Никой от мъжете не идва с етикет "подходящ", за всички подходящи е нужно време, за да разбереш, че са такива.
Колко време, в години и месеци. Щото според някои школи и цял живот не стига да разбереш дали не си се минала и не е трябвало да се омъжиш за Пища Хуфнагел.
Suitor е всеки, който ще ти предложи брак и няма да те тества n години дали ставаш. Другото са fuckboys, хронични връзки и други нежелани неща, които губят време.
А баба ми никога не ме е съветвала за тестово съжителство с някого. Те са ги отсявали още преди секса, по обноски, дрехи, вторични признаци.
Колкото до ин витрото- за мен е като секциото по желание. Технология, с която да заобиколиш проблема, ако не ти се занимава.
Ето ти статия по въпроса: според някои най-смислено е да действаш направо с ин витро, без като Шерлок Холмс да търсиш мистериозни проблеми.
http://www.slate.com/articles/health_and_science/medical_examine … g_baby_steps.html
Така си спестяваш и пари, и време, и то такова едно изнервено време на очакване.
"the most surprising finding was that the fast-track protocol cost less in the long run: on average, $61,000 instead of $71,000."
Ако имах проблем, за себе си бих скочила направо на ин витро, без други проби и грешки.