СА "Д. А. Ценов" - отзиви

• 2 536
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! Бих искал да прочета няколко мнения за Стопанска академия - Свищов и по-точно за специалностите Бизнес информатика и Счетоводство и контрол. След 2 години ще държа държавни зрелостни изпити и трябва още от сега да се насоча какво ще уча. Аз в момента уча в икономическо училище със специалност икономическа информатика и именно заради това съм заинтересуван в сферата на икономиката. Мои близки са завършили там, но преди 6-7-8 години и сега може всичко да се е променило. Досега само 2-3 хубави мнения съм чул за академията, но ми се иска и още.

# 1
Досега само 2-3 хубави мнения съм чул за академията, но ми се иска и още.
Като изключим скандалите покрай ръководството, нищо си и няма на академията. ДОБРА Е!

# 2
  • Galaxy 13197853088
Повече положителни отзиви съм
чувал и по-малко  отрицателни.

# 3
  • Под гъбата
Тази година има по-малко записани студенти от всяка друга!  Когато учих аз имаше високи изисквания, сега нямам представа как е!

# 4
Тази година има по-малко записани студенти от всяка друга!  Когато учих аз имаше високи изисквания, сега нямам представа как е!

А каква специалност си завършила?

# 5
  • Под гъбата
Счетоводство и контрол

# 6
Тази година ще бъда трети курс в СА, задочно съм /не съм Бизнес информатика или Счетоводство и контрол, но първите две години общо взето предметите по всички специалности са еднакви/. Не знам как са редовните студенти, но при нас задочниците си изискват ученето и курсовите. Повечето преподаватели доста изискват на изпит, но и преподават на ниво, не претупват лекциите, дори и да има само един или двама човека. Някои изпити се взимат доста трудно и ако си не знаеш, те късат. Скандалите покрай ръководството по никакъв начин не засегнаха учебния процес и изпити, всичко си вървеше по график. Ако човек иска да научи интересни неща, ще ги научи, но ако искаш само диплома да имаш, ще си взимаш изпитите с тройки и пак ще завършиш. Много съм доволна от избора си да уча там и смятам и магистратурата ми да е в СА.

# 7
Тази година ще бъда трети курс в СА, задочно съм /не съм Бизнес информатика или Счетоводство и контрол, но първите две години общо взето предметите по всички специалности са еднакви/. Не знам как са редовните студенти, но при нас задочниците си изискват ученето и курсовите. Повечето преподаватели доста изискват на изпит, но и преподават на ниво, не претупват лекциите, дори и да има само един или двама човека. Някои изпити се взимат доста трудно и ако си не знаеш, те късат. Скандалите покрай ръководството по никакъв начин не засегнаха учебния процес и изпити, всичко си вървеше по график. Ако човек иска да научи интересни неща, ще ги научи, но ако искаш само диплома да имаш, ще си взимаш изпитите с тройки и пак ще завършиш. Много съм доволна от избора си да уча там и смятам и магистратурата ми да е в СА.

Радвам се да чувам такива мнения! Наистина имам много голямо желание да науча, колкото се може повече и ще съм задочно като теб.

# 8
Трета година съм в Академията. Преподавателите са добри, и ако имаш желание да учиш , определено няма да останеш разочарован.Препоръчвам ти, ако имаш възможност - редовно обучение. Не знам защо всички скачате на задочно, но така хем претупват материала, хем губите най- хубавите си 4 години в живота, без да преувеличавам.

Общи условия

Активация на акаунт