Отговори
# 45

Ооо, Доре, пропуснала си борбата на Курти и тъщата...голема битка беше...попиках се от смях, па и той се преструва, да видим докога ще удържи... Laughing

Ох, добре, че неговата Нюню не е много умна, че той колко пъти се изпусна пред нея, та успя да замаже положението  Joy Joy

# 46

Има ли ЕлБар вечИ?... Mr. Green откога чакам, значи... Laughing

О, Илде  Hug, загуби се значИ, няма с кого да си мрънкам  Joy  Joy  Joy

Доре  Hug, Виви  Hug, Верко  Hug

# 47
Оф, оф, тоя дъртьо  ooooh!
Систър  Hug Heart Eyes Абе не знам като какво гледа ама дето вика Дидолина, все у врата и наврян, може му допада тоя сладникав аромат  hahaha hahaha hahaha Тия альоооооо Диор, спите, спите, тука такава реклама изтървате на Отровата си  Naughty  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joyама поне засега си личи че са щастливи, а не като двете мутлу чифтета къде не спряха да говорят че са такива  Mr. Green

Илденце  Heart Eyes Hug

Ди  Hug, те така си е - на някои хора щастието им изписано на лицето, други декларират щастие, че иначе от де ще разберем  Mr. Green

# 48
Новата може да е за Синош  Laughing

Много се радвам, че бебето е момче  Party Party

# 49
  • Perla
В момента по Стар повтарят 9 серия!  Heart Eyes Как я уцелих  newsm44 newsm44 newsm44

# 50
Оф, оф, тоя дъртьо  ooooh!
Систър  Hug Heart Eyes Абе не знам като какво гледа ама дето вика Дидолина, все у врата и наврян, може му допада тоя сладникав аромат  hahaha hahaha hahaha Тия альоооооо Диор, спите, спите, тука такава реклама изтървате на Отровата си  Naughty  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joyама поне засега си личи че са щастливи, а не като двете мутлу чифтета къде не спряха да говорят че са такива  Mr. Green

Илденце  Heart Eyes Hug

Ди  Hug, те така си е - на някои хора щастието им изписано на лицето, други декларират щастие, че иначе от де ще разберем  Mr. Green
Диди  Heart Eyes Hug очаквам ги скоро да заявят пред медиите за това колко са мутлу Mr. Green а между другото предаването в което ще участват Онур,Синем и мъжът и ще е по любимото ТВ 8 Whistling

# 51
  • Perla

От Габи  Hug

# 52
# 53
  • в подножието на планината

Има ли ЕлБар вечИ?... Mr. Green откога чакам, значи... Laughing

О, Илде  Hug, загуби се значИ, няма с кого да си мрънкам  Joy  Joy  Joy

Доре  Hug, Виви  Hug, Верко  Hug
Диде, Hug Heart Eyes за мрънкане винаги готова... Mr. Green

# 54
  • Perla

И на двамата им се късат сърцата, ама никой не дава заден! Инатливи магарета! Оф, много ги обичам!  Heart Eyes

# 55
  • На юг от тук
Следобеден привет на всички.
Благодаря на Ирка за новата тема bouquet bouquet

Kiralık Aşk'ın yıldızları Pokemon GO avında

Kısa sürede dünya çapında büyük bir ilgi haline gelen Pokemon GO, Kiralık Aşk dizisinde Ömer ve Defne karekterlerine uyarlanınca gülmekten kırdı geçirdi.

http://www.gecce.com/fotogaleri-kiralik-askin-yildizlari-pokemon … omer-ve-defne?p=1

# 56
Много готино Елбарско селфи  Heart Eyes Габи  Hug Hug Hug Hug
От началните епизоди най ми е любим 10  Heart Eyes
Ирка благодаря за новата тема  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 57
# 58

Ооо, Доре, пропуснала си борбата на Курти и тъщата...голема битка беше...попиках се от смях, па и той се преструва, да видим докога ще удържи... Laughing
Нема такъв смях бе Joy Joy Joy  как го захапа за задника  hahaha крадец,крадец вика хаха и накрая - Куртулуш ти ли си  hahaha и оня идиот - не майко,крадец е  Joy  Joy  hahaha сълзи ми текнаха  hahaha  Joy

Виви и аз го имам женския вариант,даже ми е един от любимите аромати  Heart Eyes

Гушки на всички,че сте много и да не забравим някоя  Hug  Hug  Hug  Hug

Доре тя си е партнирала с Бурак,после играеше в Мафията и явно се е разделила със сериала щом няма да е в сезон 2  Peace  ма пак да кажем хах не я харесвам хич

# 59
Тази новата ако е за Синош, поне вече да е за последно. Стига се е лашкал  ooooh!
Макар че още не съм сигурна дали няма пак да залюби Дефо  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт