Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пришълец
Нищо не съм казала за ОС, а вчера гледах и двата епизода. По-точно слушах, понеже приготовленията за картофени кюфтаци отнемат време... Те репликите вече са до болка познати, само дето са поднесени с чужд глас и различна интонация Wink.

За пръв път на фона на онова, което им предстои по-нататък проблемът им ми се стори нищожен и детски. Ферка към Емко: „веднъж и ти не ми повярва, но аз ти простих” Crossing Arms. Ама какво нещо е жената, върти сучи- все тя е права. И аз се учудих кога е било това, че тя бая си послъгваше Mr. Green. Сигурно за прословутата изневяра с Корай, ама тя и там го сработи. Ако му беше подшушнала само на него, че ще става чичко на келешчето на Корай тия неща щяха да се избегнат Whistling.

Хаха, а по едно време Емко взе да разглежда едни снимки на Фера на лаптопчИто си, то цяла фотосесия, а възлюбената му си нямаше Фб според проучването на Корай и агенция „Ханде видЕ” /Зиза/ Mr. Green. Странно откъде се пръкнаха тез фотки...

Иии запознанството с чоджукА Mr. Green. Отива Ферка на яхтата, натъкмих си от по-ранните гледания, че Зехра падна там нещо взе с обичайното „олелее, майчицеееее” Rolling Eyes и каПтана се намеси да сА прави на фелдшер, Зехрата я обземат притеснения да ѝ докосва голото глезенче, все едно изневеряваше на Честолюбев Mr. Green. Ама дава хубаво възнаграждение, та Ферка отиде на нейно място. Нацупено дете, ама умно- впечатли капитана от самото начало.

Пренасяме се в лунапарка... като взе да ги реди Емко женски имена едно през друго- Ханде, Гюндже, пропусна и Едже, Хатидже... Mr. Green рима да има.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 151
  • Варненска клюкарка

Добро утро и честит празник- при нас е двоен, освен Голяма Богородица е и празник на града!

ПП Марги, може да ги е правил с телефона си и да си ги е качил на компа Wink

# 152
 wavey

Епизода с виенското   Heart Eyes  Емко беше са ядосал  и беше готов да сложи край  но Фера кат го прегърна и му каза  чок севиорум    и   са сдобриа  Joy   Удобен момент да му признай  истината и както повечето пъти съм писала Емир щеше да го заболи  да беснее но нямаше да иска да и отмъщава  Naughty Отмъщението беше от болка от гняв и за това, че беше научил от  чужд човек за лъжата .

Heart Eyes Flutter

Чаатай   тук на гифчето е вазмъжал    и въобще не изглежда като  хлапак

А зашо трябва да си променя визията  в проектите  ?    Не е задължително да го прави . Негови колеги играят без променен вид  но зави си от ролята .    

Новото му дизи са гледали да се доближат до вида на Дикаприо   и се е получило .     Ча за ролята трябва да е заякнал    ша тича ша стреля ченге внедрено    и за тва тренираше  Peace

Той самия  иска да се развива в ролите си да играй различни образи  харесва му да се променя  Peace

За това визията му и превъплъщенията са различни  и това ми харесва в него  Peace   Актьора трябва показва таланта си  и на какво е способен и Чаатай го прави  Peace      

Не ми допада  с обръсната глава  но ша му порасне косичка . Брадата намалена му е добре  Peace

Белл Hug Честит празник на града ви . Във Варна  катедралата  ви е хубава била съм там .

Днес е Голяма Богородица Да сме здрави и да има мир по света ! Praynig

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 16:47 от femmi2

# 153

красота  Flutter Kissing Heart

Wink

тука ми харесва  Flutter

шейх Joy Joy Joy Joy

смея се ама   е ужасно тва  ooooh! Мога да го гледам  в сякви роли ама чалмосан   с тия одежди арабски    Йок!  no   

Crazy

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 17:19 от femmi2

# 154
Joy Joy Joy Ма той тук не страда, а е щастлив. hahaha Peace

Белл  Hug, въпроса от последното ти изречение и аз все си го задавам. Thinking Не знам защо комшиите, като правят римейк, търсят визуално непременно да наподобят оригинала.  Rolling Eyes
Ааааа, с едното оЧо страда, Mr. Green а с другото е щастлив. Laughing Joy
А здравейте, Simple Smile честит ни празник, да сме живи и здрави ние, с-вата ни, близките ни, и всички знайни, и незнайни нам.

# 155
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честит празник на всички Марии, майки, жени, на семействата ни, на варненки, несебърки и където другаде денят е и градски празник!  Grinning Hug

# 156
  • Варненска клюкарка
Цитат
Малиии smile3544
Тука ако му намажат с фотошопа малко брадица е същи Сарп или ако обръснат Сарпа от вчеращните снимки, които пуснаха е същи Емир Mr. Green

Сега както е трупнал някое килце, дано по стар обичай по време на снимки да не качи още, че ще стане мазало....

Наде, Проф Hug

# 157
Привет  Hug Hug Hug Hug
Честит Имен Ден на всички именници и да си носите имената с здраве. Hug Hug Hug

# 158
Цитат
Малиии smile3544
Тука ако му намажат с фотошопа малко брадица е същи Сарп или ако обръснат Сарпа от вчеращните снимки, които пуснаха е същи Емир Mr. Green

Сега както е трупнал някое килце, дано по стар обичай по време на снимки да не качи още, че ще стане мазало....

Наде, Проф Hug

Белл   чисто нов Сарп от сета  

ама  нешо  не ми харесва  Rolling Eyes никак не мяза на Емир от цитата   дори  и главата да му е обръсната    

нова на Керо   какво тяло  Crazy

# 159
Екстра си е Laughing Peace. Снимката малко крива станала, затова не ти се вижда съвсем емирски. Laughing На фона на вида му от последните 2 години сега си е таман. Склонна съм даже да преглътна брадичката и мустаците. Wink Laughing
А на Керо мускулите ми идват малко в повече.

# 160
Мяза Феми, мязаааа, жив Емко от първите серии на третия сезон.
На мен ми е ОК макар, че бих искала да е с мааааалко по-длъжка косица.
И както написа Профи, в сравнение с близките две години сега си е направо китка.
Не ме впечатляват напомпените мускули на Керо, ама хич.

# 161
  • Варненска клюкарка
Екстра си е Керем- няма напомпани мускули- даже е много слаб и затова движението на всяко мускулче се откроява ясно. Наскоро журналята ги бяха засекли някъде със Сера и тя манИкенката изглеждаше по-едра от него дето е мъж активно занимаващ се със спорт.
Пък Ча с новата си стара визия, наистина изглежда далеч по-добре от от последните две Mr. Green Като добавим и това че ще е под режисурата на Улуч Байрактар (ех  Crazy помните ли че повече от 2 години се надявах това да се случи) а той няма лигав персонаж...дано, дано нещата да се получат!

И едно сравнение с Кивовия Секиз от Езел- уникално превъплъщение, страшна трансформация, гледах го и едва  повярвах че е същия човек играл ролята на кифльото Бехлюл! На колажа до този Къванчов образ Ча изглежда като сърдито котенце....

ПП Днес се върти новината че Хазал ще влиза в Кьосем.... Не знам какво да кажа, освен да припомня че мениджърката и каза  още като тръгнаха слухове за нейно ново партньорство с Ча че ще пропусне този сезон.....

Ох как се бълват в момента кадри от ПЕ- щото новата Чачова визия хич не прилича на старата tooth

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 22:22 от Беллора

# 162
Скрит текст:
Екстра си е Керем- няма напомпани мускули- даже е много слаб и затова движението на всяко мускулче се откроява ясно. Наскоро журналята ги бяха засекли някъде със Сера и тя манИкенката изглеждаше по-едра от него дето е мъж активно занимаващ се със спорт.
Пък Ча с новата си стара визия, наистина изглежда далеч по-добре от от последните две Mr. Green Като добавим и това че ще е под режисурата на Улуч Байрактар (ех  Crazy помните ли че повече от 2 години се надявах това да се случи) а той няма лигав персонаж...дано, дано нещата да се получат!

И едно сравнение с Кивовия Секиз от Езел- уникално превъплъщение, страшна трансформация, гледах го и едва  повярвах че е същия човек играл ролята на кифльото Бехлюл! На колажа до този Къванчов образ Ча изглежда като сърдито котенце....

ПП Днес се върти новината че Хазал ще влиза в Кьосем.... Не знам какво да кажа, освен да припомня че мениджърката и каза  още като тръгнаха слухове за нейно ново партньорство с Ча че ще пропусне този сезон.....

Ох как се бълват в момента кадри от ПЕ- щото новата Чачова визия хич не прилича на старата tooth
Скрит текст:
Хич. Mr. Green
Не ми харесва Керем та ако, ще и да е мистър мускул. Stop

# 163
Белл  Hug, Наде  Hug

Белл, като казваш, че Улуч Байрактар няма лигав персонаж, храня надежда Чачко да направи силна и запомняща се роля, а не като изсмукания от пръсти, пардон от перо  Mr. Green, Яман, който просто няма с какво да бъде запомнен. ooooh!

# 164

Общи условия

Активация на акаунт