До колко годишна възраст е морално да се роди дете?

• 118 165
  • 1 429
  •   1
Отговори
# 1 395
Това да е единствената тъпа реклама.... Все пак е по-добра от предишната на  същия тест, в която маршируваха щъркели.  Може да се каже, че си е нормална, а това е все пак полезно нещо, младите определено имат нужда от образование от какво се забременява и от какво не - както иде да покаже вечно живата тема по тия повод.

Не го очаквах от Елена Йончева, явно съм имала по-добро мнение за нея.  

Та, какво излиза, всяко нещо, което не е "браво, супер" е плюене? Е, сори, ама това е твърде крайно!

И аз не казвам Браво, супер. Нито на  Елена, нито на русенката. И не смятам, че са пример за подражание. Тяхна си работа. За децата - не говоря.

# 1 396
Нейното решение да има дете и да прави реклама на тестове за бременност засягат ли те пряко? И изобщо не виждам с какво ви засяга нечие решение и то на хора, които дори не познавате? Ако видите на улицата жена на 45 и бременна, бихте ли отишли и казали в лицето и какво мислите?

# 1 397

Oт човек, който се е снимал в реклама на Активия и поради тая причина е известен като "тая със стомаха", може да се очаква всичко.

# 1 398

Oт човек, който се е снимал в реклама на Активия и поради тая причина е известен като "тая със стомаха", може да се очаква всичко.

Laughing

Не си я спомням.

# 1 399
  • София
Трябва непременно да ме засяга пряко ли, за да ми е интересно и да го обсъждам? Ти само неща, които пряко те засягат ли обсъждаш? Едва ли. Още повече, че подчертавам,  историята е представена медийно, не е като да обсъждаме близки, приятели, колеги, нарушавайки по някакъв начин личното им пространство и доверието им към нас.

# 1 400
Неща, които не ме засягат не ме вълнуват изобщо. Всеки има право на избор и какво да прави с живота си.
По същата логика, мога да кажа, че гледайки колко им е акъла на някои хора, не би трябвало да им се позволява да се размножават.

# 1 401
Та, какво излиза, всяко нещо, което не е "браво, супер" е плюене? Е, сори, ама това е твърде крайно! А и въпросът изобщо не е толкова до нея, колкото като емблематичен случай като отправна точка. Така да го кажа, нищо лично към нея. Още повече, че този пример е медийно достъпен, сам се представя.  Налага се като част от модел, който тръгна отвъд океана, и става модел за подражание.
Чак за подражание, не, но пък има толкова много жени, които искат да имат дете, но по някаква причина, това не се случва. Мисля, че за тях това е пример, че нещата се случват, макар и по късно, макар и не съвсем стандартно.
Няма нужда от "браво, супер", но да влизаш в психологични анализи на личност, която макар и известна, не я познаваш лично ....

Вярно, темата е в клюкарника.

# 1 402
  • София
тогава какво правиш в тази тема? Кое точно от тази тема те засяга, та те вълнува, та четеш и пишеш тук?

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 10:15 от Andariel

# 1 403
Всеки има право на избор и какво да прави с живота си.

Горното мисля и аз.
Аз лично не бих родила на 50, но не ме и засяга какво прави Е.Й. или някоя друга с живота си.Това е личен избор за който тя ще отговаря, не аз.

# 1 404
Ако видите на улицата жена на 45 и бременна, бихте ли отишли и казали в лицето и какво мислите?

Форумите са за тази цел, да и кажем какво мислим, без да и го казваме в лицето.

# 1 405
Ако видите на улицата жена на 45 и бременна, бихте ли отишли и казали в лицето и какво мислите?

Форумите са за тази цел, да и кажем какво мислим, без да и го казваме в лицето.
В качеството на каква ще и кажеш какво мислиш? Не е ли малко невъзпитано да даваш мнение по тема за която не са ти искали мнението, или си мислиш че си един вид будната съвест на обществото. Мислиш ли, че ти си безгрешна за да съдиш другите?

# 1 406
Всеки има право на избор и какво да прави с живота си.

Горното мисля и аз.
Аз лично не бих родила на 50, но не ме и засяга какво прави Е.Й. или някоя друга с живота си.Това е личен избор за който тя ще отговаря, не аз.
Бих родила когато си искам, а не когато на Пена и е угодно. Никой няма право да се меси в такива решения! Раждането на дете е лично решение, което не засяга никой, освен участващите в процеса на правенето на това дете!

# 1 407
  • София
Както писах, не става въпрос дори конкретно за ЕЙ, но тя е в момента във фокуса, особено с участието й в тази реклама, която очевидно не е просто копирана, а е направена така, че да се тръгне от нейната личност като авторитет предвид социалната насоченост на рекламата. И тъй като се залага на нейния личен, човешки образ (иначе нямаше да го вмъкнат това с ролята на родител и количката), то съвсем логично идват и другите въпроси. Не е задължително да я познавам лично, защото тя излиза с определен образ. Това не е комшийката, която няма претенции да просвещава младите, участвайки в реклама, просто си живее живота - нея никой не я обсъжда, никой не я закача. Има огромна, от небето до земята разлика. Щом си медийна персона и използваш И личната си история като ефект в рекламен продукт и с цел да привлечеш потребители, плюс декларирайки ангажираност в социална кауза..., е, няма недопустимост в обсъждането. Иначе нямаше в рекламата да се споменава личният аспект. И нали това са нейни реплики, тя там не е актриса, представящ измислен образ, а застава с името си, с професията си и с личния си живот.

# 1 408
Раждането на дете е лично решение, което не засяга никой, освен участващите в процеса на правенето на това дете!

В случая са много - лекари , медии.

# 1 409
Независимо от това дали е медийна личност, или Пена от село незнамсикое, решението е лично!

Общи условия

Активация на акаунт