Отговори
# 705
  • near Sofia, Bulgaria
Ей, ма много сте недосетливи значи!  Naughty Кака нали е работна това лято и Борко, щото му е много тъжно и пусто без нея, как се е изпуснал, завалията!  Sad Чак браточките са се притекли да му повдигат духа!  Crossing Arms Мъкааа, мъкааа! Само чай да има...  Mr. Green Whistling

# 706

Както ехидно  се е ухилила, кой знае какво ни е сготвила  Joy  Joy  Joy
Още от Кафка!

# 707
Че какво друго да каже  Wink Като гледам, Боре краката си е счупил от бързане да и надене пръстена  Joy  Joy  Joy
Така е, така е  Laughing гледа да се застрахова жената, че миналта година беше много литнала, говореше, че вече иска семейно гнездо да свива, ма кат е видяла, че ентусиазма на Боре клони към нула, взе друго да говори  Mr. Green

# 708
  • Perla
Този пръстен го има на една снимка отпреди 11 седмици, където е с кучето и котката. Дори днес в театър имаше отрязък от снимката.

# 709
Ей, ма много сте недосетливи значи!  Naughty Кака нали е работна това лято и Борко, щото му е много тъжно и пусто без нея, как се е изпуснал, завалията!  Sad Чак браточките са се притекли да му повдигат духа!  Crossing Arms Мъкааа, мъкааа! Само чай да има...  Mr. Green Whistling
Joy Joy Joy

# 710

Новости от Uçankuş:Барышу Ардучу ищут новую жену?

Продолжается подготовка "Любви напрокат" к новому сезону.
В финале сезона Дефне наконец рассказала,что является любовью напрокат.После шокирующего финала сезона,за кулисами ходят слухи,что во втором сезоне герой Барыша Ардуча-Омер,уедет в Италию и женится на другой. Продюсерская компания в данный момент ищет актрису, которая исполнит роль жены Омера.
Как известно,после ухода Синем Озтюрк,к касту присоединилась актриса Мюжде Узман.Мюжде Узман в новом сезоне сыграет возлюбленную героя Салиха Бадемджи-Синана.На днях стало известно,что продюсеры также встретились с актером Сечкином Оздемиром.

p.s Не паникуем раньше времени.Это всего лишь слухи. Статья больше похожа на утку.

Stop  Mr. Green

# 711

Новости от Uçankuş:Барышу Ардучу ищут новую жену?

Продолжается подготовка "Любви напрокат" к новому сезону.
В финале сезона Дефне наконец рассказала,что является любовью напрокат.После шокирующего финала сезона,за кулисами ходят слухи,что во втором сезоне герой Барыша Ардуча-Омер,уедет в Италию и женится на другой. Продюсерская компания в данный момент ищет актрису, которая исполнит роль жены Омера.
Как известно,после ухода Синем Озтюрк,к касту присоединилась актриса Мюжде Узман.Мюжде Узман в новом сезоне сыграет возлюбленную героя Салиха Бадемджи-Синана.На днях стало известно,что продюсеры также встретились с актером Сечкином Оздемиром.

p.s Не паникуем раньше времени.Это всего лишь слухи. Статья больше похожа на утку.

Stop  Mr. Green
Диди,точно щях да го поствам

Joy Joy Joy Joy Joy Joy айде сега ,ще търсят нова жена за Йо

# 712
Тогава хич да не го почват втория сезон  Mr. Green Няма оцелее цели 13 серии  Thinking Това лято колкото сценария се написаха за сериала ни, рейтинга поне на първите серии трябва да е до небесата, че всеки ще иска да види колко е познал  Joy  Joy  Joy

# 713
  • По света и в нас.
Чак да се ожени в Италия ooooh!,то няма смисъл да се връща после при Дафне. Whistling

# 714

Това си помислих и аз .Мерт е най-добре от тримата
Сега Сис ще дойде да се надуе  Laughing Joy
Бях на работа и не съм видяла  Mr. Green

Ма са вече може си навирим носа   hahaha 
Е ама си най- хубав Мертьо сега,нема кво да си говориме  Naughty

# 715

Трайте да не извадим доказателственият снимков материал на Мерти с бели къси чорапки и джапанки  rotfImbo

# 716

Трайте да не извадим доказателственият снимков материал на Мерти с бели къси чорапки и джапанки  rotfImbo
ох,от миналата вечер  Joy Joy Joy Joy Joy мноУ фешън изглеждаше  момчетУ  Mr. Green...ама той я е изтрил вече

# 717

на кака селянчето  hahaha hahaha hahaha ма аз не го крием  Joy Joy Joy просто си я е махнал снимката  hahaha иначе беше много готин такъв хаха лАскав и с чорапките  Joy Joy Joy Joy

# 718
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

# 719
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=937032.new#new
Новата тема  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт