Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 631
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Варненска клюкарка
На мен пък ми се изпари желанието да се регистрирам там, откак разбрах че май не минава семо с едната регистрация, после отделно за всяка тема има прием или одобрение. Нещо такова....
Иначе имам регистрация в руски форум Девичник, където за да ме приемат трябваше да довършвам изречения и поговорки tooth

# 121
На мен пък ми се изпари желанието да се регистрирам там, откак разбрах че май не минава семо с едната регистрация, после отделно за всяка тема има прием или одобрение. Нещо такова....
Иначе имам регистрация в руски форум Девичник, където за да ме приемат трябваше да довършвам изречения и поговорки tooth

Скрит текст:
В бг влезнах в групата просто ей така за да пробвам и веднага се отписах, не се изискваше повторна регистрация или одобрение, а при подругите дори и желание за опит от моя страна нямам, но откакто се регистрирах, и в двата контакта си гледам всичко безпроблемно.
Много добре ми стоят един до друг Ча и Бенсу, е, ще видя как, ще са ми на екрана, защото едно е по снимки, и колажи, друго си е наяве.
И Арас ми е симпатяга, и другото момиче от каста ми допада по снимки, така, че засега нямам проблем с главните двойки.

# 122
 wavey

Ха  , меринджея е станал мениджър на Бистамисуто Йоздемир  hahaha

https://twitter.com/enginaykanat/status/764044492295004160

Доно ги качат епизодите  на ичериджето в мрежите  като  руския прави проблеми  ooooh!

малииииииииии Мави решили да сменат Керо като рекламно лице на марката   и зели Илкер актьора от Порайз Карел ма той по - зле  у фейса и тялото от Керо бе кат боренясал орангутан е  Sick Joy

феновете на   Керо и Серо ша бойкотират Мави    Joy

тук Илкер е добре но в момента  с обрсла брада  Сера и Ико  Joy

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 16:44 от femmi2

# 123
  • Пришълец
малииииииииии Мави решили да сменат Керо като рекламно лице на марката   и зели Илкер актьора от Порайз Карел ма той по - зле  у фейса и тялото от Керо бе кат боренясал орангутан е  Sick Joy
#Crazy
И аз Феми като теб ще кажа- малии, ма къде са тръгнали с тоя да заменят Керо smile3537. Хм, Илкер ми е познат по име и като половинка на Бурчин Т. Мисля че досега не съм го виждала как изглежда. Охх, външният вид продава. Важен е начина на поднасяне на рекламата чрез разни там иновативни и оригинални подходи; рекламното послание, но не по-малко важни са и рекламните лица. А този, който гласят аз мисля, че е по-подходящ да рекламира отрова за мишки.

Керем ми е симпатичен на мен, даже бях писала че в тази последната до момента реклама, той повече ми хареса от Чачослав за Колинс. Май излязоха по едно и също време ли newsm78, имаше съпоставки.
Бекстейдж https://www.youtube.com/watch?v=Gr_XToYd4Z8.
А със Сера нали са рижави и двамата- пасват си Laughing.

# 124
  • Варненска клюкарка
Аз очаквах да изметат Керо Peace Да не забравяме че основното рекламно лице е Сера и за всяка реклама имаше нов кавалер, който и беше нещо като поддържаща, второстепенна роля. Както поддържащи бяха и поредните манекенки около Къванч, докато той беше рекламно лице на Мави. Просто Сера и Керем много си паснаха и него го оставиха за по-дълго- на мен например много ми хареса първата им реклама, беше свежа, модерна, а двамата много си паснаха там с пеенето Peace едно от малкото места, на които СС ми хареса. А после нещо следващите реклами откъм сюжет и изпълнение никакви ги нямаше....
Казват че са измели Керем по причина че твърде много са натрапвали личните си отношения като двойка, а Мави остава на заден план.... А и да не забравяме че Керем не е снимал от година и половина, Сера спешно се върна да снима там някакъв филм, но отдавна и двамата са повече в клюкарските колонки и известни с това че са известни, отколкото реално да присъстват в шоуто Wink И Сера ще я изметат от Мави в началото на следващата година....
Сега то навярно с финала на общите им работни отношения, ще дойде финала и на личните- просто Керо вече няма да и е нужен. Нямат общ филм, няма и да имат, нямат и обща реклама вече, за какво и е този камък на шията?

Керем ми е симпатичен на мен, даже бях писала че в тази последната до момента реклама, той повече ми хареса от Чачослав за Колинс. Май излязоха по едно и също време ли newsm78, имаше съпоставки.
Бекстейдж https://www.youtube.com/watch?v=Gr_XToYd4Z8.
А със Сера нали са рижави и двамата- пасват си Laughing.
Не просто си пасват, а са един цвят, а даже и си приличат в лице Laughing
И на мен Керем повече ми допада като рекламно лице - изглежда мъжкар, носи и някакъв спортно-гаменски сексапил, който много добре си пасва с това, което рекламира, за разлика от одуханата със сешоара прическа на Чаатай, бетонирана с разни гелове и лакове, които нямат много място в рекламата на спортни дрехи.

Вчера, като прочетох за изваждането на Керем от Мави, се сетих че и Сера няма да откара още много там и  направо ми се догади, защото си представих как оная може да додрапа до реклама на Колинс и познайте с кого ooooh!

ПП Пък тоя Илкер е баси грозния Sick

# 125
 Илкер Не става за рекламно лице на дрехи няма атлетично тяло и визия . Керо си беше идиалиш за това . Най - доброто попадение на Мави е Къванч Татлату  Peace  Киво бая реклами  се наснима на телефони на банки  . В рекламния бизнес се изкарват   доста кинти .

Нямат проекти Керо и Серенай   но  Керо нали отговори, че ша снимал скоро нетипичен сериал та  кво ша му е нетипичното  33uu     Решението може и да им е базирано на това , че Керем Бурсин е   от  друга порода  нали се сещате  от Америка идва   не беше на митинга   Peace

Илкер е  с типична турска мазна физиономия  Sick Joy и са решили с  такъв тип  да го заменат  .  

Феновете  сигурно са ги побъркали от  въпроси и критики към Мави    

Есента ли беше златния келебек    ? чакахме да се появи Ча на наградите   а кат се появи обърна гръб на СеритУ  hahaha

гледам Емко ка го прават на луд  Joy горкия тича след Фера  с колата  а  Фера му се кара защо ми го причини това с Ханде  ooooh!   Емко нищо не  е направил    Ханделата  скрои на всички гаден номер

Какво младоче Crazy  е  Чачко в АФК .   До като играеше там   никой не си е мислил , че после ша го окепазат  в другия му проект   #Crazy  

В началото на седмицата би трябвало да е на сета и да му видим  как ще изглежда визията му

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 11:13 от femmi2

# 126
 Simple Smile Party

И сЯ кВооо, замениха Керо Laughing на Серо Mr. Green с Илкеро?! tooth
Голям праз, Mr. Green ще си легна с терлиците от мъка. Joy
За мен няма по-готино рекламно лице на Мави от Къванч. Heart Eyes
Ча и Тейлър, и рекламата им не бих могла да ги сравня със сегашните лица на Мави, и рекламата им, абсурд. Stop

# 127
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Е не може все едно и също да е рекламното лице! На 2-3 години, най-много 5, се сменят. В по-стари времена рекламните лица се задържаха по-дълго време, но сега не стоят така нещата. Постоянно изгряват нови тийн идоли и всяка компания се опитва да е на гребена на вълната ползвайки най-популярните лица. Особено тези, които произвеждат младежка линия продукти, няма как да не търсят най-пресните черешки на тортата. Laughing Peace

А тоя Илкер си е грозофил отсЕкъде. ooooh!

Изпуснах ПЕ тази вечер, ама следобеда си гледах порцията Фемир.  Crazy Heart Eyes
Човръкна ме отвътре, Хазал, ако сега - след активното прилагане на план Б, се види как тогава е рязала краставици, какво ли би казала? Thinking Щото доста нескопосано го правеше Ферка независимо от мазнявенето на Хандето колко й се било удавало. Mr. Green

Много ми харесва как Чачко играе неразбиращия какво става и ядосващ се Емко. Heart Eyes Изобщо не личи, че е прясно дошло от подиума бест моделче. И за пръв път в днешната серия гласът на дублиращия го по Фемилито ми дойде твърде дърташки груб, досега не ме дразнеше чак толкова. Всъщност само този глас не е "на място" в дублажа и малко разваля филма. Останалите са ОК. Peace

# 128
  • Варненска клюкарка

Ей я новата визия Mr. Green  Имам чувството че гледам Емир от третия сезон, само дето малко брадицата е поотпуснал- същия остър и сърдит поглед, същите вежди Mr. Green
Обаче май е понапълнял- нищо готин е така Wink

Няма и помен от лигавата му Яманска визия нито от визията за Делибала ала мазен латино пе*ал  Sick
Знаех си, знаех сиии newsm18 newsm18 newsm18
Ето тази визия ще е идеална за реклама на дънки, сигурно скоро ще има и нова реклама, дано Praynig

ПП Тази сутрин още сънена, в първия момент си помислих че снимката е колаж на Емир Joy

И Емкоза сравнение Mr. Green
По-късно ще изровя по-подходящи снимки Mr. Green

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 09:23 от Беллора

# 129
  • Пришълец

Скрит текст:

Ей я новата визия Mr. Green  Имам чувството че гледам Емир от третия сезон, само дето малко брадицата е поотпуснал- същия остър и сърдит поглед, същите вежди Mr. Green
Обаче май е понапълнял- нищо готин е така Wink

Няма и помен от лигавата му Яманска визия нито от визията за Делибала ала мазен латино пе*ал  Sick
Знаех си, знаех сиии newsm18 newsm18 newsm18
Ето тази визия ще е идеална за реклама на дънки, сигурно скоро ще има и нова реклама, дано Praynig

ПП Тази сутрин още сънена, в първия момент си помислих че снимката е колаж на Емир Joy

И Емкоза сравнение Mr. Green
По-късно ще изровя по-подходящи снимки Mr. Green
Ехааааааааа  newsm68 newsm44
Стига бе, най-малкото очаквах, че като чирак на Дуду ще получа поздравления за добре свършената работа Crossing Arms Mr. Green.
Скрит текст:
съпоставките съвсем не ги правя само аз. Този герой новият визуално ще е по-близо до Емко 3, не до онзи оръфляк Аманчо  Party

# 130
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аманчо  Mr. Green hahaha мноу точну  thumbsup

Готина визия  Heart Eyes Най-сетне що годе мъжки мъж. Wink Grinning Peace
А дано!  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Аз съм ЗА да ми прилича на Емко от АФКПЕ.  Heart Eyes

# 131
 wavey

Жив Емко от първите серии на третия сезон АФКПЕ, очаквах да е с по-дълга косица като в ПЕ.
С такава дължина на косата не ми е баш таман, Rolling Eyes но брадата му е ОК.

# 132
 wavey

Маргарелоу  бе ка да не сме та поздравили за окаксрянето на патрона напротив  !  Писах  още преди , че добре си го окастрила ма си прекалила лекинко и са го обръснала  Mr. Green Joy Joy

знамето в кадър и как иначе  Joy а погледа му   е убийствен  Crazy    пухчо е в бузите  Mr. Green  

тук е чок добре  Crazy  smile3544    

от рускините

▪Diziler ▪ ‏@DiziciBagyan
Aras Bulut İynemli sette ayağını burktuğu için onun sahneleri çekilememiş.

Yarın yayınlanması planlanan tanıtım yayınlanmayabilir. #İçeride

Из-за того что на съемках Арас получил растяжение связок ноги, съемки приостановлены и завтра, возможно мы тизер, не увидим 😒

Арас се контузил  на сета ooooh!

# 133
ехо здравеите от мен отново - 4ета ви и много ви се радвам Simple Smile

4етох една стара статия колко са ужещавали Хазал да продължи трети сезон наАФК и пишеше споилъри 4е именно там сме щели да я видим бременна  Crazy  питали за Каджатаи дали Фериха наиситана ще се откаже да се снима в трети сеозн - и тои казва 4е да , защотото е голям инат  Joy

и сега като се замисля - нали ще отваря бар , а пък хазал е студентка - направо да да вземе да я оставя на лекции преди да отиде на работа в бара си  hahaha

Само на мен ли не ми харева Каждатаи с мустаци??? newsm78 и не знам - някак гледам го и не имзглежда ан 26 - по скоро като млад мъж на 30 - само аз ли го състарявам  newsm78 newsm78 newsm78

# 134
ехо здравеите от мен отново - 4ета ви и много ви се радвам Simple Smile

4етох една стара статия колко са ужещавали Хазал да продължи трети сезон наАФК и пишеше споилъри 4е именно там сме щели да я видим бременна  Crazy  питали за Каджатаи дали Фериха наиситана ще се откаже да се снима в трети сеозн - и тои казва 4е да , защотото е голям инат  Joy

и сега като се замисля - нали ще отваря бар , а пък хазал е студентка - направо да да вземе да я оставя на лекции преди да отиде на работа в бара си  hahaha

Само на мен ли не ми харева Каждатаи с мустаци??? newsm78 и не знам - някак гледам го и не имзглежда ан 26 - по скоро като млад мъж на 30 - само аз ли го състарявам  newsm78 newsm78 newsm78

Кой е този? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт