До колко годишна възраст е морално да се роди дете?

• 118 304
  • 1 429
  •   1
Отговори
# 1 080
Казах го по повод как някои са си опознали толкова добре мъжете за няколко месеца и край, вече всичко е ясно и никакви изненади не може да има в бъдеще.

# 1 081
Казах го по повод как някои са си опознали толкова добре мъжете за няколко месеца и край, вече всичко е ясно и никакви изненади не може да има в бъдеще.

Кофти самозалъгвания са си.
Не бих рискувала да си го причиня.  Laughing

# 1 082

А ако сте се опознавали 3-5-10 години, какво гарантира, че няма да избръмчи на 40?

# 1 083
Точно защото никога няма гаранции за нищо в живота, затова се възхищавам на самонадеяността на някои.

# 1 084
Ако Кукумицинка роди две деца, ще си ги гледа и ще се справи достатъчно добре, тя не е глезла. Някои възгледи ще промени, други не. Като всички ни.

+1

# 1 085
Ако Кукумицинка роди две деца, ще си ги гледа и ще се справи достатъчно добре, тя не е глезла. Някои възгледи ще промени, други не. Като всички ни.

+1
Не знам всички закачки във форума, но имам подозрителното усещане, че Сирен и Кукумицинка спорят нарочно на тема брак и деца с цел да генерират четене на темата и форума въобще. Познах ли?

Не ми се вярва да е нарочно. Сблъсък на възгледи е тяхното. Много ми харесва да ги чета. Любими са ми.

# 1 086
Ми то точно като няма гаранции, трябва да се кове желязото, докато е горещо. Иначе какво- хем си чакала, хем накрая господинът пак си вдига чукалата, без да е постигнато нищо. Между 25 и 40 са 15 години, достатъчно време, за да си оплетеш кошницата, дето се вика.

# 1 087
Казваш, поне едно дете да направи. Не знам за какво оплитане на кошница в България говориш.

# 1 088
Ми за 15 години и детето ще ти е поизгледано (колкото и да е чудно, те не стоят на 2г. вечно), и в работата ще е напреднала жената, ще има някакви семейни активи- няма да са на гола поляна. И да решат за разводи и лудости, пак не е огромна катастрофа. Ще имаш достатъчно неща, че да си продължиш живота. Не говоря за издръжки дори. А това "поне едно дете" е, да кажем, бая ценно нещо, иначе нямаше Елена Йончева да се напъва на 51 да си "направи едно дете".

Общо взето ти трябва човек, с който да прегазите блатото на най-трудните години в брака, оттам нататък вече няма драма.

Само че- ако си на 35 и си чакала идеалния, също на 35 и той само след 5г. ти избръмчи от криза на средната възраст...много кофти.

Интересно ми е Елена Йончева след колко години е осъзнала, че излиза не с друг, а със Сергей Станишев...

# 1 089
Да, то да те зарежат с див тийн на 15 е много лесно. Една жена би си намерила друг мъж много по-бързо, ако е с малко дете - те лесно се привързват, няма го типичният бунт срещу новия. Колко мъже ще имат нервите да се занимават с вечно нацупен и сопнат тийн в дома си? Няма какво да ти го обяснявам, ти сама си го знаеш.

# 1 090
Тийн на 15 има едно много добро качество: след само 3г. става на 18 и заминава да учи.

Нина, ти от коя страна на барикадата си: женени с деца или още чакаш божата работа да се случи?

# 1 091
Да, то да те зарежат с див тийн на 15 е много лесно. Една жена би си намерила друг мъж много по-бързо, ако е с малко дете - те лесно се привързват, няма го типичният бунт срещу новия. Колко мъже ще имат нервите да се занимават с вечно нацупен и сопнат тийн в дома си? Няма какво да ти го обяснявам, ти сама си го знаеш.
Абе жената има ли си късмет и попадне ли на свестен мъж и с голямо и с малко дете пак ще я вземе.
Като се почнат едни такива категорични изводи  Thinking  Peace ами не е задължително жена с дете толкова трудно да си намери мъж.Да със сигурност няма да й е по-лесно, но примери колкото щеш. Simple Smile
И си е вярно, че тийна си е порастнало вече дете,друго и да е много малко и да трябва тепърва да се полагат грижи за него.

# 1 092
Опитват се от девет дола вода да докарат, че е много трудна и сложна тая работа и как няма начин да се получи.

Иначе с Кукумицинка не сме толкова различни- все едно говоря на миналото си Аз като бях на 24 - 25 някъде. От няколко години се драпаме, разликата е, че аз междувременно изгледах 2 деца през някои от основните трудности, а тя дори да почне сега да ражда, трудностите, компромисите и адаптацията на нея и на Идеалния тепърва предстоят.

И колко ли е идеален, след като не е тестван в действие реално...още е параден генерал.

# 1 093
  • София
Четене между редовете, грънци! Ако имаше формули, четене между редовете и пр., щеше да е математика, а не живот.

# 1 094

А ако сте се опознавали 3-5-10 години, какво гарантира, че няма да избръмчи на 40?
Вероятността е по-малка.
Но ако не почакаш със сватбата и бебетата поне една година може да се окажеш горко прецакана.
 Обикновено хората си показват рогите до една година.

Кофти самозалъгвания са си.
Не бих рискувала да си го причиня.  Laughing
И аз не рискувах. Една година съвместен живот и то далеч от родители е минимума според мен. Даже и една година е малко в някои случаи , за да прецениш човека.

Общи условия

Активация на акаунт