Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 182
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • Чукарландия
Моля, ако някой познава Lilac Love Amouage, да каже две-три думи! Praynig
Аз не го познавам и мен ме интересува.
Бела, да не вземеш само насляпо да го изгърмиш. Амуаж никога не вземай насляпо. Hug

Моето ревю за Лагуната на Монтал заповядайте! Hug
http://densi.info/aoud-lagoon-montale/

Няма да а е съвсем насляпо, поне някакъв ориентир да имам и ще гърмя! Mr. Green
Знаеш, при мен в Чукарландия, как е трудно с пробите... Sad

Ще чета с удоволствие за Лагуната! Hug

# 511
  • София
Момичета, интересувам се дали има разлика в цените на Хермес по летищата? Конкретно ме вълнува Rose Amazone на Катарското летище  Simple Smile Ако някой има информация, ще съм благодарна да сподели.
Там всичко е с надценка. Бях юни месец на това летище. Доха.  Peace
И МАС и всичко останало е поне с 30% по-скъпо от БГ.
Но погледни непременно арабските парфюми в това магазинче:
Скрит текст:

# 512
Някой има ли впечатления от Baby Doll YSL?

Взех си малка опаковка и сока е прозрачен, а не розов, както е във фрагрантика. Аромата не е лош, но ми се струва много посредствен, като парфюм на Avon. И е супер, супер нетраен.

# 513
  • Велико Търново
Аз съм влюбена...в Super Cedar на Byredo Heart Eyes Един приятел беше донесъл за подарък на майка си от Дания и имах удоволствието да го тествам - вече 6 часа ме обгръща прекрасния аромат - топъл, уютен, като за мен правен Heart Eyes
Не смея да погледна цената Confused

# 514
  • Франция
Новият Chanel No 5 L'Eau е огромен провал за мен. Нямам думи да опиша разочарованието си.
Бих искала да обърна внимание, и особено на две дами тук - Elitsa_z и Pixie върху Galop. Убедена съм, че почитателките на Ермес няма да останат недоволни от този нов аромат на марката. Не знам дали Pixie все още чете тук, но мисля, че ще й хареса розата, както и тихото, елегантно звучене на парфюма Simple Smile

# 515
Не бях обърнала внимание, че в енцо предлагат Frederic Malle. Може ли мнение за Lipstick Rose? Аз съм заклет фен на Portrait of a Lady и En Passant, и върл непочитател на  Carnal Flower, та се чудя на червилото. Моля за отзив.

# 516
Аз също чакам Galop, казаха ми в края на август, началото на септември ще излезе. Йоан Владимир, разкажи какво те разочарова в Chanel No 5 L'Eau , ако си в настроение за такъв тип разказ, а също и за Galop (останах с впечатление, че си го пробвала). Аз се готвя направо за покупка на Galop:)))
Джия, аз съм от почитателките на Baby Doll, би трябвало течността да е бледорозова. Няма да ти хваля ароматът след като така и така си го преценила като посредствен. Аз не оставам без него, винаги си го подновявам. Можеш да го размениш, ако не те радва. Peace

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 21:15 от Zozina

# 517
  • Пловдив
Благодаря за информацията за цените на Rose Amazone. Майка ми ще пътува до Доха и мисля на нея да го поръчам за подарък, но ако е с надценка по-добре да го взема отдругаде.

Kopche, благодаря за съвета за магазинчето с арабските парфюми, непременно ще й кажа да му обърне внимание, току виж й хареса нещо и аз да намажа  Simple Smile Ако си взимала нещо конкретно, може да споделиш (или на лични, да не спамим темата).

# 518
  • Бургас
Интересен ми стана Galop и на мен. Flutter Бейби долл не ми допада,но не бих казала,че е на нивото на Ейвън...Почитателките на много роза ще го харесат много.

# 519
Новият Chanel No 5 L'Eau е огромен провал за мен. Нямам думи да опиша разочарованието си.
Бих искала да обърна внимание, и особено на две дами тук - Elitsa_z и Pixie върху Galop. Убедена съм, че почитателките на Ермес няма да останат недоволни от този нов аромат на марката. Не знам дали Pixie все още чете тук, но мисля, че ще й хареса розата, както и тихото, елегантно звучене на парфюма Simple Smile
Разкажи моля те, повече за Шанела. Аз го чакам с нетърпение. Не искам да вярвам, че ще ме разочарова. Не очаквам много, за да не стане.
И Галоп чакам. Това лято съм много на вълна Ермес.

# 520
  • Франция
Тук излязоха и двата, пробвах ги, Galop се очертава голяма любов за мен.

Три думи за Chanel No 5 L'Eau - студен, анорексичен, блед.

Ще разкажа с удоволствие, когато стигна до моя си компютър, защото сега едва намирам кирилските букви.  Rolling Eyes

# 521
Тук излязоха и двата, пробвах ги, Galop се очертава голяма любов за мен.

Три думи за Chanel No 5 L'Eau - студен, анорексичен, блед.

Еми да като Лили Роуз! Точно така си го представям, правен за нея. Peace

# 522
  • София
Очаквам с нетърпение Галоп откакто обявиха, че предстои да го пуснат.. вероятно в края на септември ще имам възможност да го тествам, и подозирам, че може направо да си замина с него  Blush

# 523
  • Чукарландия
Очаквам с нетърпение Галоп откакто обявиха, че предстои да го пуснат.. вероятно в края на септември ще имам възможност да го тествам, и подозирам, че може направо да си замина с него  Blush

Ели, и аз го искам! Hug
Оглеждай се за цени  Sunglasses, че вече са го пуснали в Ибей за скромната сума £149.99 - 50 мл. Shocked

# 524
  • София
И аз чакам Шанела с любопитство.  Simple Smile  И Галоп ми е интересен, въпреки че с толкова доминираща роза едва ли ще е мой.

Общи условия

Активация на акаунт