Перилни препарати и омекотители – 40

• 54 649
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Имам тъп въпрос, но какви дозировки слагате на прането?
Че напоследък си бухам от 1,5 до 2 капачки течен прах и 2 капачки омекотител и резултатът като че ли е по-добър.

Малее... И защо така си ги "бухаш"? Особено пък 2 капачки омекотител... Очаквай голямо вмирисване на пералнята...

# 436
Очаквай голямо вмирисване на пералнята...
Ако вече не налице и оттам да идва нуждата от 2 капачки омекотител. Разбрахме, че така резултатът е по-добър, но не разбрахме какъв е бил резултатът преди това предозиране.

# 437
Не ми харесваха как миришат дрехите след като са изпрани. А се простират навън, близо до морски вятър. Липсваше ми нещо, но може и носът ми да е отишъл на кино Laughing

Но тия дни ми забраниха да се доближавам повече до пране...

# 438
В смисъл? Не миришеха на нищо или миришеха на лошо? Защото ако са миришели на лошо май е време да си почистиш пералнята и оттук-нататък да минеш на прах поне за белите дрехи и да спазваш дозировките, защото така вместо да изписваш вежди, вадиш очи. Особено с течните препарати и омекотителите.

# 439
  • София - Рим и обратно
Оле, още помня оная гнусна миризма след течните препарати - на мазно като от олио и същевременнно на парфюма от препарата Sick. Нищо вече не може да ме накара да пипна течен препарат. Най- много капсули за цветното.

# 440
Не миришеха на нищо по-точно. И реших да опитам по безцеремонния начин и незачитане на дозировки.

# 441
Я вземи все пак да си почистиш пералнята, за да премахнеш следите от предозирането на гадните течни препарати и омекотителя, мини на прах поне за бялото, а ако държиш толкова на аромата на дрехите, пробвай омекотител Максима, който би трябвало да те задоволи със сила и трайност. Mr. Green

# 442
Благодаря, ще взема да пробвам

# 443
  • Пловдив
Влизам да споделя, че съм много доволна от My Forest за цветно. Запасих се обилно от текущите промоции (в Метро).

# 444
  • Варна
Изглежда, че Май Форест е на значително по-високо ниво от жалкото недоразумение Савекс ?

# 445
Не особено, а и не се знае на каква партида ще попаднеш. Веднъж е идеален, друг път не се разтваря хубаво, трети път прави пяна до небето.

# 446
Ееее, така бях обнадеждена за Май форест, но сравнението със Савекс, направо ме уби. Наистина ли са близки по състав и качество? На какво тогава се дължи високата цена, плащаме си да ни го рекламират ли?

# 447
Как на какво, на "био"-то се дължи Laughing де що е био, органик и т.н е на двойна и тройна цена..

# 448
  • Варна
Аз ги сравних, вярвайки, че двата са на Фикосота ?

# 449
И двата са на Фикосота. Според мен прахът My forest не е зле откъм изпиране, но щеше да удави пералнята в пяна. Добре, че беше мостра за 3 пранета, която така и не изразходвах докрай. Форумки се оплакваха, че след изсъхване дрехите миришели на гранясало. На мен ми миришеха по-скоро на домашен сапун.
Като стана въпрос за марката, в dm гледах течен My forest White and colors, освен другите 3 вида. Явно следват концепцията на P&G. Не намирам снимка в интернет, за да го покажа. Просто отбелязвам, нямам намерение да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт