Отговори
# 690

Братята са вече на маса Grinning
Вай бе, като какъв се е дегизирал Боре! Ама пък сладурчета братята! Двамата разкрасяват нашия, че в този момент е леко страшен.
Ашкъмче на каката, лика прилика са  Joy Joy Joy
Нейната стрела яко го е ,,пронизала,, Joy Joy Joy

# 691

Това си помислих и аз .Мерт е най-добре от тримата
Сега Сис ще дойде да се надуе  Laughing Joy

# 692

Това си помислих и аз .Мерт е най-добре от тримата
Сега Сис ще дойде да се надуе  Laughing Joy
заслужава си Heart Eyes

В Т-р много доволни от новината Мурат Й и Сереная в проект.
Направо ми се отщява.
С Мерием едва изгледах Кралицата, много зле беше , сега пък с нея.

# 693
Абе, може наистина пък да е заради сериала този вид, не  ми се вярва мн, но .......... Thinking

Ели, е със Серенаята  вече няма да го гледам  Sick не мога да го преглътна  ooooh!

# 694
И аз ще пропусна Сера и Мурат  ooooh!

# 695
Скрит текст:

Братята са вече на маса Grinning
Вай бе, като какъв се е дегизирал Боре! Ама пък сладурчета братята! Двамата разкрасяват нашия, че в този момент е леко страшен.
Ашкъмче на каката, лика прилика са  Joy Joy Joy
Нейната стрела яко го е ,,пронизала,, Joy Joy Joy
Даже уроци може да й дава.  Mr. Green

Но ако е вид за сериала, Йомер направо трябва да е бил две години в Тибет от мъка. Нали един негов приятел се беше върнал оттам, срещна го на един от приемите, на който беше и Гало. Та може да се е вдъхновил от него да търси лек за мъката в Тибет. Ако видът е за сериала, ще бъде шокиращо начало на сезона, но и аз мисля, че просто разпуска здравата. Мързи го да се грижи за брадата. Страда без "ония моменти", които много обича. Страда без ашк човека. (Да си пофантазирам малко, докато обстоятелствата позволяват.) Laughing

# 696
Абе, може наистина пък да е заради сериала този вид, не  ми се вярва мн, но .......... Thinking

Ели, е със Серенаята  вече няма да го гледам  Sick не мога да го преглътна  ooooh!

И аз съм на същото мнение.Има достатъчно други дизита за следене.
Жалко за чара от играта на Мурат. Много го харесвам.

А за брадата на Баръш мисля, че просто разпуска от грим и грижи за пред камера.
И други го правят по време на ваканция,релакс след гримьорите

# 697
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу как го е заразила Кюспела с красотата си , вай,  вай  ooooh!

# 698

Mr. Green Тая до кога ще го пери тоя пръстен  ooooh!

Ауууу как го е заразила Кюспела с красотата си , вай,  вай  ooooh!

С какъвто се събереш ........ ooooh!

# 699
Ама Баръш не е същият с тая брада  ooooh! ooooh!
Нека да започват снимките и Борето да се приведе във приличен вид.

# 700

Ама тя какво изобщо показва с тоя пръстен, той годежен ли, брачен ли е, не мога я разбера  Tired ooooh!

# 701
[/spoiler]
Ама тя какво изобщо показва с тоя пръстен, той годежен ли, брачен ли е, не мога я разбера  Tired ooooh!

Казва ли ти някой  Rolling Eyes Прави впечатление, че в последно време не пропуска да си разпери ръката, та да го покаже  Mr. Green Аз засега го приемам като намек към Боре  Mr. Green Щото другия вариант хич няма ми хареса  ooooh!

# 702

Както ехидно  се е ухилила, кой знае какво ни е сготвила  Joy  Joy  Joy

# 703
[/spoiler]

Казва ли ти някой  Rolling Eyes Прави впечатление, че в последно време не пропуска да си разпери ръката, та да го покаже  Mr. Green Аз засега го приемам като намек към Боре  Mr. Green Щото другия вариант хич няма ми хареса  ooooh!
Намеква тя, ма няма кой да и схване намека, завалийката  Joy
Нали каза, че до 5 години нямало да се омъжва  Mr. Green

# 704
Че какво друго да каже  Wink Като гледам, Боре краката си е счупил от бързане да и надене пръстена  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт