До колко годишна възраст е морално да се роди дете?

• 118 223
  • 1 429
  •   1
Отговори
# 1 410
Та, какво излиза, всяко нещо, което не е "браво, супер" е плюене? Е, сори, ама това е твърде крайно! А и въпросът изобщо не е толкова до нея, колкото като емблематичен случай като отправна точка. Така да го кажа, нищо лично към нея. Още повече, че този пример е медийно достъпен, сам се представя.  Налага се като част от модел, който тръгна отвъд океана, и става модел за подражание.
Чак за подражание, не, но пък има толкова много жени, които искат да имат дете, но по някаква причина, това не се случва. Мисля, че за тях това е пример, че нещата се случват, макар и по късно, макар и не съвсем стандартно.
Няма нужда от "браво, супер", но да влизаш в психологични анализи на личност, която макар и известна, не я познаваш лично ....

Вярно, темата е в клюкарника.

А, съвсем точно го каза. Дава надежда на жени, които искат да имат дете на всяка цена, че това е възможно дори и на късна възраст. Съгласна съм с целият ти коментар. Hug

# 1 411
Добре де пак не разбирам какъв е проблема, че някой е решил да има дете на 45-50. Това по какъв начин ви бърка? Да не би да плащате от джоба си за това дете? И аз не съм съгласна разни хора с айкю от 50 да имат деца, но ето че имат.

# 1 412
На мен лично ми е леко странно, защото според мен една жена, дори да е върла кариеристка, вътрешно знае, формулирала го е за себе си, дали си се представя, иска, деца, по-скоро, че не може да си представи как би живяла, ако в един момент не роди.
Защо се опитваш да вкараш разумност в инстинкта! По твоите разсъждения важи и обратното, ако една жена има деца /особено ако са  повече/ и е над 40, то не би следвало да търси някакво кариерно развитие, защото нейната "завършеност" е постигната с децата.
Просто не харесваш Е.Й., такова впечатление оставяш.

И човекът не е статичен обект, той се развива през целия си живот. Не е задължително това развитие да бъде само положително.

Рекламата не я харесвам, но едва ли идеята на Е.Й.

А баш. Съвсем точно. Нищо общо няма Е.Й. с рекламата, така са й казали, така говори. Участва заради пари, нищо чудно и странно не виждам. Къде по - тъпи реклами има.

Цитат
Добре де пак не разбирам какъв е проблема, че някой е решил да има дете на 45-50. Това по какъв начин ви бърка? Да не би да плащате от джоба си за това дете? И аз не съм съгласна разни хора с айкю от 50 да имат деца, но ето че имат.

Е и аз не разбрах това. Тези с ай кю 50 не просто имат деца, те имат цяла сурия деца.

# 1 413
  • София
Дрън-дрън, нямало нищо общо, защото така са й казали! Тогава защо започва с "Аз съм Елена Йончева"? Застава с името си, това е именно идеята.

# 1 414
  • София

А теб какво те бърка, че ние го обсъждаме? Щом си толкова хай какво правиш в темата? нали не те засяга лично? Или си говорител на Е.Й.?

# 1 415
Дрън-дрън, нямало нищо общо, защото така са й казали! Тогава защо започва с "Аз съм Елена Йончева"? Застава с името си, това е именно идеята.

Ами защото тези, които правят рекламата са й го казали. Нали не мислиш, че тя решава какво и как да казва? Стига глупости, изобщо няма думата Елена. Плащат й да казва определени реплики и толкоз. Рекламата започва така, съвсем логично, защото именно Елена застава зад името си. Това е идеята, да, ама не я измисля Елена, а цял екип от хора. Може дори изобщо да не е ползвала такъв тест никога.

# 1 416

А теб какво те бърка, че ние го обсъждаме? Щом си толкова хай какво правиш в темата? нали не те засяга лично? Или си говорител на Е.Й.?
Много тъп отговор... Нещо занижи класата.

# 1 417

Е, някой се радваме за хубавите събития в живота на другите, пък били те и не особено приятни на трети. Hug

# 1 418
  • София
Опитах по друг начин да обясня, от по-високата класа, но ти не успя да го разбереш. Затова свалих малко.

Бела, няма такова нещо, че така са й казали. Или името и личността зад него, е толкова евтино, че го продаваш за една реклама, само защото така са ти казали един екип хора? Няма как хем да заставаш с името си, хем просто да казваш едни реплики и да няма нищо общо с теб. Всичко това ми напомня за темата за парите и секса преди време. Наскоро гледах един филм, в който главният герой беше лобист на тютюневите компании. В интервю с една журналистка на въпроса "защо го правите?", той отговори "Всички плащаме ипотека."

# 1 419

Е, някой се радваме за хубавите събития в живота на другите, пък били те и не особено приятни на трети. Hug
Точно! Мен ме радват хубавите събития, независимо дали се случват на 20 годишна или 45 годишна жена.

# 1 420
  • София
Как пък, реши, че тези събития са неприятни на трети? Това е чисто твоя интерпретация, така че не я приписвай за факт.

# 1 421
Опитах по друг начин да обясня, от по-високата класа, но ти не успя да го разбереш. Затова свалих малко.

Бела, няма такова нещо, че така са й казали. Или името и личността зад него, е толкова евтино, че го продаваш за една реклама, само защото така са ти казали един екип хора? Няма как хем да заставаш с името си, хем просто да казваш едни реплики и да няма нищо общо с теб. Всичко това ми напомня за темата за парите и секса преди време.

Анди, колкото и да не ти се вярва, но точно така е. Казвам го, защото съм работила с такива хора преди години и знам как става. Наемаш ги, казваш им какво да казват и толкоз. Има някои чешити, които непрекъснато имат претенции и се пазарят как и какво да кажат, но когато им напомниш, че им плащаш да те слушат и че има и други, които ще ги заместят, клякат много бързо. Колкото и невероятно да ти се струва е така.

# 1 422
Как пък, реши, че тези събития са неприятни на трети? Това е чисто твоя интерпретация, така че не я приписвай за факт.
Да, моя е, но произтича от казаното.
И понеже те познавам /макар и виртуално/ си позволявам това. Мисля, че в момента пишеш повече от скука, отколкото с някаква конкретна цел.  Heart Eyes

# 1 423
  • София
ИМенно, макар да се надявах да не го напишеш. И именно, защото нещата са така, значи човекът е направил избор да продаде името си, а не защото е жертва и няма друг избор или много вярва в каузата. Е, какво уважение да изпитвам към такъв образ? Утре какво ще рекламира?

# 1 424
И какво като се е продала? Не виждам нищо лошо в каузата, която рекламира.

Общи условия

Активация на акаунт