Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 174
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
На мен Noir Exqus L'Artisan ми е голяма любов. Сега есента го вадя отново. Heart Eyes

Денс, ти си любимото ми заразно зло  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
много ми хареса, изобщо не съм убедена, че долавям отделни съставки, но целостта ми отвя главата  Crazy
също има и впечатляваща трайност - ръката ми мирише осезаемо  Shocked вече 20 часа
първата ми работа вчера щом се прибрах, беше да отстрелям един заедно със стария черен монтал /135 лв. 100 мл. продукт в енцо в момента/, на който се каня от доста време и за който също Денси е виновна  Laughing

уудмейзинг монтал /отново черен  Joy/ също ми допадна, но определно ще чакам да му падне цената

# 496
Ааааа, аз ви предупредих, че съм лоша жена и нося много неща и да не ме биете после. Много ви обичам! Heart Eyes
Жесток е парфюма нали? Много е хубав! Честити поръчки, постъпила си много хубаво, че си взела тези две красоти! Да ти носят любов!

Аз чакам вече силно желания Fan Your Flames Nishane и твърдо реших след паралелен тест на двете ръце, че ще си купя една бутилка от Neroli Portofino Tom Ford. Кара ме да се чувствам много добре.

# 497
  • Бургас
Вubanka, честито, страхотен избор!  Wink
Денс, честито и на теб! Ще чакам по-подбробни впечатления. Разгледах тези Nishane, когато писаха за тях по-напред в темите и ми се струва, че някои неща ще ми харесат много. А за Fan Your Flames Nishane съм почти сигурна, че ще се влюбя от първо помирисване. Ти откъде поръча мостричките и парфюма - от българския сайт, който беше посочило момичето по-назад или от другаде?  Hug

# 498
Да, всичко поръчвам от българския сайт. Hug bouquet
Във Fan Your Flames Nishane се влюбих буквално от първо пръс.

# 499
Ако ви кажа, че днес на летището в Париж тестерът на Нероли Портофино явно се беше счупил и като го надгнах, видях локвичка  от поне 50 мл  Crazy Сърцето ме заболя.

# 500
Ако ви кажа, че днес на летището в Париж тестерът на Нероли Портофино явно се беше счупил и като го надгнах, видях локвичка  от поне 50 мл  Crazy Сърцето ме заболя.
Ауууу тъпо.

# 501
  • Пловдив
Момичета, интересувам се дали има разлика в цените на Хермес по летищата? Конкретно ме вълнува Rose Amazone на Катарското летище  Simple Smile Ако някой има информация, ще съм благодарна да сподели.

# 502
Момичета, интересувам се дали има разлика в цените на Хермес по летищата? Конкретно ме вълнува Rose Amazone на Катарското летище  Simple Smile Ако някой има информация, ще съм благодарна да сподели.
В Рим („Фиумичино”) беше седемдесет и няколко.

Добавям, на „Фиумичино” е възможно да видиш един и същ артикул (включително, парфюм) на различна цена, защото магазините ги поддържат различни фирми (самите продавачи са ми го казвали ; скоро правиха ремонт там, но не забелязах да има промяна и за организацията на търговията).

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 23:18 от Tsugumi

# 503
  • София
Момичета, интересувам се дали има разлика в цените на Хермес по летищата? Конкретно ме вълнува Rose Amazone на Катарското летище  Simple Smile Ако някой има информация, ще съм благодарна да сподели.

В Брюксел тази серия са 105, градините и колоните - 75-80 по спомен. Иначе казано - цената от бутик минус ДДС  Peace Но явно има разлика в цените по различните летища и магазини, предвид това, което ти е писала Tsugumi  Peace

# 504

В Брюксел тази серия са 105, градините и колоните - 75-80 по спомен. Иначе казано - цената от бутик минус ДДС  Peace Но явно има разлика в цените по различните летища и магазини, предвид това, което ти е писала Tsugumi  Peace
Да, не съм сигурна точно за този парфюм, защото имам спомени и за цени около 99. Съжалявам, ако внесох объркване.

# 505
  • София
Минавам да споделя Simple Smile Получих си HM Hanae Mori, чУден, звънлив и "вкусен" парфюм ...който мъжът ми отмъкна най-безсрамно и светкавично  Laughing

Искам да добавя само, че откакто пръснах парфюмчето на китката ми в 9 ч сутринта ...още мирише и то доста прилично /а сега е 18 ч/, ей това е трайност!  Peace

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 18:07 от sympathy

# 506
Здравейте! Влизам с въпрос. Има ли голяма разлика между тези разновидности на Guerlain Shalimar Parfum Initial L
http://www.enzo.bg/guerlain/shalimar-parfum-initial-leau-toaletna-voda-za-zheni/
http://www.enzo.bg/guerlain/shalimar-parfum-initial-leau-si-sens … na-voda-za-zheni/
Кой е по-подходящ за топло време,по-искрящ,ако мога така да се изразя. Няма къде да ги тествам,само този намерих
http://www.enzo.bg/guerlain/shalimar-parfum-initial-parfjumna-voda-za-zheni/

# 507
  • Чукарландия
Моля, ако някой познава Lilac Love Amouage, да каже две-три думи! Praynig

# 508
Моля, ако някой познава Lilac Love Amouage, да каже две-три думи! Praynig
Аз не го познавам и мен ме интересува.
Бела, да не вземеш само насляпо да го изгърмиш. Амуаж никога не вземай насляпо. Hug

Моето ревю за Лагуната на Монтал заповядайте! Hug
http://densi.info/aoud-lagoon-montale/

# 509
  • Бургас
О,мерси Дени,влизам да чета Heart Eyes,колкото до Шалимарите за мен двата нямат разлика...

Общи условия

Активация на акаунт