Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 577
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Пришълец
Перчема ще го гледате Феми през крив макарон Whistling.
 Относно митинга,
Скрит текст:
доста се обсъжда и това бие на очи Peace. За справка- другата тема, в която пишеш.
Ще подскачам, доволна съм, връща се доброто старо време за Ча newsm44

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 11:25 от Мaргарита Н.

# 91
Можи и да нема перчем в момента ама това е само за ролята . Ша видите  кат приключи дизито  ка ша  му порастне перчема   Joy Joy Joy

# 92
 wavey

Едно е за роля, съвсем друго е Ча дали в реала иска да е пернат Laughing или прилежно подстриган. Heart Eyes
На мен каката по ми харесва от малката.
Çağatay Ulusoy / Delibal backstage

https://twitter.com/CUCLUB/status/762390683546189824/video/1

https://twitter.com/CUCLUB/status/762398010408140800/video/1

# 93
Той доста време беше обрасъл та не съм сигурна ако не беше ролята щеще ли да се подстриже .  След Делибал и за рекламата беше  със същата визия но може  това да е било изискването на Колинс. Peace

# 94
  • Варненска клюкарка
Колинс та Колинс- какво имаха в ръцете си и каква смотана рекламна кампания направиха ooooh! Куп еднотипни и статични пози по снимки, които се различават помежду си единствено по дрехите върху рекламното лице ooooh! Реклама на дънки никак не върви с одухана със сешоар прическа- там трябва вятър в косите, живот, тичане по плажа, даже завъртане на едно циганско колело нямаше да е излишно, а не сухо позиране и пригладена, направо бетонирана прическа Sick По повечето снимки Ча беше като глътнал някой бастун ooooh! Не случайно в Т се правеха сравнения със стари негови фотосесии или случайни кадри, на които изглеждаше далеч по-добре!
Сега като изкара известно време окастрен, толкова много ще  свикне и ще се захаресва, че и през ум няма да му мине да офоря пак нЕкое гнездо hahaha И в следващата реклама новият му вид ще е баш подходящ за реклама на дънки Wink

Наде, аз на моменти повече харесвам каката, понякога сякаш повече малката, но  и често ги бъркам двете......От друга страна малката има някакво бунтарско, агресивно излъчване, което предполагам доста ще се откроява....Ще видим  Whistling

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 13:19 от Беллора

# 95
На мен Ча в рекламата на Колинс както и самата тя много ми харесаха, също и музикалния фон.
Ивче, като прочетох, че можело да включат и едно циганско колело, Laughing и се сетих как Сера се премяташе, и тичаше в една от рекламите с Керем.

# 96
  • Варненска клюкарка
Наде аз не говоря за рекламния клип, който е доста забавен, а за рекламната кампания и по-точно снимките-  те са скучни и еднотипни, на всички Ча изглежда еднакъв- при пускането на поредната, имах чувството че вече съм я виждала Peace Това имах впредвид като казах какво имаха в ръцете си и какво направиха с него ooooh!

https://www.instagram.com/ulucbay/

Режисьорът Улуч Байрактар е добавил тази снимка в Инстаграма си Peace
Пишат че днес на 09.08. са започнали снимките на Чачовия сериал.

# 97
 wavey

Нови непубликувани снимки от сета с първото предложение на Емир  Heart Eyes, публикувани днес от официалния  #AFK twitter account

Толкова време са пазени и непускани, необяснимо защо Thinking

И нова от Хазал с нейните състуденти

Арас също пусна съобщение в официалния си профил, че днес са започнали снимките и пожелава успех Peace

Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı yeni dizinin çekimleri bugün başlamış! Simple Smile Hayırlı,uğurlu olsun ☺

Статия за АФК/сериална двойка в Хюриет, като че ли дават, че са най-добрата двойка от сериалите Heart Eyes

http://www.hurriyet.com.tr/armagan-caglayan-ekranin-en-yakisan-c … erihaydi-40186709

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 22:22 от Jane2013

# 98
Нова публикувана от Джейда Атеш и гаджето на Толгахан, която откакто се помири с бившия Бугра Т. е все в щатите, повече от 2 месеца, преди 20 дни за там са отлетяли и бившия на Посера,  Толгахан с гаджето и други звездни турски двойки са си направили селфи в Маями

Има слухове ,че посещава и курсове по актьорско майсторство.

# 99
Джейни Hug bouquet

Да пожелаем и ние успех на  новото дизи на Ча  . За него вярвам ,че ще бъде на ниво  но за Бенсуто   ша  видим  може ли да играе. Байрактар   е един от най - добрите режисьори и няма лигоч при него. В Езел съм го гледала .

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 23:40 от femmi2

# 100
  • Пришълец
Гледала съм сестра и Ханде в Малки жени- ни като визия, ни като игра ми хареса там. Така силно и беше пригладена и опъната косата горе на темето, че изглеждаше като нарисувана върху главата и ooooh! Запомнила съм и една любовна сцена с екранния и партньор от сериала Бурак Съяшар, който по това време и е бил и половинка в реала- Хандето омотана в чаршаф до брадичката, а Бурак вече закопчаващ ризата си tooth
Да, и аз съм гледала Малки жени, но отчасти. Той си беше с доста сезони, къде такова търпение.
Бел,  Joy също като теб не бях очарована от пригладената ѝ коса, но ако трябва да съм искрена тя повече ми харесва от малката, понеже чертите им сходни, но една е отличителната и това са устните.
Хандето аз лично я намирам за по-симпатична, но с Бенсу си приличат доста и следователно и двете минават за нежни. А може и да съм пристрастна, понеже и каката петле като мен /еднаква ни е рождената дата/  Joy.
Ханде с Бурак ми харесваха като двойка.

Ама какви имена имаха героите- Арми и Утку. Кой мъжът, коя жената- сещайте се сами Mr. Green. Споменатата сцена не съм я гледала. Тук с Къванч К , в същият сериал.

Джейн Heart Eyes, супер, снежното предложение.

# 101
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Прекрасни снежни снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И започването снимките на Чачовия сериал също е прекрасно  Grinning Heart Eyes

П.П. Понеже съм последен пост не пускам нов, а си редактирам стария.
Имам повод  Grinning и в кафенето съм сервирала почерпка. Минете там! thumbsup

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 11:28 от profi_1

# 102
 wavey

Unutulmayan dizi aşkları

http://www.gecce.com/fotogaleri-unutulmayan-dizi-asklari-1

П.П. Да се допълня с малко инфо.
В темата за Халит и Бергюзар, и предстоящият им нов сериал, Варна е превела сюжета на Чачовия сериал, за което и благодаря.
Ако проявявате интерес, прочетете го, на мен определено ми допада като сценарий.
Само се чудя и мая как, ще гледам повече от един сериал #Crazy наесен живот и здраве...ще продължа с Възела, иска ми се да гледам Дизито на Ча, хвърлям поглед на №309, ще ми се да погледна Киво, и Туба, и не знам какво да правя, Thinking нямам нужното свободно за това време, а би ми се искало да ги гледам!?!

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 13:09 от Neidjal

# 103
  • Варненска клюкарка
Марги, то и аз не съм гледала много от него- не повече от двадесетина серии, че точно Хандето с преиграването си ми беше много дразнеща, ама това което изредих съм запомнила Laughing  Арми не идваше ли от Арман newsm78 След финала на АФК се сетих за една от актрисите, Фуля Зенгинер, която имаше доста впечатляващо излъчване и би ми харесало да я видя до Ча....
Скрит текст:

Но като цяло наистина ми харесва повече Ханде Сорал, но пък малката е на възрастта на Ча, кака и май е на 30-31...Каката беше лъснала по прашки през февруари, една ветровита вечер Mr. Green
Скрит текст:
Не намерих прашката Crazy

И нещо интересно- статията по-долу в линка е за Ханде Сорал, но важи и за сестра и Бенсу, настоящата (от вчера) ЧМачова колежка. Излиза че сестрите имат българсдки корен- майка им е изселничка от България, също както Чачовия баща, а бащата на сестрите е от Македония.....
http://www.blitz.bg/news/article/75416

Джейни, благодаря за новите снимки Hug Доколкото виждам са снимали работния процес отстрани- добре известни сцени Peace

Наде и на теб благодаря за линка към незабравимите- съгласна съм само с част от тях, не че някой ме пита де tooth

# 104
Брех, поредните с български корени. Laughing
Този сезон се очертава да е много силен, или поне такива са очакванията за него.
Оффф, забравих, че следя и Карата, и съвсем при мен, ще стане манджа с грозде. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт