Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 598
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
 wavey

Продукцията  и подготовката за есенния сезон тече с пълна пара .   Много сериали ще се излъчват въпреки положението   и така трябва .  Ще се опитам да следа сериала с патрона и на Берг и Халит  и  ако почне Кивовия . Не съм по гледането от нета и компа предпочитам озвучени по тв -то  но  заради актьорите  ще се опитам да гледам .

Тия  журналя от де знаят сценария   не вервам сценариста да им е го връчил  на журналята   Joy Joy

Не съм гледала оригинала с Дикаприо но  по коментарите които чета  този сценарии на  който   четох превода    се доближава до оригинала .

фамилията на Серп е Йълмаз   да ви е позната от някъде  фамилията  Joy   много екшън и бойни умения    ша ни пУкажи    box     Любовни сцени и целувки  ша направат ли ? Joy  Бенсуто   намаза тоя сезон да играе с  актьор и мъж като ЧУ .

сетова снимка на АО

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 20:31 от femmi2

# 106
  • Пришълец
Само се чудя и мая как, ще гледам повече от един сериал #Crazy наесен живот и здраве...ще продължа с Възела, иска ми се да гледам Дизито на Ча, хвърлям поглед на №309, ще ми се да погледна Киво, и Туба, и не знам какво да правя, Thinking нямам нужното свободно за това време, а би ми се искало да ги гледам!?!
Наде, някакви си четири-пет сериала Laughing.
Аз от около две седмици процедирам по следния начин, нищо не следя за постоянно:

Понеделник- от 9:40 до 9:50 спирам прахосмукачката, пускам тв-то. Излъчване на ОС. В рамките на посочения интервал от десет минути осъзнавам, че не понасям новите гласове, което от своя страна води и до невъзможна асимилация, така че... следва обратен процес при включване и изключване на уредите Mr. Green.
Вторник- залагам на сигурното- от 8 до 9:00 порция ЗП smile3508. Ако се врътна около бабчето ми се налага за около 10-15 минути да мярна китайския филм, който следи и да се любувам на някоя си Сандия... Joy. А снощи: последните минути на От обич. Едната сестра се нахвърли на другата. Дамски кютек.

Следва останалата част от седмицата, през която тичам тук и там като настинал кон Mr. Green
Сряда- сутринта малко от ЗП (докато изпия кафето).
Четвъртък- Една любовна история, във времето когато е и ЗП Crossing Arms (пак за кафето).
Петък- сутрин малко ЗП.
Събота- миналата седмица почна ПЕ. Реших, че е по-подходящо да съм в легнало положение и.. Емко бдеше над съня ми Mr. Green Mr. Green.
Неделя- програмна пауза.

# 107
Ох , Маргигке  ти  по график ги караш  серуалите Joy Joy   нашия сериал  си го поглеждам по фемилито . Индийските са ми  Sick #Crazy и превключвам канала. Вечер хапвам и  като се сетя  включвам на  бразилския От обич  и   Кузейката .

Канала стана ли ясен на Чачовото дизи?  newsm78

# 108
  • Варненска клюкарка
Упорито се пише че ще е по Шоу тв, но нищо официално няма Peace Аз не вярвам много на резюмето на историята, особено като прочетох и че името на героя на Арас ще е Мете- който е гледал Времето лети, знае че там героят му към 4 години се подвизаваше с това име, едва ли ще му сложат сега пак същото ooooh! Както и да е, вече започнаха снимките и един ден ще се разбере....
За протокола, аз в момента нищо от новите заглавия не следя, и да започна, дори и да ми хареса, интереса ми издържа за кратко- блудкави и еднотипни са ми. Досега всички сериали, които са ми харесвали съм ги заглеждала случайно, а не защото съм ги очаквала и загледала целенасочено....

# 109
Марги графикът ти е добър ама и събота да си правиш почивка ше е добре.
Добър вечер   Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 110
Пуснах Фокса и насреща ми трейлър с Джейда, и Мелих в поредното Дизи на конвейер.
Нямат спирка ей ни сериалите им, ни актьорите, скачат от едно в друго, от пусто в празно.

# 111
  • Варненска клюкарка
Ми то и затова са на тоз хал- простотии на конвейр се бълват една след друга, сериали по нищо не различаващи се един от друг- обичайната схема на гоненици и сложни настиганици и резултата е логичен- оцеляват единици. Като почне да пада рейтинга, ама що падал, я какви страхотни двойки имали- то не е само двойката което прави един сериал- като затъпее историята и край! Например на мен ако историята не ми харесва или е банална, никоя двойка не може да ме задържи пред екрана и обратното- не ми е нужна химия, ако историята е силна.Сценаристите тъпчат на едно място, липсват им свежи идеи, прекалено много приемат навътре и изпълняват лигави желания на фенове пишещи в интернет, правят римейци, които не успяват да адаптират добре, питам се свършиха ли хубавите романи по които преди се правеха сценарии и имаше страхотни сериали!
Наде искаш да кажеш че Мелих и Джейда са в пореден общ проект ли Shocked Те колко станаха вече че им изгубих бройката newsm78  Тези дни я мернах някъде по снимки Джейда, беше с милионера, подновената им любов.....

# 112
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз нищо не гледам от сериалите им. А на Джейда и Мелих може да е било реклама на игралния филм. Тя тия дни пусна снимка с нейния Буура Топлусой и още няколко човека компания как се веят нейде по чужбинско, по която причина не са на митинга. Не знам да има сериал в момента. Peace

Наде, погледнах в темата на Халит и Бергюзар превода на Варна за Чачковото дизи, мерси.  Hug Макар и вече правено, има потенциал.  Peace Дано направят нещо дето да ме тегли да го гледам! Praynig

# 113
Скрит текст:
Ми то и затова са на тоз хал- простотии на конвейр се бълват една след друга, сериали по нищо не различаващи се един от друг- обичайната схема на гоненици и сложни настиганици и резултата е логичен- оцеляват единици. Като почне да пада рейтинга, ама що падал, я какви страхотни двойки имали- то не е само двойката което прави един сериал- като затъпее историята и край! Например на мен ако историята не ми харесва или е банална, никоя двойка не може да ме задържи пред екрана и обратното- не ми е нужна химия, ако историята е силна.Сценаристите тъпчат на едно място, липсват им свежи идеи, прекалено много приемат навътре и изпълняват лигави желания на фенове пишещи в интернет, правят римейци, които не успяват да адаптират добре, питам се свършиха ли хубавите романи по които преди се правеха сценарии и имаше страхотни сериали!
Наде искаш да кажеш че Мелих и Джейда са в пореден общ проект ли Shocked Те колко станаха вече че им изгубих бройката newsm78  Тези дни я мернах някъде по снимки Джейда, беше с милионера, подновената им любов.....
Здравейте. Simple Smile
Да, за пореден път, но не знам дали е сериал или филм.

# 114
  • Пришълец
фамилията на Сарп е Йълмаз   да ви е позната от някъде  фамилията  Joy
Да, като на Ферето и една голяма част от турците е newsm47

http://ludsport.net/518073/%D0%BA%D0%BE%D1%8F-%D0%B5-%D0%BD%D0%B … %8A%D0%B2-%D0%B2/

Добре звучи сценарият като за начало Peace.

# 115
 Брех Мелих и Джейда в общ проект  ,като екранна двойка ли ? Shocked

Завършен ли е проекта качен ли е някъде ?

А  за дизитата бързо ша окапат . Много сюжети станаха бозави но  главните актьори във всяко дизи  си имат своите почитатели и фенове . Така ,че се гледат  Joy Аз следя    Чаатай, Киво   и нашия  капитан Баръш

Ако ме грабне историята  и визията гледам ако ли не го зарязвам  . Ако сюжета е бозав    мога да зяпам  визията  и баклавата  Mr. Green Crazy Joy    комплексни са нещата , сюжет  визия , игра химия  

Рускините предполагам ша качват преведени епизоди на Къртицата  само , че като се опитам да гледам видео на екрана   и не ми дава . Появява се реклама ли кво ли или   това е че нямам регистрация newsm78 .  Белл  ти можеш ли да гледаш  от руския   видео  ? За тва предпочитам да си гледам  с дублаж  по тв - то  не да рова  къде ги  качват  трият ги и заради права .

сега опитах да гледах и се получи  един мога друг път  Йок  Thinking

сложили са с Дикаприо видео от филма 

https://new.vk.com/public102959620?z=video-102959620_456239110%2 … l_wall_-102959620

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 19:44 от femmi2

# 116
  • Пришълец
Феми, не ми се отваря на мен този линк Thinking. Филма с Ди Каприо ли искаш да гледаш? Мисля, че го има и със субтитри, и озвучен (на български).

Брех Мелих и Джейда в общ проект  ,като екранна двойка ли ? Shocked
Понеже не съм гледала не мога да ти кажа дали си партнират като двойка или просто и двамата взимат участие, но проектът всъщност не е един, а цели два Mr. Green и то след АФК. Единият от 2013- а по всичко личи, че е драма. Ето фрагмент:  https://www.youtube.com/watch?v=8Aaq-7hccNE.
А това е комедия от миналата година- https://www.youtube.com/watch?v=KwMqhkFnrKs Peace
Тук трябва да са на премиерата на втория Thinking, а защо са излезли като надрусани, не знам.

# 117
Филма с Дикаприо май няма да го гледам.Сложих го да опитам  ще ми се отвори ли видеото. И при теб ли не се отваря ? При мен се отвори за тва ви казвам , че един път мога да гледам от рускините дрг път не.

Марги ма те всичките артисти от снимката , която си сложила са кат надрусани 

# 118
  • Пришълец
ФемО, спи ти сЪ гледам и не си ме разбрала, ай' да спим Naughty. Да де, и аз за всички актьори говорех  Laughing.

# 119
 wavey

Аз открай време имах проблем с контакта с регистрацията и гледането на видеа.
Вече се бях отказала когато една вечер съвсем наскоро милото отраз ме регистрира, и оттогава съм си ОК, Party и с руския, и с бг контакта.

Общи условия

Активация на акаунт