Аз самата много пъти съм казвала тук, че не го и искам, защото обстоятелствата около тях и те самите вече са много различни, убедена съм че вълненията които предизвикаха у нас с общия си проект, няма да се повторят и наполовина. Такъв е животът- всяко нещо с времето си. И на мен партньорствата му с други досега не са ми харесвали, гледала съм, но без емоции, не ми харесва и самият той, ама това е много дълга тема Сега ще снима нов сериал, не знам заглавието дали е последно, че всяко нещо което излиза за него е предпоследно- та засега ще се казва Отвътре, писаха че ще е римейк на Къртицата с Лео Дикаприо. После излезе инфо че няма да е римейк... кой знае.....
Хазал в момента действа по своя план "Б" който няма нищо общо с актьорството. Много и се дразнех за избора, но имайки предвид случващото се напоследък в родината и, смятам че е на прав път. Смятам също и че много от колегите и трябва да помислят за свой вариант "Б" Бъдещите сериали мисля че ще бъдат различни от досегашните, освен това някои от проектите вече окапаха още само докато бяха на хартия.... Нещата не отиват на добре......
Чаатай с Пелин Ермиш
В Парампарчата влиза Мине Тугай, много е красива тук

В Меджазира нямаше как всичко това да покаже щото го напрайха на маймуна и сериала стана бозав .
Точно го беше писала , че за тях ще е предизвикателство да играят отново
историята беше добра но нямаше рейтинг 
Аз оба4е не разбрах 4атаи как не го харесваш - като визия , като характер или играта му след АФК?
а отновно евентулано бъдещ проект с хазал както казах се надявам ,но съм сигурна 4ед няма да играят студенти ( както някои се надяват 4е са), те ве4е са гоелми , и макар Хазал да може още да мине за студентика , по мое мнение 4атаи ве4е не може

) Казва че след завръщането и от Рио 2016 ще продължи уроците си по тенис с нея