Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 702
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Варненска клюкарка
Наде, иска да каже Чаатай- пише от телефон и явно не се справя много добре. Не че и на мен ми се получава де- мразя да пиша от тела, правила съм го няколко пъти, а после като разцъках темата от компа и си видях писанията, се утрепах да редактирам ooooh!

Муци, ако искаш инфо от извора, на първа страница има интервю с Чаатай, където доста неща споменава за Хазал Peace На руски е, дано да разбираш езика, но проблема е че субтитрите са лошо направени, често едва се виждат, аз толкова много се взирах, че на петата минута вече ме болеше главата. Все пак го изгледах и изчетох Peace
Това за бара са глупости- не вярвай, дори и да го е казал няма да стане Naughty
И аз не харесвам мустаци, а върху красивото лице на Ча съвсем. Но новата му визия е с поокастрена брада и е китка в сравнение с онова гнездо което имаше на главата си вместо коса и гадната растителност по лицето му Peace И да, изглежда към 30 годишен, че и нагоре.....

# 136
Муци ,Здравей Hug  bouquet
Сори ама много се смях чак със сълзи  със тоя Хаджати  Joy Joy Joy  Сигурно си през тела и си объркала нещо. Сигурно си искала да напишеш Чаатай или Хазатай?
О, Хазалка е голям инат като героинята си. Кат беше писала Марги като магаре на лед  Joy
Кажи за новата визия на Ча харесвали ти ? 
Различното е в брадата  . В ПЕ беше с набола а в къртицата ша е с повече брада  и татуси е възможно да му нарисуват.
В почти всички теми са разодили новата му визия  Joy Дажи съфорумка  ми вика феми  ма той гледа  с освирепял поглед лош ли ша го играй  JoyНапраУ    те плаши
лоша къртичка ша бъде Joy

# 137
Що да не си отвори собствен бар кво му пречи ? Thinking Възможност има и ако наистина   го иска ще го направи .В ЛА  вече си купи къща   Peace Често ходи по такива места  и  са аркадаши със собственика на Лаа бум   .  Той беше при Ча в ЛА  и съдружници могат да станат  
Mr. Green

# 138
Муци ,Здравей Hug  bouquet
Сори ама много се смях чак със сълзи  със тоя Хаджати  Joy Joy Joy  Сигурно си през тела и си объркала нещо. Сигурно си искала да напишеш Чаатай или Хазатай?
О, Хазалка е голям инат като героинята си. Кат беше писала Марги като магаре на лед  Joy
Кажи за новата визия на Ча харесвали ти ?  
Различното е в брадата  . В ПЕ беше с набола а в къртицата ша е с повече брада  и татуси е възможно да му нарисуват.
В почти всички теми са разодили новата му визия  Joy Дажи съфорумка  ми вика феми  ма той гледа  с освирепял поглед лош ли ша го играй  JoyНапраУ    те плаши
лоша къртичка ша бъде Joy

Ох бееее, rotfImao rotfImbo все бях чела изписано името му-Джагатай, Чагатай, hahaha но Каждатаи Joy и Joy Хаджати не бях срещала.
Не е упрек, с най-добри чувства се смея. Joy

# 139
  • Пришълец
Със и без гнездото Peace

Ето го настоящият поглед. Прилича на този-
Задава се силна роля за Ча. А дано Praynig.
Изглежда доста наедрял в момента, но той и тук не е слабичък Crazy

Леле какъв е широкоплещест. А сега е отгледал едни жабешки бутчета, аууу, не е за реклама на дънки Laughing в момента.

по-плътния мустак различава Емир от... Сарп ли да го нарека newsm78. Ама поне вече не е засукан хайдушки, бива. И ако е екологично чист без татуировки, съвсем ще ми е на сърце.

# 140
Наде измислих ме му  имена за  другите му герои  Каджати , Хаджати ,маджати  hahaha hahaha Joy гугъла го беше превел Хасан ooooh! hahaha

Ще играи и в други проекти живот и здраве . Предполагам ще си даде дълга почивка след  ичериджето и ще забегне в пустата му Америка ooooh! 

# 141
  • Варненска клюкарка
Със и без гнездото Peace
Скрит текст:
Ето го настоящият поглед. Прилича на този-
Задава се силна роля за Ча. А дано Praynig.
Скрит текст:
Изглежда доста наедрял в момента, но той и тук не е слабичък Crazy

Леле какъв е широкоплещест. А сега е отгледал едни жабешки бутчета, аууу, не е за реклама на дънки Laughing в момента.

по-плътния мустак различава Емир от... Сарп ли да го нарека newsm78. Ама поне вече не е засукан хайдушки, бива. И ако е екологично чист без татуировки, съвсем ще ми е на сърце.

Така е Марги - Ча и в ПЕ си гледаше в стил ЩЪ убия и ЩЪ закопам, но докато в ПЕ беше як и стегнат, сега изглежда по- пълен, направо пухкав.
Може да има малко повечко брада, но поне изглежда мъжки мъж, а не хленчещ и лигав, като в ПО, готов всеки момент да заплаче Sick
ПП Имам някъде едно гифче от ПЕ където играе бесен, вкарал е съответния поглед от горните кадри- като го намеря ще го сложа в темата Peace
 И още нещо- беше имитация на Жонката Деп, сега на Лео- питам се къде остава Ча и що трябва да изглежда като друг актьор newsm78

# 142
  • Пришълец

Може да има малко повечко брада, но поне изглежда мъжки мъж, а не хленчещ и лигав, като в ПО, готов всеки момент да заплаче Sick
Peace
не знам в какво се състои страданието, което иска да покаже, ама не успява Naughty. И е преиграващ, и лигав, и глупаво изглеждащ Rolling Eyes.

# 143
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Joy Joy Joy Ма той тук не страда, а е щастлив. hahaha Peace

Белл  Hug, въпроса от последното ти изречение и аз все си го задавам. Thinking Не знам защо комшиите, като правят римейк, търсят визуално непременно да наподобят оригинала.  Rolling Eyes

# 144
  • Пришълец
Joy Joy Joy Ма той тук не страда, а е щастлив. hahaha Peace
Сериозно ли  rotfImbo

# 145
  • Варненска клюкарка

Не намерих това, което търсех с острия поглед и силно окастрената коса, ама и това става tooth

ПП Леле Марги, в гифчето, което си сложила е пълен олигофрен ooooh!

# 146
  • Пришълец

Не намерих това, което търсех с острия поглед и силно окастрената коса, ама и това става tooth

ПП Леле Марги, в гифчето, което си сложила е пълен олигофрен ooooh!
О, Бел става и още как smile3544. Що при този прекрасен външен вид не го оставиха да е себе си Crossing Arms

Лека, момичета! Hug

# 147
neidjal, имам предвид cagatay ulosoy - она4е 4увам 4е го прозинасят каджатаи Simple Smile

# 148
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Някакви смотани американци наистина в едно видео го произнесоха Каджатай, щото не знаят как се чете турски. Ама освен тях не съм чувала някой друг да го произнася така. Човекът се казва Чаатай Улусой. Peace

# 149
profi_1 мерси 4е уто4ни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт