До колко годишна възраст е морално да се роди дете?

• 118 128
  • 1 429
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Не е върпосът в каузата, а в това, че имаме право да обсъждаме случая, защото той вече е продаден и рекламиран собственоръчно, по-скоро собственоустно, от героинята. И ти не можеш да имаш претенции или да осъждаш това, че се обсъжда и кой какво мнение има.

# 1 426
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По същата логика, мога да кажа, че гледайки колко им е акъла на някои хора, не би трябвало да им се позволява да се размножават.
Не го казвам, поеже нали уж е невъзпитано, но се е случвало да си го помисля. При тоа доста по-често, отколкото се случва да видя 50-годишна бременна. Mr. Green

# 1 427

Не знам какви хипстери ви се привиждат, но този мъж е много по-подходящ за Елена от Станишев. Този е интелектуален тип, креативен, творец. Тя самата казва в интервюто, че той повече прилича на художник и бохем,  а не на архитект.

Тези мъже, художници и бохеми, не са точно семеен тип  Simple Smile

Имаше някъде тук постната снимка на мъжа на Йончева с бебешката количка, съжалявам, но изглеждаше зле, раздърпан един такъв, като мърляч, абе ужас. Предполагам само, че за неговата среда е нормално. Но пък Елена е жена здраво стъпила на земята.

Аз не се наемам да коментирам външен вид, защото всяка жена харесва различни типажи. Това няма отношение към темата.
А иначе какво разбираш под "семеен тип"? Да пие ракия и салата вечер с булята си?  Laughing Или нещо друго?

# 1 428

Не знам какви хипстери ви се привиждат, но този мъж е много по-подходящ за Елена от Станишев. Този е интелектуален тип, креативен, творец. Тя самата казва в интервюто, че той повече прилича на художник и бохем,  а не на архитект.

Тези мъже, художници и бохеми, не са точно семеен тип  Simple Smile

Имаше някъде тук постната снимка на мъжа на Йончева с бебешката количка, съжалявам, но изглеждаше зле, раздърпан един такъв, като мърляч, абе ужас. Предполагам само, че за неговата среда е нормално. Но пък Елена е жена здраво стъпила на земята.

Аз не се наемам да коментирам външен вид, защото всяка жена харесва различни типажи. Това няма отношение към темата.
А иначе какво разбираш под "семеен тип"? Да пие ракия и салата вечер с булята си?  Laughing Или нещо друго?

Повярвай ми, чудесно е вечер да седнеш до мъжа си, пък било то на ракийка и салатка, отколкото да го чакаш да се върне отнякъде си по нощите и да се чудиш дали е с приятелите си или....нещо друго се е завъртяло покрай него. Щото той се има за мнооого хай например, а ти с твоята салатка и преживявания около памперси и сополи му изглеждаш елементарна, примерно.

Понеже не искам да изпадам в пространни обяснения, препоръчвам филма с Никълъс Кейдж "Family man"/Семеен човек.Старичък е, но прекрасно показва какво значи израза Peace А, да, и пожелавам на всекиго такова мъжко рамо у дома. Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 13:17 от viva_style

# 1 429
  • Sofia
Премахвам последните страници и приключвам тази тема.
Стана прекалено грозно.

Общи условия

Активация на акаунт