Отговори
# 60
  • в подножието на планината

Верче, Hug Heart Eyes

Тази новата ако е за Синош, поне вече да е за последно. Стига се е лашкал  ooooh!
Макар че още не съм сигурна дали няма пак да залюби Дефо  Laughing Mr. Green
Оф, дано да е за Синош или за Исо, че няма да понеса, ако вземе да се усуква около Йомко... ooooh!

# 61
Верче  Hug  на мен даже ми е най-любим от години, даже си замислям дали да не се запасявам, че да не го спрат и аз да остана без парфюмчето  ooooh!  Joy Joy

А за новата актриса гледала съм я, слаба е като актриса, и като визия не ми харесва  Rolling Eyes Но ако наистина я готвят за Синан тази е висока, все едни едри му ги избират  hahaha

# 62
Тази новата ако е за Синош, поне вече да е за последно. Стига се е лашкал  ooooh!

И на мен хич не ми харесва  Mr. Green Значи нищо чудно да я натресат на фръцльо  smile3515

# 63
  • Perla

Скрит текст:
Верче, Hug Heart Eyes

Оф, дано да е за Синош или за Исо, че няма да понеса, ако вземе да се усуква около Йомко... ooooh!

Феновете я редят до Исо и до него изглежда добре. Все пак и той трябва да има любима в тоя сериал, няма да е все прецакан, пък и още една сюжетна линия да вкарат. Това с фустите около фръцльо вече колко пъти ще го гледаме, нямам идея, ама това е Мерич- тя си се върти в кръгове и каквото си е правила преди 20-на серии, пак това прави, дори не на нов глас, ами със старите гаджета- справка- ИЗ.
А за Ясемин- дано тая вечер разберем вече каква е истината.

# 64
  • София
Привет! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Joy Joy Joy

Феновете не спират да правят колажи с малки дефмерчета. Ако Мерич не ни награди с едно поне, че ѝ гледаме всичките ...хрумки, направо ще искам от ДИ голямата картечница на бати Арни! Mr. Green

Скрит текст:
Илде, следобед сигурно ще е готов преводът на руски, та ще изгледам всичко.

Те нека си правят, ако съдим по погледа на Йо във финалната сцена, то Дефмерче ще гледаме скоро, но през крив макарон. Фръцльо няма да се приближи до жена си от инат поне до средата на сезон 2. Laughing

# 65

Скрит текст:
Верче, Hug Heart Eyes

Тази новата ако е за Синош, поне вече да е за последно. Стига се е лашкал  ooooh!
Макар че още не съм сигурна дали няма пак да залюби Дефо  Laughing Mr. Green

Феновете я редят до Исо и до него изглежда добре. Все пак и той трябва да има любима в тоя сериал, няма да е все прецакан, пък и още една сюжетна линия да вкарат. Това с фустите около фръцльо вече колко пъти ще го гледаме, нямам идея, ама това е Мерич- тя си се върти в кръгове и каквото си е правила преди 20-на серии, пак това прави, дори не на нов глас, ами със старите гаджета- справка- ИЗ.
А за Ясемин- дано тая вечер разберем вече каква е истината.
Доре, четох че Синем и мъжът и ще са само публика и едва ли да стане въпрос за евентуалното и напускане  Peace

# 66
Ако е истина напускането на Синем, то мн глупав ход според мен, не вярвам да и провърви с новия проект, толкова колкото щеше да и донесе Ашка, но там като че ли намеса има от страна на съпруга й  Thinking  Peace няма да се учудя, ако в новия сериал или филм я видим като забулена хрисима домакиня, а не като в Ашка модерна, независима дама  Mr. Green

Тази новата ако е за Синош, поне вече да е за последно. Стига се е лашкал  ooooh!
Макар че още не съм сигурна дали няма пак да залюби Дефо  Laughing Mr. Green

И на мен хич не ми харесва  Mr. Green Значи нищо чудно да я натресат на фръцльо  smile3515
Алах кoрусун пу,пу,пу  Joy Joy Joy Joy

# 67
Мише, то Дефмерчето вече може да е на път  Mr. Green просто ние не разбрахме  hahaha

Поне на Лале и Онур е на път, няма да го чакаме  Mr. Green

# 68
  • София
Мише, то Дефмерчето вече може да е на път  Mr. Green просто ние не разбрахме  hahaha

Поне на Лале и Онур е на път, няма да го чакаме  Mr. Green

Е, кога имаха време, Тери? Последните епизоди само тичаха да решават проблемите на бабата, лелята и цЕлата махала. Laughing Преди скарването трябваше да имаме поне една романтична нощ (като тази с над 8 млн. гледания  Mr. Green), а сега женени, скарани и на сухо. Laughing

# 69

Те там по бързата процедура, аламинут просто - първо щъркела, другото после  Joy  Joy  Joy

# 70

Е, кога имаха време, Тери? Последните епизоди само тичаха да решават проблемите на бабата, лелята и цЕлата махала. Laughing Преди скарването трябваше да имаме поне една романтична нощ (като тази с над 8 млн. гледания  Mr. Green), а сега женени, скарани и на сухо. Laughing
Е нали в 49 епизод бяха 2 дена заедно  Laughing

# 71
Това ще е мн клиширано, ако се случи, а знаете самата Мерка каза, че бяга от клишетата ( от опит знаем мн добре колко бяга де  Outta Joint Mr. Green)
Бебе чааак в трети сезон  ylinfant Mr. Green сега ще има  сръдни, обиди, после надявам се и мн любов

# 72
  • София

Е нали в 49 епизод бяха 2 дена заедно  Laughing

Викаш тогава ще е хванала Елка. А, дано! Heart Eyes

# 73
  • Perla
Скрит текст:
Привет! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Joy Joy Joy

Феновете не спират да правят колажи с малки дефмерчета. Ако Мерич не ни награди с едно поне, че ѝ гледаме всичките ...хрумки, направо ще искам от ДИ голямата картечница на бати Арни! Mr. Green

Скрит текст:
Илде, следобед сигурно ще е готов преводът на руски, та ще изгледам всичко.

Те нека си правят, ако съдим по погледа на Йо във финалната сцена, то Дефмерче ще гледаме скоро, но през крив макарон.
Фръцльо няма да се приближи до жена си от инат поне до средата на сезон 2. Laughing

И колко време ще издържат феновете, ако Мерич държи дефмерите разделени до средата на сезона? На фона на това, което се задава като конкуренция, може да стигнем до 13 епизода. Мисля, че по- голямата част гледат сериала заради магията на Баръш и Елчин, респ. Йомер и Дефне, не заради "оригиналните" хрумвания на Мерич- както писа Виви- видяхме колко са оригинални  Mr. Green Но това си е мое мнение, разбира се. Ей затова ми харесва да гледам 309- хич не се ядосвам, разтоварвам се на макс.

# 74
Привет, девойки!  Hug

309 от снощи с превод на руски: https://new.vk.com/no309_kz?z=video-60100797_456239179%2Fd169516511eff80f38

И някой чух да казва, че сме нямали да дочакаме Елбари! А, какви са тези приказки! Naughty  Хич не се отчайвам и си чакам търпеливо часа на истината. Grinning

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 19:31 от Дданни

Общи условия

Активация на акаунт