Да си жива и здрава, много щастлива и да чуваш името си само за радост. Любов, вяра и надежда да бележат пътя ти.

Не знам дали има и други именички в къщичката, затова да не пропусна някой: Честит ден на вярата, надеждата и любовта на всички Фемирки!  Heart Eyes Hug

# 655
  • Варненска клюкарка
И мен не ме грабна трея, не очаквах още от първата серия толкоз ашк, язък ми за надеждите, че ще се разминем с лиготиите..... А Бенсуто с тези увиснали бузи ми приличаше на хамстер Rolling Eyes

Наде, да си жива и здрава   Hug
Скрит текст:

Ако имаме софиянки, поздравявам и тях с празника на града им bouquet

Моята майка днес е рожденничка, да ми е жива и здрава Heart Eyes

Скрит текст:

ПП Целия ден днес съм в движение, едва сега седнах да се разпиша Crazy

# 656
Рори  Hug Ти ли пита  къде да гледаш пропуснати епизоди от фемилито ? Качват ги на нова плей  Peace

в спойлер че от сладко чак нагарчЪ  Sick tooth

Скрит текст:

Белл да ти е жива и здрава майчето  и да ти бъде подкрепа   Hug

Бенсуто за разлика от предната убавица  Sick бива   .   Нема ни спестат лиготиите ooooh!  ма поне да не са разтегнати желета

изражението му  бе тая ся по сценарии да я циливам ли    hahaha  

cünkü canımı bi tek sen yakabildin!

обиснява му че и причинявал болка  

хубава графика като компютърна игра

това кърти  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao ка са озъбила с тва карамъзЪ

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 21:10 от femmi2

# 657
  • Варненска клюкарка
Ауу Феми, трабва да те поздравя че този път сложи мазньоча и кифлата у спойлер Mr. Green
Чак такъв шербет не вярвам да натвори някой втори път hahaha

Мерси за пожеланието Hug

# 658
 Белл  в спойлер жилето   да не си развалим  вкуса от баклавичката

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 659
  • Варненска клюкарка

Утре ще има репортаж Peace

Много сладко видео Heart Eyes
https://twitter.com/ShowTV/status/777198330162008064

Общи условия

Активация на акаунт