Перилни препарати и омекотители – 40

• 54 690
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Разбрах, че си в Бургас, но да търся някакъв аналог освен тук. Знам ли? Ще проверя концентрираните каква цена са, но ми се върти в главата нещо от рода на 12-15 лв. Накрая ще го взема от ДМ, ако не го намеря по-изгодно. Благодаря, за отговора! bouquet
Концентрирани Сано има на щанда им в Халите, 9 лв. бяха (не виждам дали си от София). Не зная дали точно търсеното от теб ще има, но май там изборът е най-голям. Ползвам едно шише по една година, това е единствената миризма, която остава по прането ми  Laughing нооооо се чувствам виновна, че олигавя пералнята  Sick
Да допълня(ако си от София) - продукти на Сано има и след булевард България, посока ж.к "Стрелбище",ж.к.Света Троица /зад Аладин/,ж.к Люлин - срещу рестарт бийч.Надявам се да съм ти помогнала да се ориентираш

# 391
Някой ползва ли Форест  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 392
аз съм го ползвала доста време

# 393
  • София - Рим и обратно
аз съм го ползвала доста време
Само омекотителите. Омекотяват доста добре и миришат съвсем леко след изсъхване, на чисто.

# 394
Виктория, Ev_e, благодаря ви! Вчера след работа минах през няколко квартални магазинчета за паралелен внос, бяло Сано не намерих. Концентрираните са между 9 и 12 лв. До Халите трябва да отида специално и ще е в почивен ден, ако не ме домързи. След поста на Sekhmet, за цената на капсулите Омо в Бургас, реших изобщо да не се занимавам с ДМ! То бива да е надута цената, но 3 лв повече си е направо лудост. Та и омекотителя няма да взема от тях!

Ползвала съм Май форест прах за цветно и съм доволна - изпра добре и мирише деликатно на чисто. Омекотителят Виолет нещо си... ми е любим от техните и често го купувам за дрехите - деликатна и нежна миризма на чисто пране и страхотна мекота. Препоръчвам  Peace

# 395
Мерси момичета. Мисля да мина на него вече. Досега бях с Персил, но взе да ми писва, а и може да има доза истина в теорията на Форест за опазване на околната среда.

# 396
Излъгах  Embarassed омекотител Ocean Bloom на Форест ползвам. Обърках ги, за този говорех http://ls-komers.com/bg/products/view/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D … --980%D0%BC%D0%BB

# 397
  • София
Отворих Бинго за цветно и се сетих, че съм била права да се оплаквам от Ариела, че ми избледняват цветовете. Бингото има полиакрилат.

Иначе гледам да използвам една стара Тема за бяло. Даже след като е престояла, мирише много по-силно от Ариела. Ей, тия Фикосота много силни парфюми слагат!

# 398
  • оттам, откъдето започва България
Но след изпирането и без омекотител остава траен и приятен аромат на чисто пране!  Peace

# 399
Отворих Бинго за цветно и се сетих, че съм била права да се оплаквам от Ариела, че ми избледняват цветовете. Бингото има полиакрилат.

Какво общо имат полиакрилатите със стабилността на цветовете? Май прекалено много се фиксираме върху тези състави.

# 400
  • София
Аз ползвах Май форест доста време, но все трябваше да слагам по-малко от посочената доза, защото прави страшно много пяна. Нямаше проблем с по-малко препарат, защото прането беше винаги съвсем леко замърсено, но скоро ММ смени работата, където се цапа повече. Последните няколко пъти когато прах с тоя прах, имаше толкова много пяна, че сериозно се уплаших за пералнята и изхвърлих половин кутия.

# 401
Възможно ли е от бялото Коколино да са ми по-груби дрехите? Нали уж омекотител... Вече втора пералня вадя и след сушене са ужасни. Май ще мина на Сано.
Пера с Ариел за цветно от големите кутии, как се сравнява лидълския формил с него? Иска ми се да го пробвам.  

Допълвам се: суша на слънце, простор на южна тераса; купуван е от лидл, ако има значение.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 11:48 от Oфeлия

# 402
Тъкмо мислех, ако не намеря бял Сано да взема Коколино и ме изненада с това втвърдяване на дрехите. Ще съм благодарна, ако някой запознат даде мнение за бялото Коколино.

# 403
Полиакрилатите имат друга функция, а не улавянето на багрилата.

# 404
А какво изобщо е полиакрилат? До сега не е споменавано в темите...

Общи условия

Активация на акаунт