Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 297
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Чукарландия
Кубчетата на Нарцисо... Ми не за сега.

Това ли са кубчетата на Нарцисо: цък и цък?
Ако са те, вчера си ги получих, много, много ми харесват, но ще са чудесни за есента! Heart Eyes
За разлика от Narciso Rodriguez For Her, който при мен вади една потна нотка, и не мога да го понасям. Peace

# 91
Бела, пудреното го тествах наскоро - при температури над 35 гр., чудесно се държа!
На Нарцисо харесвам всичките "кубчета", включително и това: http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Eau … ilette-30658.html
Само в този не успях да преживея туберозата: http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … Absolu-31509.html
Иначе Narciso-Rodriguez-For-Her и ЕДП са ми много любими  Heart Eyes

# 92
Дами, дали някоя от вас вече е пробвала Chanel No 5 L'Eau Chanel. Видях, че има коментари във Фрагрантика.

# 93
Бижу, според мен трябва да си установиш съставката, която ти се носи и от там вече към парфюма да тръгнеш. Аз сега като съм на вълна уд и там се оглеждам.

likka рано е за този Chanel, обявен е за есента. Между другото във фрагрантика пишат, че го има в малки количества за предварителна продажба на сайта на Шанел, ако ти се рискува.

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 14:11 от Zozina

# 94
  • Стара Загора
Честита юбилейна тема!
За почивки нося около 5-6 парфюма и все така става, че ползвам около 3 най-често и въпреки това не се отказвам да нося повече отколкото ще ползвам.
И аз наскоро пробвах тоалетните води на Ив Роше и най-харесах http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Fleur-d-Oranger-L … -Grain-37854.html, много приятен, мек цветно-цитрусов, отпускащ, напомня ми на http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Cruise-Collect … rtofino-3291.html
Мандарината http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Mandarine-Citron-C-dre-37852.html направо не мога да я усетя, след 10 мин. я няма на кожата ми, а 2 различни дни я пръсках.

# 95
  • София
Дали някоя от вас е пробвала http://www.fragrantica.com/perfume/Les-Parfums-de-Rosine/Rose-Praline-4730.html

Притрепервам при комбинацията рози, чай, шоколад, кардамон че и гераниум (което дори и да е мушкато, в парфюми ми харесва).
Отзивите във Fragrantica са също добри - не е твърде сладък, розата не е бабешка, чаят е осезаем, но все пак не ми се иска да се хвърлям на сляпо.

# 96
  • Чукарландия
Дали някоя от вас е пробвала http://www.fragrantica.com/perfume/Les-Parfums-de-Rosine/Rose-Praline-4730.html

Притрепервам при комбинацията рози, чай, шоколад, кардамон че и гераниум (което дори и да е мушкато, в парфюми ми харесва).
Отзивите във Fragrantica са също добри - не е твърде сладък, розата не е бабешка, чаят е осезаем, но все пак не ми се иска да се хвърлям на сляпо.

Аз съм го пробвала преди 4-5 години, много ми беше харесал, по принцип почти всички парфюми на Les Parfums de Rosine ми харесват, едни от най-хубавите за мен бяха Diabolo Rose и Rose Praline. Peace
А също и Un Zeste de Rose и Glam Rose. Hug
За любителките на роза в парфюм - едни от най-добрите рози. Peace

# 97
  • София
Онзи ден пък подтикната от писанията тук тествах Gris Montaigne Christian Dior. Опитах се да се самоубедя, че не ми харесва чак толкова, но от чантата ми, където е стоял блотера излизаше такова ухание всеки път щом я отворя, че на третия ден не издържах! И набързо открих, че от английския сайт на Диор могат да се поръчат ексклузивите на английски адрес. Познайте дали не се възползвах веднага от откритието  Laughing

Честито и за двата аромата!Като прочетох поста ти реших да пробвам как се държи в топлото Gris Montaigne и за пореден път се убеждавам, че е невероятен аромат за всякакво време.Винаги ще свързвам този парфюм с Париж и смятам,че е най-красив в топла пролет и при лек ветрец - такъв невероятен ароматен облак се завихря около мен, че направо не ходя, а летя  Heart Eyes. Може ли да ми напишеш на лични английският сайт на Диор, че нещо ме препраща към немския /по незнайни за мен причини/, а съм решила да се сдобия  с нещо зимно? bouquet

# 98
  • София
Veka, ето заповядай, цък  bouquet
Единствения недостатък на поръчка от там, е че ще трябва да се чака 10, че и повече дни за доставката с Габко, което за нетърпеливци като мен си е голям минус Laughing А чантата ми още леко ухае и ми напомня колко още има да чакам Crazy Дано поне Vert d'Encens да пристигне по-бързо да ме утеши.

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 15:56 от I walk alone

# 99
  • София
Аз съм го пробвала преди 4-5 години, много ми беше харесал, по принцип почти всички парфюми на Les Parfums de Rosine ми харесват, едни от най-хубавите за мен бяха Diabolo Rose и Rose Praline. Peace

Благодаря, Бел  bouquet

Мисля да си поръчам мостричките от сайта им направо Simple Smile

# 100
  • София
Veka, ето заповядай, цък  bouquet
Единствения недостатък на поръчка от там, е че ще трябва да се чака 10, че и повече дни за доставката с Габко, което за нетърпеливци като мен си е голям минус Laughing А чантата ми още леко ухае и ми напомня колко още има да чакам Crazy Дано поне Vert d'Encens да пристигне по-бързо да ме утеши.

Благодаря! bouquet Ако много ти се прииска да удовлетвориш парфюмен глад за Gris Montaigne - пиши ми на лични, дори блотерче пазя с името на аромата  Peace  bouquet.

# 101
  • Чукарландия

Благодаря, Бел  bouquet

Мисля да си поръчам мостричките от сайта им направо Simple Smile

Най-добре! Peace

# 102
Бижу, според мен трябва да си установиш съставката, която ти се носи и от там вече към парфюма да тръгнеш.
Там е работата, че не знам коя е. Цялостната композиция, ако не ми хареса, може и да е пълна с любими съставки, пак не става. Ето пример с Крушовия Анаис на Кашарел. Обичам круши много! Дивите на Монтал са ми красиви, но тези - синтетични и не ми харесват. Те са по-скоро от индустриално приготвено сладко от круши със захар и пектин, от това в кофите, дето по морето плякат по палачинките. Close А Монталските са пресни, узрели, но не презрели и от сочен сорт.
Сега ще го мисля тоя парфюм, дето усетих от непознатата жена и ще го издирвам. Толкова фин и елегантен полъх се носеше от нея... Миришеше на скъп парфюм, не просто на това или онова - не цветен, не шипров, не плодов, а ПАРФЮМ. Heart Eyes

# 103
Бижу, а при мен е точно обратна ситуацията с крушите.
Дивите на Монтал са компот от круши с малко захар.  Нищо "диво" не намирам в тях. Не искам да мириша на компот.
На Кашарел е по-фин аромат и по-богат. Не  е чудо невиждано, но е много приятен и неангажиращ, младежки.
Ето, пак разминаване във възприятията, което потвърждава правилото, че задължително трябва да се тества. Grinning

# 104
Подкрепям с две ръце мненията на дамите за Шалимарите - Initial и Souffle. Невероятни за през лятото, особено на влажен и топъл климат. Развиват се прекрасно, носят настроение, стил и колкото и невероятно да звучи - свежест. Обичам ги тези парфюми, обичат ме и те!

Общи условия

Активация на акаунт