До колко годишна възраст е морално да се роди дете?

• 118 296
  • 1 429
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
А някои след 15, 20, 25...

# 1 096
Добре, Сирен. Трудности ще има да родиш на 35 , 45 и т.н. , но какво от това? Нали няма ти да й гледаш децата? 

# 1 097
За бавноразвиващи се не говоря...

# 1 098
6 месеца, толкова издържат дори психопатите. И ако им устроиш шит тестове, може да си покажат рогата още по-скоро.

Освен това зависи от възрастта: на 22 ще трябва да поживеете заедно, за да пораснете и буквално да се научите как се съжителства.

Ама на 32 вече...тия неща са ясни и може да се започват от първия ден и едва ли ще има толкова сръдни за дреболии.

# 1 099
...
 И аз не рискувах. Една година съвместен живот и то далеч от родители е минимума според мен. Даже и една година е малко в някои случаи , за да прецениш човека.

И за мен срока е поне 2 години преди идеята за дете. Просто нещата в един момент се избистрят.

# 1 100
Темата за късното раждане се изроди в късното женене... Mr. Green Прави ми впечатление, че доста от вас говорят за мъжете си, все едно са безгласна буква... Така ще стане, това ще се получи... А него някой пита ли го в случая? Или той само казва "слушам" и изпълнява? Брей, как ги "възпитавате" тия мъже бе? Аз такъм мекушав мъж не съм срещала.. Joy То любов, любов... ама не всичко е само цуни-гуни... И какво става след 2-3 години като свалят "розовите очила"? Или явно до тогава сте го "вързали" или "обработили" много добре, за да продължава да няма свое мнение по семейните въпроси...  newsm78

# 1 101
Не се е изродила, във всяка такава тема като аргумент за късно раждане се появява "срещането на човека". Тоест- свързано е и с късно женене.

# 1 102
Е, по-добре късно, отколкото никога. Но пък и жененето не трябва да е на всяка цена. В някои случаи по-добре да си стара мома, отколкото женена за някой идиот, просто щот трябвало да си женена...
 Кофти е да си стара мома, но пък да си жена с кофти брак е още по-кофти...

# 1 103
За бавноразвиващи се не говоря...
Laughing
То точно тези са си вярно кауза пердута. Ние си говорехме за около година, което е срок много по- различен.

...
Ама на 32 вече...тия неща са ясни и може да се започват от първия ден и едва ли ще има толкова сръдни за дреболии.

Виж, това никак даже не е сигурно.  Laughing
Много хора и с това се залъгват - много години - много акъл и опит.
Някои с годините си стават дори все по- дребнави, нервни, заядливи и нетърпими, забавя им се мисловният процес или им се замъгля вътреглавието /което не е задължително да се свързва със старческите проблеми от сроден характер/. Зависи откъде са тръгнали и през какво са минали. Някои направо си откачат.  Hug

Темата за късното раждане се изроди в късното женене... ...
А, не, за "женене" май още не сме писали днес тук.  
За деца си говорим - кога човек е по- добре да си ги планира. Grinning

# 1 104
  • София
О, не, молим ви се, сега Мамасита 20 страници ще разяснява как е по-добре да си разведена с дете, демек доказано годна за разплод, и лесно ще вържеш следващия Crazy

# 1 105
И аз така мисля, не женена рано на всяка цена... И после да се чудиш как да избягаш... Grinning
Разбира се и чакането не е оправдано, ако ти е време и имаш и добра партия... После я дойде принца на белия кон, я не...
Разведените с дете не се женят по-лесно, малко са мъжете, които ще гледат и чуждо дете(деца)...

# 1 106
О, не молим ви се, сега Мамасита 20 страници ще разяснява как е по-добре да си разведена с дете, демек доказано годна за разплод и лесно ще вържеш следващия Crazy

Joy Joy Joy
и как това не влиза в предварителната планировка на събитията от живота  hahaha

# 1 107
Виж сега, никой не планира да се развежда, това е ясно.

Дай по-скоро да разясним какво представлява раждането на дете и защо едно и също събитие е "разплод" на 26, при това "на всяка цена", но пък измъчено донорско ин витро на 51 е Уау! житейско постижение, защото детето май е нещо важно. Та- важно ли е или е някакъв си там разплод?

Защото на 51 си е баш "на всяка цена", докато на по-ранна възраст му викаме "секс".

# 1 108
  • София
Ми, щото така се рекламира, как защо! Защо показват предимно селебритита, а не жени като украинката. В млада възраст се забременява и от въздуха, хората мислят как да се предпазят, а не как да бременеят.

# 1 109

В млада възраст се забременява и от въздуха, хората мислят как да се предпазят, а не как да бременеят.
Това много ми хареса Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт